How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yumurtlama gününü tutturamayanlar buraya gelsinn

inşallahhhh hayırlısıyla daha fazla beklemeyız...

ben sogun kurunu uyguladıgım ıcın pısmanım bunu yapmak ıcın ıyıce arastırmak gerekır cunku duzenlı olan adetımı duzensızlestırdı
lekelenmem olmadı ama o gunden sonra adetımde gecıkmeler oldu ..

acaba hamılesın de yerlesme kanaması dedıklerı falanmı?

forumda durumumu paylaştıgım her arjkadaşım gibi sende aynı şeyi söyledinnnnn bekliyorum son 3 gunum var inşşş hersein dediği gibi yerleşmedirr ... bende bılmıyordum yerleşme kanamasını burdan öğrendim.. bi çok öğrendiğim gibi:))))

forumda durumumu paylaştıgım her arjkadaşım gibi sende aynı şeyi söyledinnnnn bekliyorum son 3 gunum var inşşş hersein dediği gibi yerleşmedirr ... bende bılmıyordum yerleşme kanamasını burdan öğrendim.. bi çok öğrendiğim gibi:))))

hadı ınsallah bebegın sennledır mutlaka haber ver:49::49:

Ya kızlar nolur biri yardım etsin.Ben 1 yılı aşkın süredir bebek sahibi olmak istiyorum ve herşey normal olmasına rağmen bi türlü hamile kalamadım.Adet günlerim çok düzenli 31 günü hiç şaşmaz.Yaptırdıgım testlere göre yumurtlamam da normal.Ama diyorum ki acaba yumurtlamayı mı tutturamıyoruz.Tutturmuşuz bi 12-14-16 gidiyoruz.Ya 22-24 se?herkesin aynı olmuyomuş sonuçta.Erken ya da geç yumurtlayanlar da var birsürü.Yok ovülasyon testi,yok otomatik hesaplayıcı bi türlü kesin sonuç alamadım şimdiye kadar.Aranızda hiç yumurtlama gününü tutturamadığı için uzun süre hamile kalamayıp ovülasyon gününü sonradan saptayan ve hamile kalan var mı lütfen söylesin.

yumurtalar için yaptığınız testler neydi peki?
nasıl test yaptınız acaba??

aynen yumurtalam gunu 10-12
18-20 gunlerı denyr kısmet e kalmıs artık bende 4 senedır onu beklıyorumm sorun yok ama mucızede yok henuzz dua ile ınsl..birgun nasıp olacak bısde takma kafana dıyecegım ama olmayacak ama stres yapma oldumu kaldımmı dememye calıss tmm dua ilee inşl...

MRB. kızlar ben burda yeniyim..
2 senelik evliyim, başından beri korunmamamıza rağmen bebek sahibi olamadık..
bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorumm...
tşk..

yumurtalar için yaptığınız testler neydi peki?
nasıl test yaptınız acaba??

Bu bahsettiğim evde yaptığım ovülasyon testleri canım.Adetin bittikten sonra hergün test yapıosun gebelik testi yapar gibi.İnternette araştırırsan ovülasyon testleri satılıyo.Hergün idrarla yapıosun,eğer o gün yumurtlama gününse koyu 2 çizgi çıkıyo ve ilişkiye girmek için en uygun gün oldugunu gösteriyo.Ben bu testi yaptım fakat istediğim gibi kesin bi sonuç alamadım açıkcası.Yok çizgi belirsiz çıkıyo,yok silik çıkıyo bazen hiç çıkmıyo derken beğenmedim senin anlıycan.Doktorun yaptığı ise yumurtlamadan bikaç gün sonra kanda ya da israrda tespit ettiği yumurtlama olmuş mu olmamış mı testi.Benim bu ay deniyeceğim şey ise adet biter bitmez otomatiğe bağlayıp tekrar adet olana kadar her 2 günde bir ilişki...Başka çare kalmadı :)

Bu bahsettiğim evde yaptığım ovülasyon testleri canım.Adetin bittikten sonra hergün test yapıosun gebelik testi yapar gibi.İnternette araştırırsan ovülasyon testleri satılıyo.Hergün idrarla yapıosun,eğer o gün yumurtlama gününse koyu 2 çizgi çıkıyo ve ilişkiye girmek için en uygun gün oldugunu gösteriyo.Ben bu testi yaptım fakat istediğim gibi kesin bi sonuç alamadım açıkcası.Yok çizgi belirsiz çıkıyo,yok silik çıkıyo bazen hiç çıkmıyo derken beğenmedim senin anlıycan.Doktorun yaptığı ise yumurtlamadan bikaç gün sonra kanda ya da israrda tespit ettiği yumurtlama olmuş mu olmamış mı testi.Benim bu ay deniyeceğim şey ise adet biter bitmez otomatiğe bağlayıp tekrar adet olana kadar her 2 günde bir ilişki...Başka çare kalmadı :)

çok zor gerçekten her ay hamilemiyim acaba? ümidi ile beklemek..
ben 2 senedir bekliyorm :((

Hoşgeldn canım..Allah en yakında nasip etsin öncelikle...Hiç kontrole falan gittin mi?Fizyolojik olarak bi sorun var mı?

amin...
dr. gittim. eşimin sperm analiz sonuçlarını istedi. ve eşimin sonuçlarında varikosel çıktı.
eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay oldu işte hala bekliyoruz... :(

çok zor gerçekten her ay hamilemiyim acaba? ümidi ile beklemek..
ben 2 senedir bekliyorm :((

Üzülme tatlım olcak inşallah..Aslında boşa çırpınıyoruz hepimiz,Allah herkesin kaderini yazmış,hepimizin yaşıyacağı şeyler belli ama biz hala uğraşıyoruz.İnşallah daha fazla beklemeyiz o güzel haberi almak için.

bide insanı korkutan herhangi bi sorun olmadığı halde,herşey temiz denmesine rağmen hala gebelik olmaması.İnsan ne yapıcanı,neye yöneliceni bilmiyo.Geriye bitek bitkisel ilaçlar ve dualar kalıyo malesef..Ne diyim Rabbim daha fazla umudumuz kırılmadan gönlümüzün muradını versin

Üzülme tatlım olcak inşallah..Aslında boşa çırpınıyoruz hepimiz,Allah herkesin kaderini yazmış,hepimizin yaşıyacağı şeyler belli ama biz hala uğraşıyoruz.İnşallah daha fazla beklemeyiz o güzel haberi almak için.

bide insanı korkutan herhangi bi sorun olmadığı halde,herşey temiz denmesine rağmen hala gebelik olmaması.İnsan ne yapıcanı,neye yöneliceni bilmiyo.Geriye bitek bitkisel ilaçlar ve dualar kalıyo malesef..Ne diyim Rabbim daha fazla umudumuz kırılmadan gönlümüzün muradını versin

inş. canım ya gerçekten biryerde sabırlar tükeniyor..
özellikle adet olunduğu zaman...

merhabaaaa...kırmızıllar gelmedi bat 25 i bekliorummm....yarın belki test yapacammmm....inş hayırlısı olur...

Nrkny çok sevindim şimdiden.BAT ın kaçtı normalde?Bugün senden ses çıkmayınca heralde geldi :( demiştim ben. Ama çok umutlandım şimdi,hadi hayırlısı ya inşallah yarın da gelmez.Yarın bi test yap artık nasıl sabrediceksin ki

Nrkny çok sevindim şimdiden.BAT ın kaçtı normalde?Bugün senden ses çıkmayınca heralde geldi :( demiştim ben. Ama çok umutlandım şimdi,hadi hayırlısı ya inşallah yarın da gelmez.Yarın bi test yap artık nasıl sabrediceksin ki

çok teşk ederimm.. bi umut bekliorumm....hayırlısı neyse o olsunnn ...yarın ilk idrarda test yapacammm son testımıde yarına kullanacammmm:DDD umarım tez zamanda dilediğimiz istediğimiz meleklerimize bebişlerimize kavuşurrr...

hala olmadımmm.. ben adet olacağım gunu ufak tefek belirtiler olurdu pembeler gelirdin önden ve gun içinde mutlaka adet olmaya başlardım ne belirtim var ne de başka bişe hayır olsunnn inşş....

arkadaşlar 12. gün 14. gün demeyin

adetiniz bittikten hemen sonra başlayın çalışmalara bir sonraki adetinize kadar 2 günde bir ilişkiye girin

ENİNDE SONUNDA İŞE YARAYACAKTIR :) ama mesela 28 günde bir adet gören birisinin en tehlikeli gümleri 14.15.16 günleri ise o günler hiç ara vermeden ilişkiye girin unutmayın hamilelik şansınız ne kadar ilişkiye girdiğinizle orantılıdır ben demiyorum doktorlar diyor.

Merhaba ;
ben de bu ay başladım bakalım 12/14/16 günlerini kaçırmayalım dedik. bazı yerlerde okuyorum ilişkinin üzerinden 5 gün geçmiş tahlil yapmış + çıkmış bende meraklandım yapim dedim 5. günü test ama nafile tık yok 5 dk bekleyin dio ama 5 dk ya bile gerek yoktu hemen tek çizgi olu verdi :) illah adet geçincemi yapmak lazım hiç bişey değilde bu sabırsız beklemek çokk zor. bide kızlar bu yumurtlama olayını kaçırmamak için için gün aşırı ilişkiyi girmek daha makul gibi gelio bi gün boş bin dolu :) çalışan bayanız zor ama, gerçi spermler 2 gün falan yaşıomuş ama bilemiyorum. inş. gerçekleşir arzularımız...

Merhaba ;
ben de bu ay başladım bakalım 12/14/16 günlerini kaçırmayalım dedik. bazı yerlerde okuyorum ilişkinin üzerinden 5 gün geçmiş tahlil yapmış + çıkmış bende meraklandım yapim dedim 5. günü test ama nafile tık yok 5 dk bekleyin dio ama 5 dk ya bile gerek yoktu hemen tek çizgi olu verdi :) illah adet geçincemi yapmak lazım hiç bişey değilde bu sabırsız beklemek çokk zor. bide kızlar bu yumurtlama olayını kaçırmamak için için gün aşırı ilişkiyi girmek daha makul gibi gelio bi gün boş bin dolu :) çalışan bayanız zor ama, gerçi spermler 2 gün falan yaşıomuş ama bilemiyorum. inş. gerçekleşir arzularımız...

Cnm bende 9 aydır deniyorum ama olmuyo çevremde de bütün arkadaşlarım eşimin arkadaşlarını eşleri arka arkaya ya doğurdular yada doğuracaklar böyle olunca kendimi daha kötü hissediyorum ama biraz sabır rabbim hayırlı zamanda hayırlısını verecek inş. test yapacaksanda bence adetin geçince yap vee bütün doktorların söylediği stres yapmayın benim bir keresinde stresten hastalığım 1,5 ay gecikti ve o güne kadar günüm bile şaşmazdı bende sevindim hamileyim diye en son öyle bir stres yapmışımki ateşler içinde eşim bni hastahaneye zor götürdü yani işin aslı kafaya takmamak :)

Cnm bende 9 aydır deniyorum ama olmuyo çevremde de bütün arkadaşlarım eşimin arkadaşlarını eşleri arka arkaya ya doğurdular yada doğuracaklar böyle olunca kendimi daha kötü hissediyorum ama biraz sabır rabbim hayırlı zamanda hayırlısını verecek inş. test yapacaksanda bence adetin geçince yap vee bütün doktorların söylediği stres yapmayın benim bir keresinde stresten hastalığım 1,5 ay gecikti ve o güne kadar günüm bile şaşmazdı bende sevindim hamileyim diye en son öyle bir stres yapmışımki ateşler içinde eşim bni hastahaneye zor götürdü yani işin aslı kafaya takmamak :)

kesinlikle canım katılıyorum sana stres baş düşman zaten ama stressizde yaşamak olmuyor maalesef.. kimisi çok kolay hamile kalabiliyoken kimiside çok zor işte dediğin gibi tek yapmak sabırlı beklemek en güzeli.. bu formda bi yazı vardı onu okudunmu bilmiyorum mecit efendi hayıt suyu kullanmış birisi yıllarca çocuğu olmamış bunu kullanmış şişe bitmeden hamile kalmış bide arı sütü poleniydi yanında sanırım bi incele istersen oku canım.. yumurtalıkları güzel çalıştırıyormuş ..

Back