Yumurtlama gününde ilişki

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.305
1.434
Merhaba kızlar ben pcosluyum adetlerim düzensiz takvim tutuyorum iki yıllık evliyim birkaç kez yumurtlama günune denk gelen cinsel birliktelik oldu ama hiç hamile kalamadim bu neden olabilr rahim tuplerimde yumurta rezervimde bi sıkıntı yok hormonlarimin bazıları yüksek ve bazıları düşüktü ama şimdi onlarda normal değerlerde bı bilgisi olan var mı

Esiniz de doktora gitsin , takvim pek saglikli olmayabiliyor, Toplu ovu testi alip uzun araliklarla takip Edin herkes 15. gun yumurtlamayabiliyor

Merhabalar takvimler yanıltıyor maalesef instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından ovuslasyon testini öneriyorum yumurtlama döneminizi takip edebilmek için

Benimde yumurta tembelliğim var. Soğan kürü yaptım 6. Günde yumurtlama gördüm şimdi gebelik testi zamanımı bekliyorum. Yumurtlamayı takip etmenin en kolay yolu ovulasyon aklınızda bulunsun :)
Teşekkür ederim rabbim nasip etsin sağlıklı evlatlar sevgiyle sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…