Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben internetteki yumurlama hesabına güvenmemeye başladım bundan sonra kendim hesaplıcam ama çok bilgim yok adet gününün ilk gününden sayarak 14.gündemi ymurtlama oluyor ve 5 günmü sürüyor bana karışık geliyor adetlerimde düzensizleşti bazen 2 gün önce bazende 4 gün yada 8 gün önce olduğum oluyor bana yumurlama günümü hesaplamaya yardım edermisiniz hamile kalan arkadaşlarım son adet günüm 3 eylül geçen ay ve ondan önceki ay 11 de olmuştum
ben internetteki yumurlama hesabına güvenmemeye başladım bundan sonra kendim hesaplıcam ama çok bilgim yok adet gününün ilk gününden sayarak 14.gündemi ymurtlama oluyor ve 5 günmü sürüyor bana karışık geliyor adetlerimde düzensizleşti bazen 2 gün önce bazende 4 gün yada 8 gün önce olduğum oluyor bana yumurlama günümü hesaplamaya yardım edermisiniz hamile kalan arkadaşlarım son adet günüm 3 eylül geçen ay ve ondan önceki ay 11 de olmuştum ve eşimle bazen haftada bir beraber oluyoruz işleri nedeniyle gece çalışıyor gündüz uyuyor misafir oluyor falan bazen denk gelirse 2 gün üst üste ben tam gününü ögrensem çok iyi olacak benim işim çok zor bu işi iyi bilen arkadaşlar yardım allah aşkına