- Konu Sahibi turanjesca
-
kesinlikle canım katılıyorum sana stres baş düşman zaten ama stressizde yaşamak olmuyor maalesef.. kimisi çok kolay hamile kalabiliyoken kimiside çok zor işte dediğin gibi tek yapmak sabırlı beklemek en güzeli.. bu formda bi yazı vardı onu okudunmu bilmiyorum mecit efendi hayıt suyu kullanmış birisi yıllarca çocuğu olmamış bunu kullanmış şişe bitmeden hamile kalmış bide arı sütü poleniydi yanında sanırım bi incele istersen oku canım.. yumurtalıkları güzel çalıştırıyormuş ..
Arı sütü polenin duydum cnm. ama hiç denemedik nese yaa amann gerçekten takmamk lazım bnm sizlere tavsiyem soğan kürünü deneyin eşinizede keçi boynuzu pekmezi yedirin ve adet bitiminden hemen sonra gün aşırı ilişki takii bir dahaki adete kadar yani öle 12. gün yok 14.gün demiyceksin bnm arkadaşım hep 14. günler deniyodu meğer adeti biter bitmez yumurtluyomuş bi arkadaşımda 26 gün yumutlamış birde tabiki rabbimin istemesiyle olur ama herşey bir sebeptir diyerekten deniyoruz Allahım inşallah bizlerede hayırlı zamanda hayırlısını nasip edicek ben inanıyorum
Millet çat die yumurtluo pat die hamile kalıo anlamadım gitti :) arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyordu ilişkiden sonra almayı unutmuş normalde 6 ay gebe kalınmaz derler ya o gün hamile kalmıştı maşallah dedim :) darısı başımıza
Biz de çocuk düşünmeye başladık öncesinde kadın doğum doktoruna gittim herşey normal dediği için sandım ki pıt oluverir :) Birkaç ay denedik tık yok benim tek sorunum aşırı düzensiz adet günlerimin olması 2 hafta gecikmeler vs. ama yine herşey normal...Derken sperm testi de yaptırdık acaba? diye o da normal hadi bakalım yine devam.
Benim doktorumun en güzel tavsiyesi ben düzensiz adet oluyorum o günleri nasıl hesaplayacağım diye sorduğumda adetten 1 hafta sonra gün aşırı ilişkiye girin gün vs. hesaplama demişti. Böyle böyle derken 8-9 ay rahat geçti, tabi geçen bu aylar içten içe bir stres yumağı haline de gelmedi değil.
Son bir kez kasım 2011'de muayeneye gittim "ama hala olmuyo bebek yaaa" gibilerinden,o günkü muayenede yumurtalıklarımda küçük lekeler olduğunu belki onun geciktirebileceğini söyleyerek tekrar adet olacağım zaman adetliyken kullanacağım söktürüce mahiyetinden bir ilaç verdi. Aralık ayında bekliyorum ki adet olayım o hapları kullanayım, öyle bir adet olmayı istiyorum ki gün sayıyorum ama bu kez de adet olamıyorum fakat zaten geciktiği için hep gayet de normal karşılıyorum :)
Veee meğer ben o ay (yani kafamın en rahat olduğu ay) hamile kalmışım, şimdi 38. haftamızı yaşıyoruz 2-3 haftaya aramıza bir minik birey daha katılacak inşallah...
Tek diyebileceğim eğer test vs. normalse sadece kafanızı boşaltın, Allah'tan hayırlısını isteyin ve birşeylerle oyalanın bir bakmışsınız oluvermiş :))
valla öle cnm yaa ben sana anlatsam varya çevremde şu an abartmıyorum 10 tane kadar hamile var hepside yakın arkadaşım ve benden sonra evlenenler 2. denemelerinde hamile kaldılar ama öylesine olmaz tutmaz nasıl olsa diye deniyolar yani işin özü illa hamile kalcam diye yapmıyorlar bak ben kendimde kafaya takıyorum ama gerçekten ne zaman takmazsam o zaman hamile kalıcağımı hissediyorum.
sen ne kadardır evlisin?
Biz de çocuk düşünmeye başladık öncesinde kadın doğum doktoruna gittim herşey normal dediği için sandım ki pıt oluverir :) Birkaç ay denedik tık yok benim tek sorunum aşırı düzensiz adet günlerimin olması 2 hafta gecikmeler vs. ama yine herşey normal...Derken sperm testi de yaptırdık acaba? diye o da normal hadi bakalım yine devam.
Benim doktorumun en güzel tavsiyesi ben düzensiz adet oluyorum o günleri nasıl hesaplayacağım diye sorduğumda adetten 1 hafta sonra gün aşırı ilişkiye girin gün vs. hesaplama demişti. Böyle böyle derken 8-9 ay rahat geçti, tabi geçen bu aylar içten içe bir stres yumağı haline de gelmedi değil.
Son bir kez kasım 2011'de muayeneye gittim "ama hala olmuyo bebek yaaa" gibilerinden,o günkü muayenede yumurtalıklarımda küçük lekeler olduğunu belki onun geciktirebileceğini söyleyerek tekrar adet olacağım zaman adetliyken kullanacağım söktürüce mahiyetinden bir ilaç verdi. Aralık ayında bekliyorum ki adet olayım o hapları kullanayım, öyle bir adet olmayı istiyorum ki gün sayıyorum ama bu kez de adet olamıyorum fakat zaten geciktiği için hep gayet de normal karşılıyorum :)
Veee meğer ben o ay (yani kafamın en rahat olduğu ay) hamile kalmışım, şimdi 38. haftamızı yaşıyoruz 2-3 haftaya aramıza bir minik birey daha katılacak inşallah...
Tek diyebileceğim eğer test vs. normalse sadece kafanızı boşaltın, Allah'tan hayırlısını isteyin ve birşeylerle oyalanın bir bakmışsınız oluvermiş :))
canım benim 3 bitecek yakında ama bu zamana kadar istemiyorduk yeni istemeye başladık.. bakalım kısmet..
Ay cnm hayırlı olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dediğin gibi kendimede hep söylüyorum baş düşmanı stres ama ne kadar uyabiliyorum gel bide bana sor bende şimdi doktora gitmeye karar verdim eşimde gidicek ama merak ediyorum acaba adetten öncemi gitmem daha iyi adetten sonramı çalışıyorumda malum izin almam biraz zor bu yüzden şimdi ben giderim doktor bana derki adetten sonra gel hooop tekrar izin ala adetten sonra zaten bir kereyle bitmiyceğini biliyorum belki bir çok kez gidicem ama en azından ilk muayenede gitmeme gereken zamanda gitmek istiyorum bu konuda bilgin varmı senin?
kesinlikle kafaya takmamak gerek sadece hamilelik için birliktelik olacak diye düşünmemek gerek... tebrik ediyorum seni bebeişin sağlıklı mutlu büyüsün...
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, bence adet olup banyo yaptıktan sonraki hafta içinde git, ben hep böyle gidiyordum yeni yumurtanın oluşumu vs. net görünsün diye hiç de şu zaman da gel vs. gibi bir ertelemem olmadı, benim düşünceme göre o vakitteki durumun daha net bir sonuca ulaştırabilir, hayırlı haberlerini almak ümidiyle.
aynen yumurtalam gunu 10-12
18-20 gunlerı denyr kısmet e kalmıs artık bende 4 senedır onu beklıyorumm sorun yok ama mucızede yok henuzz dua ile ınsl..birgun nasıp olacak bısde takma kafana dıyecegım ama olmayacak ama stres yapma oldumu kaldımmı dememye calıss tmm dua ilee inşl...
inşallah cnm bende birgün burda arkadaşlar hamileyim diye yazamak istiyorum tabii hayırlısıyla dediğin gibi gün aldım ayın 13 üne tam adetim biticek 4 ,5 gün sonra gitmiş olucam bakalım hayırlısı inşallah birşey çıkmaz eşimde gidecek asıl olan onda bir problem olmaması bnm tedavim bana daha kolay gibi geliyo. amaaaann nese böle konuştukça sanki bana olacağı varsada olmıycak gibi geliyo ama kendimide alamıyorum. ne kadar kaldı doğumuna cnm kız mı erkek mi? adını ne koyucaksınız? :)
Gönlünü ferah tut, herşey öyle güzel yoluna girer ki sen bile bugünlerini dert ettiğin için kızarsın kendine. Bizim yaklaşık 10 günümüz kaldı, 4 aylıkken erkek denilmişti nedense ben de bir daha sormadım "kesin erkek değil mi?" diye :)
Güzel haberlerini duymak ümidiyle :)
Gönlünü ferah tut, herşey öyle güzel yoluna girer ki sen bile bugünlerini dert ettiğin için kızarsın kendine. Bizim yaklaşık 10 günümüz kaldı, 4 aylıkken erkek denilmişti nedense ben de bir daha sormadım "kesin erkek değil mi?" diye :)
Güzel haberlerini duymak ümidiyle :)
bende 14 aylık evliyim...4-5 aydır bebk düşünmeye başladık...yumurtlama dönemi adetin 1. gününden başlayıp 14. gün ve sonrası..mesela adete 1 hafta kala yada adet bitiminde olmaz diyorlar ama olanlar çok var..yani rabim verince veriyor zaman pek önemli olmuyo.ama stres kesinlikle yapmayın çok etkiliyormuş.bende stres yapmamaya çalışlıyorm ama olmayınca aacaba neden olmuyor bi sorun mu var diye korkuyorsun..rabbim inşallah herkesin gönlüne göre verir...
meraba kızlar... bende 29 yaşındayım eşim 34 bizde 2 yıl ocak evliyiz ve hiiçç korunmadık ama hala yolcumuz gelmedi(( bende acaba yumurtlama günlerini mi kaçırıyorum die tereddütteyim buarada bendede eşimdede sorun pek yok sadece eşimde hareket eksikliği var dr oda çok etkileyecek kadar değil dedi ( anlamadık bişey çok üzülüyorum bende her ay kırmızıları yemekten bıktım ( ama tabiki ALLAH tan hayırlısını diliyorum başta.. bu ay ovulasyon testlerinden aldım onları deniyecem adettimden 11 gün sonra yaptım ovu testini negatif idi bide bugün yapcam bakalım inş. denk getiririz:)) ve çift çizgiyi görürüz hep beraber. son olarakta adetimin 12-13 gününü iyi değerlendirdik ilk defa :26::26::26::26::26: inş. olur bu ay ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?