• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama kaç gün sürer acil

Yumurtlamam kaç gün sürüyor derken ??? Tam olarak anlamadım? Yumurta çatladiktan sonra sadece 24 saat canlı kalır. Eğer döllenme olmazsa 14 gün sonra regl ile vücuttan atilir. Ama uygun koşullarda bir erkek spermi en fazla 5 gün canlı kalabilir. Yumurtan ise sadece 24 saat canlı kalabilir

Ovülasyon testindeki koyu çizgiden bahsediyorsun sanırım koyu çıktığı günler olgunlaşmış ve çatlamak üzere olduğu anlamına gelir. Silikleşmeye başlayınca çatlamış olur döllenmeye o zaman hazırdır. Bu da yaklaşık 12-36saat. Günlerce değil yani.

Yumurtlamam kaç gün sürüyor derken ??? Tam olarak anlamadım? Yumurta çatladiktan sonra sadece 24 saat canlı kalır. Eğer döllenme olmazsa 14 gün sonra regl ile vücuttan atilir. Ama uygun koşullarda bir erkek spermi en fazla 5 gün canlı kalabilir. Yumurtan ise sadece 24 saat canlı kalabilir
Canım ben ovulasyon testi kullanıyorum 3 veya 4 gün koyu renk gördüm yani yumurtlama oldu ama çatlaması 3 veya 4 fün sonra oluştu onu sordum

Ovülasyon testindeki koyu çizgiden bahsediyorsun sanırım koyu çıktığı günler olgunlaşmış ve çatlamak üzere olduğu anlamına gelir. Silikleşmeye başlayınca çatlamış olur döllenmeye o zaman hazırdır. Bu da yaklaşık 12-36saat. Günlerce değil yani.
Teşekkürler demekk i benim ki geç olgunlaşır 3 veya 4 gün sonra çatlıyor

Teşekkürler demekk i benim ki geç olgunlaşır 3 veya 4 gün sonra çatlıyor
Yok benim de oyle 4 5 gun suruyor..akintiya bakarak yani. Olgunlaşmasi catlamasi vs derkene.. mesela kimininki 18 mm de catlar kimininki 20mm de 21 de.. degisir kisiye gore..

Back
X