Yumurtlama günü..

Merhaba ben bu ay ilk bebek denemesi yapicam:)doktora gittim ilk adetim 1 temmuzdu doktor iliski takvimi cikardi ayin 10 12 14 16 18 ve 20si dedi.fakat ben ayin 1inde adet olmama ragmen pazar gunune kadar leke leke kan vardi pazar gunu tam kanama oldu ve bugun ayin 6si ben hala adetim cuma bitcek gibi yani adetim uzadi simdi benim adetim uzadigi için iliski takvimim degisir mi yoksa doktorun yaptigina goremi yapmaliyim fikri olan varmi:)

Merhaba bence doktorunu ara sor o daha iyi bilir, özel gunleri kacirmak istemezsin herhalde))

Bende senn gbiyim ozellikle sol tarafimdan oluyrm yumurtlama gunleri 14.gun basliyo 17.gune kdr bicak batmasi seklinde doktora kac kere sordm sol ymurtaligin dha iyi clisiyodr dediler sag tarafim hc agrimiyo sadece sol

Merhaba ben bu sitede yeniyimBazen adet olmadan yumurtlamam oluyor hatta adet olmadan hamile kaldım ve sol yum.kistim var.dr.a gittiğimde 5 hafta 1 günlük dedi buda 4 temmuza geliyor ama ben 9 unda hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…