Merhaba Kızlar adetlerim düzenli 28-30 günde bir oluyor geçen ay yumurtlama dönemimi değerlendirdik gecikmem oldu testler negatif çıktı ve sonunda 38.gün adet oldum şimdi yumurtlamamı nasıl hesaplayacağım kafam karıştı 30 gündenmi yoksa 38 gün üzerindenmi
Merhaba Kızlar adetlerim düzenli 28-30 günde bir oluyor geçen ay yumurtlama dönemimi değerlendirdik gecikmem oldu testler negatif çıktı ve sonunda 38.gün adet oldum şimdi yumurtlamamı nasıl hesaplayacağım kafam karıştı 30 gündenmi yoksa 38 gün üzerindenmi
En son geçen sene Eylül’de adet sancılarım icin gittiğimde smear alındı herşeye bakıldı kist vs birşey yoktu ama prolaktinim sınırdaydı dostinex kullandım sonra kullanmana gerek yok demişti doktor
Ovulasyon testi alamıyorsan da yumurtladığın zamanı anlayabilirsin. İdrarı yaptıktan sonra şeffaf uzayan yumurta akı gibi bir akıntı oluyorsa 2 güne yumurtan çatlayacak demektir. O akıntının olduğu gün değerlendirmeye başlarsın gün aşırı (2 günde 1) her gün olunca sperm kalitesizleşiyormuş öyle diyorlar şeffaf akıntı bariz belli olan bir şey, akıntıyı anlamam diye düşünme, idrardan sonra geliyor.
Ovulasyon testi alamıyorsan da yumurtladığın zamanı anlayabilirsin. İdrarı yaptıktan sonra şeffaf uzayan yumurta akı gibi bir akıntı oluyorsa 2 güne yumurtan çatlayacak demektir. O akıntının olduğu gün değerlendirmeye başlarsın gün aşırı (2 günde 1) her gün olunca sperm kalitesizleşiyormuş öyle diyorlar şeffaf akıntı bariz belli olan bir şey, akıntıyı anlamam diye düşünme, idrardan sonra geliyo
Geçen ay gecikmem olduğu icin yumurtlamamı bu ayın 14 ü hesaplamıştım ama söylediğiniz belirtilerle 3 gün önce yumurtlamadım demekki neyseki günaşırı değerlendiriyorum dua edin bana