- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Merhaba canım, instagramda bir gebenin günlüğü var ebru ceylan, ovulasyon testi satisi ve takibi yapıyor ordan aldim, sabah yaptim evet, butun testler cok sukur sorunsuz olunca doktor combiye baslayalim adette de gel femaraya baslayalim dedi. 15 gun oncede rahim filmi cektirmistim. Adeti bekliyordum aslinda ama cok agri olunca bi yapayım dedim yumurtlamayi yakaladimcanım bu testin markası ne ? çok güzel gelişmiş yımurtan ilk idrarla mı yaptın testi? bir de pko var mı inofolic combi faydasını görüyo musun ? çok soru sorduminşallah güzel haberler alırsınn
Ne kadar dogruİstediğini yap da nasibinde yoksa olmuyor nasibinde varsa istersen hemen ayağa kalk yine de oluyor en iyisi şartlanmamak akışına bırakmak inanmak dua etmek sabretmek beklemek bu kadar
sağol canım cevapların için ben de yaptırmak istiyorum amh , diğer hormonlarımı da yaptırmştım işte , eskiden ebruda strip test vardı ben onlardan alırdım şimdi laboquick aldım da hiç seninki kadar böyle koyu görmedimMerhaba canım, instagramda bir gebenin günlüğü var ebru ceylan, ovulasyon testi satisi ve takibi yapıyor ordan aldim, sabah yaptim evet, butun testler cok sukur sorunsuz olunca doktor combiye baslayalim adette de gel femaraya baslayalim dedi. 15 gun oncede rahim filmi cektirmistim. Adeti bekliyordum aslinda ama cok agri olunca bi yapayım dedim yumurtlamayi yakaladimbence combi kullanmasam bu kadar belli olmazdi yumurtayi geliştirdiği büyüttüğü icin ben boyle net hissettim bence. Pahalı bir takviye ama değiyor bence ne demdk sor istedigini bunun icin burası benim yumurta rezervim yani amh yüksek bu nedenle kullan demişti. İnsallah tutar Allah isteyen herkese versin inşallah
sağol canım cevapların için ben de yaptırmak istiyorum amh , diğer hormonlarımı da yaptırmştım işte , eskiden ebruda strip test vardı ben onlardan alırdım şimdi laboquick aldım da hiç seninki kadar böyle koyu görmediminofolic etkisi demek ki :) inşallah güzel haberlerin olaun beni de etikletle günde kaç kez kullanıyorsun canın inofoliğii :)
Teşekkür ederim gec degil bugun birinci gundu yumurtlamamda, yüzüstünü oyle cok duydum ki baya etkisi var sanirim denicem kesin yastik koyma da etkili diyorlar ikisini de yapayım bakalim nasipCanım geç oldu mu bilmiyorum ama ben birkaç ay denedim olmadı ama yüzüstü yattığım ay oldu ve uzunca bir süre bekledim hiç kalkmadan. Belki tesadüftü bilmiyorum ama faydası olabilir diye yazayım dedim
Biliyorum her ay yaşıyorum üstelik ovülasyonu kullanalı ben üç ay oldu şimdiki sıkıntı kan pıhtılaşması başka var mi bilmiyorum ama üç aydır yumurtlama çatlama görüyorum iyi değerlendiriyoruz her yolu deniyoruz yiyoruz içiyoruz doğal olan ne varsa da olmadı o yüzden dedim başta nasip en güzeli takmamak zaten biz umutlandığımız heves ettiğimiz için kafaya taktığımız için de olmuyor belki de o yüzden bence nasip deyin geçin boşverin Hakkımızda yine de hayırlısı olsun hayırlı zamanda versin inşaAllah RabbimNe kadar dogruama insanoglu umutlaniyor iste
İnşallah sizede, isteyen herkese insallah en hayırlı zamandaBiliyorum her ay yaşıyorum üstelik ovülasyonu kullanalı ben üç ay oldu şimdiki sıkıntı kan pıhtılaşması başka var mi bilmiyorum ama üç aydır yumurtlama çatlama görüyorum iyi değerlendiriyoruz her yolu deniyoruz yiyoruz içiyoruz doğal olan ne varsa da olmadı o yüzden dedim başta nasip en güzeli takmamak zaten biz umutlandığımız heves ettiğimiz için kafaya taktığımız için de olmuyor belki de o yüzden bence nasip deyin geçin boşverin Hakkımızda yine de hayırlısı olsun hayırlı zamanda versin inşaAllah Rabbim
Ya yuz ustu bir kere denedim ben ama akiyor bu seferdeCanım geç oldu mu bilmiyorum ama ben birkaç ay denedim olmadı ama yüzüstü yattığım ay oldu ve uzunca bir süre bekledim hiç kalkmadan. Belki tesadüftü bilmiyorum ama faydası olabilir diye yazayım dedim
Yüzüstünde de mutlaka kalça kısmını yukarı kaldıracak şekilde yastık koymanı öneririmYa yuz ustu bir kere denedim ben ama akiyor bu seferde
Teşekkür ederim bele yastık koyma yapmadim hiç yapsam mi?
Teşekkür ederim insallah nasip olur bekleyen herkeseBen yapıyorum canım kalçamın altına yastık koyup biraz kalkmıyorum. ilk gebeliğim 2 ayda olmuştu. şimdi 5-6 aydır istiyoruz henüz olmadı ama ayakları ve kalçayı yukarıda tutmakta yarar var. her ne kadar bazı insanlar saçma bulup dalga geçse de geçmişten bugüne gelen bir tavsiyedir.
Bu ay da denicem tekrar ozaman ay haydi hayırlısıYüzüstünde de mutlaka kalça kısmını yukarı kaldıracak şekilde yastık koymanı öneririm
Tatlım bunun başka nasıl bir yöntemi olabilir yumurta çatlayınca göndereceksinÖğlen degerlendirdik ama tecrübeli arkadaşlar varsa baska oneri yontem ne bileyimyardimci olan olur belki dedim
Merhaba yüz üstü yatmayı ılk defa duydum yani ilişkiden sonra bildiğimiz yüz üstğ yatılacak oylemi ? Bende ovü yapıyorım daha pozıtıf cıkmadı bakalımBu ay da denicem tekrar ozaman ay haydi hayırlısı
Benim adetim yeni bitti ben dun denedim gene aktiMerhaba yüz üstü yatmayı ılk defa duydum yani ilişkiden sonra bildiğimiz yüz üstğ yatılacak oylemi ? Bende ovü yapıyorım daha pozıtıf cıkmadı bakalım
İlişki yüzüstü pozisyonda olacak canimMerhaba yüz üstü yatmayı ılk defa duydum yani ilişkiden sonra bildiğimiz yüz üstğ yatılacak oylemi ? Bende ovü yapıyorım daha pozıtıf cıkmadı bakalım
Ben 26. Gun gördüm yumurtlamayi insallah tutar bu ayMerhaba yüz üstü yatmayı ılk defa duydum yani ilişkiden sonra bildiğimiz yüz üstğ yatılacak oylemi ? Bende ovü yapıyorım daha pozıtıf cıkmadı bakalım
26. Gün mü kaç günde bir adet oluyorsunuz kiBen 26. Gun gördüm yumurtlamayi insallah tutar bu ay
40 42 arasi duzensiz adetlerim26. Gün mü kaç günde bir adet oluyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?