mrvpskk Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 52 6 16 27 Perşembe 16:33 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #1 Kızlar merhaba, iki adet arasında yaşanan kanlı lekenlenme akıntı tarzı durum yumurta çatlama kanaması olabilir mi acaba? Yakın zamanda smear hpv testi yaptırdım bir şey çıkmadı. Doktora gideceğim. Niye böyle oldu anlamadım
Kızlar merhaba, iki adet arasında yaşanan kanlı lekenlenme akıntı tarzı durum yumurta çatlama kanaması olabilir mi acaba? Yakın zamanda smear hpv testi yaptırdım bir şey çıkmadı. Doktora gideceğim. Niye böyle oldu anlamadım
Aglayanpatates Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2024 50 20 3 25 Pazar 01:12 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #2 Bir kaç kere bu durumu ben de yaşadım ama çok stresli dönemimdeydi, acaba doktora gittin mii
mrvpskk Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 52 6 16 27 Pazar 10:22 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #3 Aglayanpatates .!.: Bir kaç kere bu durumu ben de yaşadım ama çok stresli dönemimdeydi, acaba doktora gittin mii Genişletmek için tıkla... evet gittim, alttan ve ultrason muayenesi yaptı bir şey görmedi biraz akıntın var dedi fitil verdi. Birde hormon testi için iki tüp kan alındı
Aglayanpatates .!.: Bir kaç kere bu durumu ben de yaşadım ama çok stresli dönemimdeydi, acaba doktora gittin mii Genişletmek için tıkla... evet gittim, alttan ve ultrason muayenesi yaptı bir şey görmedi biraz akıntın var dedi fitil verdi. Birde hormon testi için iki tüp kan alındı
Aglayanpatates Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2024 50 20 3 25 Pazar 21:10 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #4 mrvpskk .!.: evet gittim, alttan ve ultrason muayenesi yaptı bir şey görmedi biraz akıntın var dedi fitil verdi. Birde hormon testi için iki tüp kan alındı Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmadığın sevindim
mrvpskk .!.: evet gittim, alttan ve ultrason muayenesi yaptı bir şey görmedi biraz akıntın var dedi fitil verdi. Birde hormon testi için iki tüp kan alındı Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmadığın sevindim