Yumurtlama gününde kahverengi akıntı ne demek?

Tuliptice

..Kün Fe Yekün..
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
753
1
66
Diğer
Günaydın bayanlar
Öncelikle ALLAH isteyen herkese hayırlı bir evlat nsaip eder inşallah. Hamile olanlarada sağlıklı bi hamilelik dönemi ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

Sorum şu ki; 14 aylık evliyim yaklaşık 7-8 aydır bebek istiyoruz.Ben yumurtlama günlerimi bilemiyorum maalesef yani anlayamıyorum. Ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi yakaladık ama maalesef olmadı. Bende akışına bıraktım artık her ay üzülmekten kafaya takmaktan bunaldım

Bu ay netten son 3 ayın satını girince otomatik yumurtlama hesaplayıcılar var ya onlardan yaptım. 34 günde 1 adet görüyorum sisteme göre tamda bugün yumurtlama günüm. Bizde bu günleri 2 günde bi değerlendiriyoruz. Yalnız ilk defa bu ay yani dün peçeteye hafif kan geldi sonrasında akşam kahverengi akıntı. Ve bu sabahda aynısı. Nette ufak bi araştırma yaptım. Bu yumurtanın çatladığına delilmiş.

Şimdi bugünlerde hamile kalmak için en uygun öyle mi hamile kalmak için yumurtanın çatlamış olması mı gerekiyor. Yoksa çatlamış yumurta hamile demek ki kafam çok karışık her yerde bişi yazıyor bende size danışmak istedim :26:

Cevap veren herkese teşekkürler..

Merhabalar, bende 14 aylık evliyim canım, bizde çocuk istiyoruz henüz olmadı. Yumurtlama günleri dokorlarında belirttiği üzere heray belli tarihte olmasada yaklaşık hesaplamaları yapabilirsin. Ovulasyon testini kullanmaya devam etmelisin bence.Bende kullanıyorum, böylece yumrutladığımı anlıyorum. Kahverengi kanama, yumurtlamayla alakalı değildir tahminim iltihaplanma yada kistin belirtisi olabilir. Kanaman devam ediyorsa, heray sıklaşıyorsa bence bir doktora görünmede fayda var canım.

Kahverengi kanama bi kanla dün oldu. Bugünde hesaplamalara göre tam ovulasyon günüm.ve sadece selpağa gene hafif kahverengi bişey geliyo o kadar. İlk defa bu ay oldu yani canım ya Ne yapsak değerlendirsek mi bugünü ne
Bi sitede okuduğumda böyle bi durumla karşılaşıldığında yumurtanın çatladığını ve bu günleri değerlendirilmesi grekildiği yazılmış :44:

En iyisi bu ay da olmazsa artıkın bi doktora genel bi muayeneden geçmek

Siz yine değerlendirin, boş geçirmeyin bence ama benim bildiğim iltihaplanma durumunda kahverengi kanama oluyor. Bencede bu ay olmazsa, sizde bir doktora görünün canım.

Son düzenleme:

aynı durum bendede söz konusu canım dünden beri kahverngi akıntı ve bugnde peçete ile baktım acık kırmzı kan geldi az yarın ovulasyna göre adet tarihm bugece olmazsa adetm yarn gdeym dyorum doktora baklım hayrlsı cnm ilk defa oldu bndede.arştrdım bnde yerleşme kanması olablrmş hayrlsı bakalım sevncli haberi verrz

Son düzenleme:
arkadaşlar bu konudan devam etmek istedim yeni konu açmak istemedim benim durumumda arkadaşla aynı yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum ama tam yumurtlama tarihi sıralarında kahverengi leke oldu neden olabilir ilişki olmalımı lütfenn yardım edinn

Mrba bende bunu sorucam aslinda çatlama döneminde leke oldugunda ilişki açısındam uygunmu acaba lekelenme devam ederken ilişkiye girmek oluyomu bendede lekelenme var ve günah olurmu diye şupheye düstum

Konu çok eskiymis ya(

Benim 2. Gebeliğim ve bunda benimde yumurtlama günüm de kahverengi akıntım oldu 1 gün boyunca bana da herkes iltihap olabilir dedi ama o ay gebe kaldım.
Gebelik belirtisimiymiş yani kahve rengi akinti oldugunda iliskiye girilirmi ona takildim ben

Ay bilemedim yaa iltihap f8lan degil biliyorum yumurta çatlamasiyla alakali cok belli de kafam karıştı ilişkiye girsemmi doģru olurmu diye

Benim 2. Gebeliğim ve bunda benimde yumurtlama günüm de kahverengi akıntım oldu 1 gün boyunca bana da herkes iltihap olabilir dedi ama o ay gebe kaldım.
canım hayırlı olsun bebeğin.bende 2.gebeliği düşünüyorum.bu ay benimde 1 gün boyunca süren kahverengi akıntım oldu doktorum yumurtlama kanamasıdır dedi ama inşallah gebeyimdir

Kızlar yumurtlama kanamasi degilmiş tam yumurtlama günunde oldu lekelenme ama 1 ay sürdu ve o ay yumurtlamada gerçekleşmemiş dra gittm ve öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…