• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama iki kere olur mu bir ay da ?

bukrenurr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
1
1
1
33
Merhaba arkadaş buralarda yenıyım 🙏🏼
Ovulasyon testı kullanıyorum bende hamılelık için. İlk yumurtlama bitti çatlama bitti ilk yumurtlamam dan 11 gün sonra birdaha teste çift çizgi cıktı ve ikisi de koyu idi ama birgün sonra yaptım birisi silikti lh yükselmis sanırım fotoğrafını atacağım adetime daha var. Ama ben bır aysa iki kere yumurtlama görmezdim. Acaba nedendir ?

Ovulasyon testı kullanıyorum bende hamılelık için. İlk yumurtlama bitti çatlama bitti ilk yumurtlamam dan 11 gün sonra birdaha teste çift çizgi cıktı ve ikisi de koyu idi ama birgün sonra yaptım birisi silikti lh yükselmis sanırım fotoğrafını atacağım adetime daha var. Ama ben bır aysa iki kere yumurtlama görmezdim. Acaba nedendir ?
1 ayda iki kez yumurtlama olabiliyor ki, çift yumurta ikizleri nasıl oluyor sanıyorsunuz:)

1 ayda 2 kere yumurtlamam oldu çift yumurta ikizlerine gebeyim :) ilkini ovulasyon testi ile takip ediyordum yaklaşık 10 gün sonra kadın doğuma gitmem gerekti vajinal muayenede söyledi yumurtan yeni çatlamış zaten falan dedi şaşırdım hatta ama inanmadım. Sonrası ilk gebelik 1-2 hafta sonra ikinci kese :)

Back