- 17 Ocak 2019
- 28
- 10
- 3
- Konu Sahibi Ultraslan40
-
Peki olumlu sonuç aldınız mı? Öyleyse bende alayım. Çünkü benim regli düzensiz doktorlar düzensiz reglide yumurtlama günü belli olmaz diyorlarnacizane tavsiyem ya ateşölçerle yada ovülasyon testi ile takip yapın , program nihayetinde bir program vücut dilini bilemez, bende çok yanıldım hatta meşhur takvimim prgramından takip ediyordum sağolsunlar burdan öğrendim ovülasyon testi aldım programa falan güvenmeyin %100 bilemez.
gitti gidiyor, n11 buralarda satılıyor uygun fiyatlı ücretsiz kargo bakın isterseniz
yumurtlama günün belli olmaz yerine ya sık sık gel takip edelim yada ovulasyonla sen takip et demesi gerekmiyormu ya benim doktorum 1 saat mesafe var sık gidemem diye ovulasyon önerdi bence ovulasyon testi al takip etPeki olumlu sonuç aldınız mı? Öyleyse bende alayım. Çünkü benim regli düzensiz doktorlar düzensiz reglide yumurtlama günü belli olmaz diyorlar
Yok ben doktor paylaşımlarından okuduğum kadarıyla bilgi biliyorum. Ovulasyon testi ile denemem gerekiyor. Ama bu ağrılar normal mi acaba?yumurtlama günün belli olmaz yerine ya sık sık gel takip edelim yada ovulasyonla sen takip et demesi gerekmiyormu ya benim doktorum 1 saat mesafe var sık gidemem diye ovulasyon önerdi bence ovulasyon testi al takip et
Benimde günüm düzensizdir öncesi olmaz hiç hep 30/37 aradı olur.hatta bazı aylar geçtiği bile..bende ovu testi kullandım gerçek ten ise yarıyor tavsiye ederim..Herkese merhaba,
Benim reglim düzensiz, düzensizlikten kastım 4-5 gün 3-4 gün şeklinde ileri geri gidiyor. Sorum şu, ben uygulamalardan ölçtüğüm üzere yumurtlama günlerim geçen hafta salıdan bu Salı’ya kadardı hatta en yüksek gün Salı günüydü. Bizde o günleri değerlendirdik. Ama benim reglim biter bitmez o gün bu gündür kasık ağrım var bu Pazar yürütmeyecek kadar ağrıdı hatta. Ve hala var. Reglime 2 hafta var. Sizce neden olabilir?
14. gün sanıordum testle 17. gün çıktı program adı üstünde mekanik birşey..Peki olumlu sonuç aldınız mı? Öyleyse bende alayım. Çünkü benim regli düzensiz doktorlar düzensiz reglide yumurtlama günü belli olmaz diyorlar
yumurtlamada ağrı olabilir sen ovulasyon testi al takibe başla ama önce iyi bir doktora gitYok ben doktor paylaşımlarından okuduğum kadarıyla bilgi biliyorum. Ovulasyon testi ile denemem gerekiyor. Ama bu ağrılar normal mi acaba?
Merhaba, arkadaşlara katılıyorum, özellikle regli düzensiz olanlar için ya ovulasyon testi ya da doktor ile yumurta takibi olmadan yumurtlama gününü bilmek çok zor olur bence, takvim ve uygulamalar yanıltıcı olabilir. Yalnız eğer pco varsa o durumda belki ovulasyon da tam koyulaşmayabilir, o zaman da yumurta takibi ya da gün aşırı ilişki önerebilir doktorlar zaten.Peki olumlu sonuç aldınız mı? Öyleyse bende alayım. Çünkü benim regli düzensiz doktorlar düzensiz reglide yumurtlama günü belli olmaz diyorlar
netten al 30 lu paketler uygun oluyor hep aynı saatte yap yapmadan 2 saat kadar sıvı bişey tüketme sabah yapcaksan ilk idrarla yapma ikinci idrarla yapcaksınÇok teşekkür ederim kızlar şimdi test alıcam çünkü hala kasık ağrım ve akıntım var. Kullanım şartları testte yazar diye düşünüyorum yanılmıyorsam
Pco yok benim oldu olası öyle üç dört gün gecikiyor. Şimdi laboquick ovulasyon testi sipariş verdim onunla deneyeceğim..Merhaba, arkadaşlara katılıyorum, özellikle regli düzensiz olanlar için ya ovulasyon testi ya da doktor ile yumurta takibi olmadan yumurtlama gününü bilmek çok zor olur bence, takvim ve uygulamalar yanıltıcı olabilir. Yalnız eğer pco varsa o durumda belki ovulasyon da tam koyulaşmayabilir, o zaman da yumurta takibi ya da gün aşırı ilişki önerebilir doktorlar zaten.
gitti gidiyorda vardı bende 50 li aldım bugün.Pco yok benim oldu olası öyle üç dört gün gecikiyor. Şimdi laboquick ovulasyon testi sipariş verdim onunla deneyeceğim..
4’lü aldım ama o olmaz mı kafam karıştı şuannetten al 30 lu paketler uygun oluyor hep aynı saatte yap yapmadan 2 saat kadar sıvı bişey tüketme sabah yapcaksan ilk idrarla yapma ikinci idrarla yapcaksın
Hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. 4’lü az mı gelir diyorsunuz şimdi.gitti gidiyorda vardı bende 50 li aldım bugün.
4 lü yetmezki 30 hem uygun hem yeterli arkadaş 50 li demiş iki üç ay yeter oda hem yanında gebelik testi falanda hediyeli oluyor bence bi bak iyice gitti gidiyordan alıyorum bende4’lü aldım ama o olmaz mı kafam karıştı şuan
Tamam çok teşekkürler :)testi yapmadan önce 2 saat öncesi su birşey içme, nette videolarda var youtubede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?