Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günüm,varsa tavsiyeniz alırım 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım, instagramda bir gebenin günlüğü var ebru ceylan, ovulasyon testi satisi ve takibi yapıyor ordan aldim, sabah yaptim evet, butun testler cok sukur sorunsuz olunca doktor combiye baslayalim adette de gel femaraya baslayalim dedi. 15 gun oncede rahim filmi cektirmistim. Adeti bekliyordum aslinda ama cok agri olunca bi yapayım dedim yumurtlamayi yakaladim bence combi kullanmasam bu kadar belli olmazdi yumurtayi geliştirdiği büyüttüğü icin ben boyle net hissettim bence. Pahalı bir takviye ama değiyor bence ne demdk sor istedigini bunun icin burası benim yumurta rezervim yani amh yüksek bu nedenle kullan demişti. İnsallah tutar Allah isteyen herkese versin inşallah

sağol canım cevapların için ben de yaptırmak istiyorum amh , diğer hormonlarımı da yaptırmştım işte , eskiden ebruda strip test vardı ben onlardan alırdım şimdi laboquick aldım da hiç seninki kadar böyle koyu görmedim inofolic etkisi demek ki :) inşallah güzel haberlerin olaun beni de etikletle günde kaç kez kullanıyorsun canın inofoliğii :)

Canım geç oldu mu bilmiyorum ama ben birkaç ay denedim olmadı ama yüzüstü yattığım ay oldu ve uzunca bir süre bekledim hiç kalkmadan. Belki tesadüftü bilmiyorum ama faydası olabilir diye yazayım dedim

Cok teşekkür ederim insallah nasip olur haberi vermek. 20 sinde başladım combiye gunde iki kez. Sabah aksam. İki kez kullanilmazsa bi ise yaramaz dedi doktorum pahalı oldugu icin sormustum. İki dedi evet belki de ondandir boyle koyu olması, mayistan beri yapmıyordum ovulasyonu, o zaman nasıldı combisiz hatirlayamadim

Canım geç oldu mu bilmiyorum ama ben birkaç ay denedim olmadı ama yüzüstü yattığım ay oldu ve uzunca bir süre bekledim hiç kalkmadan. Belki tesadüftü bilmiyorum ama faydası olabilir diye yazayım dedim
Teşekkür ederim gec degil bugun birinci gundu yumurtlamamda, yüzüstünü oyle cok duydum ki baya etkisi var sanirim denicem kesin yastik koyma da etkili diyorlar ikisini de yapayım bakalim nasip gebesin Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin, duana talibim

Ne kadar dogru ama insanoglu umutlaniyor iste
Biliyorum her ay yaşıyorum üstelik ovülasyonu kullanalı ben üç ay oldu şimdiki sıkıntı kan pıhtılaşması başka var mi bilmiyorum ama üç aydır yumurtlama çatlama görüyorum iyi değerlendiriyoruz her yolu deniyoruz yiyoruz içiyoruz doğal olan ne varsa da olmadı o yüzden dedim başta nasip en güzeli takmamak zaten biz umutlandığımız heves ettiğimiz için kafaya taktığımız için de olmuyor belki de o yüzden bence nasip deyin geçin boşverin Hakkımızda yine de hayırlısı olsun hayırlı zamanda versin inşaAllah Rabbim

İnşallah sizede, isteyen herkese insallah en hayırlı zamanda günü saati belli demekki nasip

Ya yuz ustu bir kere denedim ben ama akiyor bu seferde

Teşekkür ederim bele yastık koyma yapmadim hiç yapsam mi?

Ben yapıyorum canım kalçamın altına yastık koyup biraz kalkmıyorum. ilk gebeliğim 2 ayda olmuştu. şimdi 5-6 aydır istiyoruz henüz olmadı ama ayakları ve kalçayı yukarıda tutmakta yarar var. her ne kadar bazı insanlar saçma bulup dalga geçse de geçmişten bugüne gelen bir tavsiyedir.

Teşekkür ederim insallah nasip olur bekleyen herkese denedim yastığı bakalim gerisi nasip

Merhaba yüz üstü yatmayı ılk defa duydum yani ilişkiden sonra bildiğimiz yüz üstğ yatılacak oylemi ? Bende ovü yapıyorım daha pozıtıf cıkmadı bakalım
Benim adetim yeni bitti ben dun denedim gene akti esim diyor boyle olmaz sirt ustu yat offf gitti bosuna diyor gulme krizine girdik altima gene yastik koymustum halbusiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…