• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama kanamasi/lekelenmesi?

oyle mi..
anladim.insanin basina gelmeyince bilmiyor :oops:
bende 40 gune kadar beklerim diye dusunuyorum,eger sokulmezse adetim giderim adet sokturmek icin.
yani ilk adetten sonra yine ara kanama yasarsam mi gideyim doktora?
Aynen kardeşim ilk adetten sonra düzene girmen lazım normal şartlarda.
Bilmemen gayet normal sıkma canını, keşke hiç tecrübe etmeseydin ama ne yapalım.
Ben iki kendiliğinden düşük, bir kürtaj oldum, hepsinde ilk adette düzene girdim.
Umarım bir daha yaşamazsın.

Aynen kardeşim ilk adetten sonra düzene girmen lazım normal şartlarda.
Bilmemen gayet normal sıkma canını, keşke hiç tecrübe etmeseydin ama ne yapalım.
Ben iki kendiliğinden düşük, bir kürtaj oldum, hepsinde ilk adette düzene girdim.
Umarım bir daha yaşamazsın.

insallah sende bidaha hic yasamazsin canim,soylemesi kolay kelime ama insani harap ediyor.
Allahim bundan sonra saglikli evlatlara saglikli bi sekilde hamile kalmayi ve saglikli dogum yapmayi nasip etsin insallah.
istersen dua topigine gel,herkes birbiri icin dualar ediyor.
ben bi bakima oyle kendime geldim.

Yazicak bir yer bulamadim burada yeniyim buraya yazmak istedim konuyu gorunce.
Ben 16 ocakta korunmasiz iliskide bulundum eşimle daha ilk denememiz bebek icin. olur mu bilemiyorum ama simdiden cok heyecanliyim.
Kasik agrilarim basladi asiri bir yorgunluk var ama goguslerimde bir hassasiyet hissedemiyorum. 1 yil once silikonyaptirmistim ve gogus uclarimda hassasiyetim azaldi baya.
Reglime daha 11 gun var bu yerlesme kanamasi olmasi sart mi?
Nasil anlayabilirim hamileligimi daha onceden?

Canım cok gecmis olsun. Allah tez zamanda yeniden nasip etsin inşallah

Ben 16 ocakta korunmasiz iliskide bulundum eşimle daha ilk denememiz bebek icin. olur mu bilemiyorum ama simdiden cok heyecanliyim.
Kasik agrilarim basladi asiri bir yorgunluk var ama goguslerimde bir hassasiyet hissedemiyorum. 1 yil once silikonyaptirmistim ve gogus uclarimda hassasiyetim azaldi baya.

hayir yerlesme kanamasi sart degil.
benim ilk gebeligimde hic yerlesme kanamam filan olmadi hatta gogus hassasiyetim bile olmadi ta ki 6, haftaya kadar.
her hamilelik kendine ozgudur.
hamilelik belirtilerini yasaman icin cok erken

adet gunun gelip gecmeden ve testte pozitifi gormeden anlaman biraz zor ama kimisinde asiri gogus hassasiyeti oluyor adet haftasinda kiminde de kasik agrisi.
bence hic kafa yorma,10 gun sonra ortaya cikar hamile misin degil misin.

Son düzenleme:
Back