• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama kanamasi/lekelenmesi?

ariyana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
3.254
2.931
138
merhaba hanimlar,
lutfen konumu tasimayin,en cok burdan yorum alabilirim ve bu durum benim icin acil.
ben 3 hafta once dusuk yaptim ama :KK43:kurtaj olmadim.
dusuk sonrasi kanamam 10 gun surdu.
19-20 ocak arasi sanirim yumurtlama gunumdu,yani butun belirtiler onu gosteriyordu.
yumurtlama gunum sonrasi 1 haftadir ara ara kanamalarim oluyor,bazen rengi kahverengine donuyor,bazi gunler hic gelmiyor ama az once yine baktim var kanama cok az ama oyle 1 haftada 1 ped dolmamistir,sadece gunluk ince pedlerden kullaniyorum.
doktora sordum normal dedi,dusuk sonrasi adetinin gelmesini bekle dedi.
icerde parca vs. kalmadigina eminiz,detayli ultrasona girdim 2 defa.
ne ola bu lekelenme? ilk defa basima geliyor benim.
basina gelen var mi boyle bisey?
kasiklarim tas gibi adet miyim acaba diyorum ama 2 gun gelmedigi oluyor hicbiseyin ve 12 ocak`a kadar kanamam surdu zaten,adet icin cok erken:KK64:

Adete kadar zaten sürer sanırım böyle kanamalar. Kafaya takmamak lazım. Düşükde olsa sen lohusa sayılırsın. Lohusalıkda olan herşey sende de olur o yüzden doktor sorun yok dediyse yoktur.

Adete kadar zaten sürer sanırım böyle kanamalar. Kafaya takmamak lazım. Düşükde olsa sen lohusa sayılırsın. Lohusalıkda olan herşey sende de olur o yüzden doktor sorun yok dediyse yoktur.

kontrole gitmedim aradim sadece ama ilk defa karsilasinca ve bu kadar uzun surunce biraz endiselendim.
burdaki doktorlar olsen herseye normal diyor,hani turkiyedeki gibi cok ilgi yok acikcasi.

Doktor normal demis daha biz ne diyelim, Allah bir daha gostermesin.

eger diyecek biseyiniz yoksa yazmak zorunda degilsiniz ki.
ben basina gelen var mi diye sordum ve ne zaman gectigini merak ettim.
insanin basina Allah vermesin boyle seyler.

kontrole gitmedim aradim sadece ama ilk defa karsilasinca ve bu kadar uzun surunce biraz endiselendim.
burdaki doktorlar olsen herseye normal diyor,hani turkiyedeki gibi cok ilgi yok acikcasi.
Hmm anladım. O zaman tr de tanıdık bi Dr varsa ona sordurun yada bi akrabanıza sordurtun bende sağlıkçıyım bana normal geldi yani. Az çok anlıyorum bu işlerden.

eger diyecek biseyiniz yoksa yazmak zorunda degilsiniz ki.
ben basina gelen var mi diye sordum ve ne zaman gectigini merak ettim.
insanin basina Allah vermesin boyle seyler.
Hanimefendi gercekten yardimci olmak icin yazmistim.
2 arkadasimin da basina ayni durum geldi ve ikisine de doktor normal dedi.
Regl olmayi bekleyeceksiniz sadece.
Sirf ben degil buradaki tum arkadaslarimin yazacagi nacizane tavsiye budur diye dusunuyorum.
Gecmis olsun.

Hanimefendi gercekten yardimci olmak icin yazmistim.
2 arkadasimin da basina ayni durum geldi ve ikisine de doktor normal dedi.
Regl olmayi bekleyeceksiniz sadece.
Sirf ben degil buradaki tum arkadaslarimin yazacagi nacizane tavsiye budur diye dusunuyorum.
Gecmis olsun.

dua topiginde bi suru duam var,ondan da tedirgin oluyorum sanirim,ozurlu mu sayiliyorum bu adet mi bi anlayamadim.
iyi dilekleriniz icin sagolun

Hmm anladım. O zaman tr de tanıdık bi Dr varsa ona sordurun yada bi akrabanıza sordurtun bende sağlıkçıyım bana normal geldi yani. Az çok anlıyorum bu işlerden.

biraz daha bekleyim en iyisi.
tesekkurler

dua topiginde bi suru duam var,ondan da tedirgin oluyorum sadnirim,ozurlu mu sayiliyorum bu adet mi bi anlayamadim.
iyi dilekleriniz icin sagolun
40 gunu gecmediyse lohusa sayilirsiniz hala. Bir arkadasim namazina dikkat ediyordu 40 gunu gectikten sonra kanamasi devam etmisti ama o namazina baslamisti. Adetiniz yogun gelir su anki ozur kanamasi sanirim

40 gunu gecmediyse lohusa sayilirsiniz hala. Bir arkadasim namazina dikkat ediyordu 40 gunu gectikten sonra kanamasi devam etmisti ama o namazina baslamisti. Adetiniz yogun gelir su anki ozur kanamasi sanirim

bende elimden geldigi kadar basladim ibadetime.
benim dusugum 8 haftalikti,heryerde 15 hafta sonrasi yani eli ayagi cinsiyeti belirince lohusa olunuyor yaziyordu bende kendimi hic lohusa saymadim acikcasi.
bu kanama ozur kanamasi evet.
ilk defa basima geldi,sanirim hormonlarim cilgin atiyor da bikac gun kanama olup dursa sanirim korkmazdim.
1 haftaya dayaninca biraz panikledim.
tesekkur ederim ilginiz icin.

düşükten sonra sürekli kanama bekleme.. bi gün olur bi gün olmaz sonra gene olur gene olmaz adete kadar böyle gidebilir.. normal

düşükten sonra sürekli kanama bekleme.. bi gün olur bi gün olmaz sonra gene olur gene olmaz adete kadar böyle gidebilir.. normal

10 gun kanamam yogun oldu,normal adet oldum,hatta adet silip supurmus rahmi,bebegim kendi dustu.:KK43:
simdi bu ara kanama olunca sormak istedim.
peki ilk adetten sonra duzelir mi?

İlk adetten sonra düzeliyor, merak etme bende yaşadım.
Kürtajsınız düşüklerde oluyo az kanamalar.
Canını sıkma arkadaşım sadece ilk adetten sonra sıkıntı yaşarsan mutlaka doktora görün.

merhaba hanimlar,
lutfen konumu tasimayin,en cok burdan yorum alabilirim ve bu durum benim icin acil.
ben 3 hafta once dusuk yaptim ama :KK43:kurtaj olmadim.
dusuk sonrasi kanamam 10 gun surdu.
19-20 ocak arasi sanirim yumurtlama gunumdu,yani butun belirtiler onu gosteriyordu.
yumurtlama gunum sonrasi 1 haftadir ara ara kanamalarim oluyor,bazen rengi kahverengine donuyor,bazi gunler hic gelmiyor ama az once yine baktim var kanama cok az ama oyle 1 haftada 1 ped dolmamistir,sadece gunluk ince pedlerden kullaniyorum.
doktora sordum normal dedi,dusuk sonrasi adetinin gelmesini bekle dedi.
icerde parca vs. kalmadigina eminiz,detayli ultrasona girdim 2 defa.
ne ola bu lekelenme? ilk defa basima geliyor benim.
basina gelen var mi boyle bisey?
kasiklarim tas gibi adet miyim acaba diyorum ama 2 gun gelmedigi oluyor hicbiseyin ve 12 ocak`a kadar kanamam surdu zaten,adet icin cok erken:KK64:
Tam düşük yaptığına eminmisin.eger beta değerin sıfırlandıysa bir sonraki adetine kadar ara kanamalar olur.benim düşük sonrası kanamam kesik kesik bir ay sürdü

İlk adetten sonra düzeliyor, merak etme bende yaşadım.
Kürtajsınız düşüklerde oluyo az kanamalar.
Canını sıkma arkadaşım sadece ilk adetten sonra sıkıntı yaşarsan mutlaka doktora görün.

oyle mi..
anladim.insanin basina gelmeyince bilmiyor :oops:
bende 40 gune kadar beklerim diye dusunuyorum,eger sokulmezse adetim giderim adet sokturmek icin.
yani ilk adetten sonra yine ara kanama yasarsam mi gideyim doktora?

Tam düşük yaptığına eminmisin.eger beta değerin sıfırlandıysa bir sonraki adetine kadar ara kanamalar olur.benim düşük sonrası kanamam kesik kesik bir ay sürdü

evet tam dusuk oldu,iki kere detayli ultrasona girdim ve zaten koca et parcasi dustu gozumun onunde:KK42:
sanirim mukusa filan sarip sarmalanmis bebegimdi o,hemen hastaneye gittik hicbisey kalmamis dediler:cry: bizde gomduk o parcayi.
10 gun adetim surdu.
demek ki bu sekilde oluyor dusukten sonra,insallah biran once duzene girer,Allah kimseye vermesin boyle sinav

bende elimden geldigi kadar basladim ibadetime.
benim dusugum 8 haftalikti,heryerde 15 hafta sonrasi yani eli ayagi cinsiyeti belirince lohusa olunuyor yaziyordu bende kendimi hic lohusa saymadim acikcasi.
bu kanama ozur kanamasi evet.
ilk defa basima geldi,sanirim hormonlarim cilgin atiyor da bikac gun kanama olup dursa sanirim korkmazdim.
1 haftaya dayaninca biraz panikledim.
tesekkur ederim ilginiz icin.
Rica ederim, o konuda pek bilgim yok ama arkadasimin bebegi de 10 haftalikti.
Allah kabul etsin ibadetlerinizi.

buarada tam degerim sifirlandi mi bilmiyorum ama evdeki ovulasyon testi negatif verdi adetim bittikten sonra.
sanirim sifirlanmistir :KK64:

Düzelir meraketme.. sadece ilk adetin de biraz yoğun ve koyu renkli gelebilir ama düzelir..

Back