- Konu Sahibi turanjesca
-
aynen yumurtalam gunu 10-12Ya kızlar nolur biri yardım etsin.Ben 1 yılı aşkın süredir bebek sahibi olmak istiyorum ve herşey normal olmasına rağmen bi türlü hamile kalamadım.Adet günlerim çok düzenli 31 günü hiç şaşmaz.Yaptırdıgım testlere göre yumurtlamam da normal.Ama diyorum ki acaba yumurtlamayı mı tutturamıyoruz.Tutturmuşuz bi 12-14-16 gidiyoruz.Ya 22-24 se?herkesin aynı olmuyomuş sonuçta.Erken ya da geç yumurtlayanlar da var birsürü.Yok ovülasyon testi,yok otomatik hesaplayıcı bi türlü kesin sonuç alamadım şimdiye kadar.Aranızda hiç yumurtlama gününü tutturamadığı için uzun süre hamile kalamayıp ovülasyon gününü sonradan saptayan ve hamile kalan var mı lütfen söylesin.
aynen yumurtalam gunu 10-12
18-20 gunlerı denyr kısmet e kalmıs artık bende 4 senedır onu beklıyorumm sorun yok ama mucızede yok henuzz dua ile ınsl..birgun nasıp olacak bısde takma kafana dıyecegım ama olmayacak ama stres yapma oldumu kaldımmı dememye calıss tmm dua ilee inşl...
Peki bu 4 yıl içinde neler yaptın?Yani doktora gitmişsindir tabi,doktor hangi tahlilleri yaptı mesela,neleri kontrol etti? Rahim filmi çektirdinmi mesela?Ya da yumurtlama gününü tespit etmek için bi test yaptılar mı ?
şu yumurtlama günü olayını çok anlamış değilim hala.eşimle bebek çok istiyoruz çalışıyoruz da ama biraz akışına bıraktık.geçen ay 29unda regl oldum ben mesela şimdi ne zaman benim yumurtlama günüm?gerçekten hamile kalmak için şart mı hesaplamak?biz günaşırı ilişkiye giriyoruz ama elbet biri tutar kısa zamanda.
Ya kızlar nolur biri yardım etsin.Ben 1 yılı aşkın süredir bebek sahibi olmak istiyorum ve herşey normal olmasına rağmen bi türlü hamile kalamadım.Adet günlerim çok düzenli 31 günü hiç şaşmaz.Yaptırdıgım testlere göre yumurtlamam da normal.Ama diyorum ki acaba yumurtlamayı mı tutturamıyoruz.Tutturmuşuz bi 12-14-16 gidiyoruz.Ya 22-24 se?herkesin aynı olmuyomuş sonuçta.Erken ya da geç yumurtlayanlar da var birsürü.Yok ovülasyon testi,yok otomatik hesaplayıcı bi türlü kesin sonuç alamadım şimdiye kadar.Aranızda hiç yumurtlama gününü tutturamadığı için uzun süre hamile kalamayıp ovülasyon gününü sonradan saptayan ve hamile kalan var mı lütfen söylesin.
benim 15 aydır olmuyor . tam sorunum ne bilmiyorum bu ay rahim filminden sonra tedaviye başlayacağım.ilk 8 ay falan çok cahildim yumurtlama günü falan bilmiyordum. her ilişkide olur sanıyordum. sonra bu yuurtlama zart zurt onlara dikkat edeyim dedim. ama o zamanda şöle bişi oluyor. nasıl olsa bu ay geçti deyip boşlayabiliyorsun.
bende bu ay karar verdim. adet bittikten sonra 2 günde bir ilişki olsun dedim. ne zaman yumurtlamam olursa denk gelsin diye. sonraki adetime kadar öle yapmayı planlıyorum. çalışan biri olarak ve ramazanda zor oluyor ama napalım.
ben yumurtlma gunum 12 14 16 gun oldugunu sanmıyorummm 18. gun yumurtluyorum sanırım...silindiğimde sıvı renksiz kokusuz yapışkan bir sıvı salgılıyorummmmm..o sıvı ne zaman bol gelirse o zaman yumurtladıgımı düşünüyorum takı geçen aya kadardııı...çunku ondan önce yumurtlamadan haberım bile yoktuuuu:)))
Canım tuvalete girdiğinde gelen çiğ yumurta beyazı şeklindeki akıntıdan bahsediyosan o sıvı bende adetimin 16.gününde gelir hep.Bende son 2 aydır onun yumurtlama belirtisi olduğuna karar verip seviniyorm oh tam zamanında tutturdum bu sefer kesin olcak diyorum ama bi türlü olmuyo[/QUOTE
bu ay olmazsa yapacak bişey yok bunu bi daha ki aya denememız şart adetin 16. gunu dıosun ya ben bu ay adet olursam bunu yapmayı deniyecemmm 12. 14. 16. 18. gunler 48 saat saat geçmeli şekilde olucammm o gunlerde çunku bunu hiç denemedimmmm.... bakalımmm bu ay adet olursam bu ay taktiğimde bu olacakkk... herşeyın hayırlsıııı....:))umudunu kaybetmee .. kaybetmeyelimmmmmmmmmmm....
ben de 8 aydır düşünüyorum malesef olmuyor bence yumurtlama falan boş işler doktora gidiyorum her ay yumurtam çatlıyor hangi günler ilşkiye gireceğimi de söylüyor ama mevlam nasip etmeyince ol demeyince herşey boş hemde bomboşbir de ben şunu anladım ki aman bu ay olacak mıyım olmayacak mıyım diye yumurtladım mı yumurtlamadım mı diye düşünerek stres yapınca daha çok hamile olmayı geciktiriyoruz unutmayın ki stres bebeğin en büyük düşmanı. rabbim isteyen herkese ve bana da tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
cnm bızde 9 aydır ıstıyoruz 4 yıllık evlıyız daha once bazı prob dolayı hıc korunmadık yapmadıgım sey kalmadı
3 ay klomen kullandım catlatma ıgnesı oldum sogan kuru yaptım ovulasyon testı kullandım tam gunlerınde dendık yıne olmadı ates olctum yıne olmadı...doktor tatıle gıdın dedı...bu ay yumurtlama gunlerımde tatıldeydık sehır dısında dun regl gunumdu hala olmadım test te yapmaktan korkuyorum regl oldugum gun dr arayıp rahım fılmı ıcın randevu alıcam oyle konustuk dr la
cnm bızde 9 aydır ıstıyoruz 4 yıllık evlıyız daha once bazı prob dolayı hıc korunmadık yapmadıgım sey kalmadı
3 ay klomen kullandım catlatma ıgnesı oldum sogan kuru yaptım ovulasyon testı kullandım tam gunlerınde dendık yıne olmadı ates olctum yıne olmadı...doktor tatıle gıdın dedı...bu ay yumurtlama gunlerımde tatıldeydık sehır dısında dun regl gunumdu hala olmadım test te yapmaktan korkuyorum regl oldugum gun dr arayıp rahım fılmı ıcın randevu alıcam oyle konustuk dr la
öncelikle inş tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz .. kavuşuruzzz... soğan kürünü uyguladıgınzdaa adetinizin düzeni bozuldumuuuu ben 3 4 gun soğan kuru yaptımm.. sonra benden kahve lekeneme geldi ardından çok açık pembe kan geldiii. silindim küçük bi pıhtı geldiii . adet oldum sandımm ama olmamışım geldiği gibi gittiii adetime 3 gun var tık yokkk... soğan kurunde böyle bişe yaşadınız mı??
Canım inşallah regl olmazsın ya,eğer öyle bişey olursa muhakkak haber ver bana da olurmu. Eğer olursan da canını sıkma,hepimizin her ay yaşadığı şey o,her nekadar moral bozucu olsa da salla gitsin.Alıştık nasılsa...Rahim filmini ben de düşünüyorum ama kararsızım ya.Sanki orda da sorun çıkmıcakmış da boşu boşuna yorulduğumla kalcakmışım gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?