- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
merhaba hanimlar,
lutfen konumu tasimayin,en cok burdan yorum alabilirim ve bu durum benim icin acil.
ben 3 hafta once dusuk yaptim ama kurtaj olmadim.
dusuk sonrasi kanamam 10 gun surdu.
19-20 ocak arasi sanirim yumurtlama gunumdu,yani butun belirtiler onu gosteriyordu.
yumurtlama gunum sonrasi 1 haftadir ara ara kanamalarim oluyor,bazen rengi kahverengine donuyor,bazi gunler hic gelmiyor ama az once yine baktim var kanama cok az ama oyle 1 haftada 1 ped dolmamistir,sadece gunluk ince pedlerden kullaniyorum.
doktora sordum normal dedi,dusuk sonrasi adetinin gelmesini bekle dedi.
icerde parca vs. kalmadigina eminiz,detayli ultrasona girdim 2 defa.
ne ola bu lekelenme? ilk defa basima geliyor benim.
basina gelen var mi boyle bisey?
kasiklarim tas gibi adet miyim acaba diyorum ama 2 gun gelmedigi oluyor hicbiseyin ve 12 ocak`a kadar kanamam surdu zaten,adet icin cok erken
lutfen konumu tasimayin,en cok burdan yorum alabilirim ve bu durum benim icin acil.
ben 3 hafta once dusuk yaptim ama kurtaj olmadim.
dusuk sonrasi kanamam 10 gun surdu.
19-20 ocak arasi sanirim yumurtlama gunumdu,yani butun belirtiler onu gosteriyordu.
yumurtlama gunum sonrasi 1 haftadir ara ara kanamalarim oluyor,bazen rengi kahverengine donuyor,bazi gunler hic gelmiyor ama az once yine baktim var kanama cok az ama oyle 1 haftada 1 ped dolmamistir,sadece gunluk ince pedlerden kullaniyorum.
doktora sordum normal dedi,dusuk sonrasi adetinin gelmesini bekle dedi.
icerde parca vs. kalmadigina eminiz,detayli ultrasona girdim 2 defa.
ne ola bu lekelenme? ilk defa basima geliyor benim.
basina gelen var mi boyle bisey?
kasiklarim tas gibi adet miyim acaba diyorum ama 2 gun gelmedigi oluyor hicbiseyin ve 12 ocak`a kadar kanamam surdu zaten,adet icin cok erken