• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günüm mü değerlendiriym mi acilll

damla_ayar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
23
2
1
27
Kızlar acill yardım ilk kez ovülosyon testi deniyorum. Bugün yaptığım test c çizgisinden koyu değil fakat en az onun kadar koyulukta. Dahamı koyu olması gerekiyor yumurtlama günü için yoksa bugün yumurtlama günüm mü? Sizce bugünü değerlendirmeliyim?

Eklentiler

• IMG_8836.jpeg
    IMG_8836.jpeg
    251,6 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8837.jpeg
    IMG_8837.jpeg
    339,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar acill yardım ilk kez ovülosyon testi deniyorum. Bugün yaptığım test c çizgisinden koyu değil fakat en az onun kadar koyulukta. Dahamı koyu olması gerekiyor yumurtlama günü için yoksa bugün yumurtlama günüm mü? Sizce bugünü değerlendirmeliyim?
Bence değerlendirin, herkesin ki kopkoyu çıkmıyor bence yumurtlama yarın da test yapın siz adetinize kaç gün kaldı?

Şeffaf akıntılarınız var mj

Bugünü ve yarını değerlendirin.Muhtemelen çatlama cuma günü olacak ı günü de değerlendirin.Çatlama günü de önemli(2 gün ya da 3 gün üst üste değerlendirirseni şamsınız baya artar.) bu arada testi yapmaya devam edin koyuluk devam ediyorsa yumurtlama var halen .sonraki gün yine test yaparsanız ve silikleşme olursa o da çatlama günüdür

Bugünü ve yarını değerlendirin.Muhtemelen çatlama cuma günü olacak ı günü de değerlendirin.Çatlama günü de önemli(2 gün ya da 3 gün üst üste değerlendirirseni şamsınız baya artar.) bu arada testi yapmaya devam edin koyuluk devam ediyorsa yumurtlama var halen .sonraki gün yine test yaparsanız ve silikleşme olursa o da çatlama günüdür
Çok teşekkür ederim içime su serpiyor yorumlarınız

Back