- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Her ay olmuyor bendede, bazi aylar fena agrilarim oluyorKeske yumurtlasamda agrili gecse :) 2. Ayda bir belki yumurtluom :) dr. Basvursaydin bi canimm
Her ay olmuyor bendede, bazi aylar fena agrilarim oluyor
Gittim, yumutlama agrisiymis, normal dediDr.a gittin mi peki
Gittim, yumutlama agrisiymis, normal dedi
3 gundur boyle bakalim kac gun surecek, bebek varmi? Neden sende yumurtlama gec oluyor?Anladm cnm benimde nadir hissedersem brnimde agrim oluyo ama sddetli degil oyle
3 gundur boyle bakalim kac gun surecek, bebek varmi? Neden sende yumurtlama gec oluyor?
Gecmis olsun, tedavı gerekırYok canim istyruz ama tutturamadik malesef dr. Sagda solda kistler olfugunu soyledi 1 ay yumurtlarsan 3 ay yumurtlaman olmaz dedi gercekdende ole bi hissediom bidada 3 aya anca
Bende korunuyorumYok canim istyruz ama tutturamadik malesef dr. Sagda solda kistler olfugunu soyledi 1 ay yumurtlarsan 3 ay yumurtlaman olmaz dedi gercekdende ole bi hissediom bidada 3 aya anca
Ne kadarlik evlsniz ki yasnzda genc sanrimBende korunuyorum
1 yıllık evlıyım, kendım ıstedıgımden degıl bebegım gelışımden kaldıgı ıcın kurtaj olundu, 6 ay korunmam gereklıymışNe kadarlik evlsniz ki yasnzda genc sanrim
Siz kaç yıllık evlısınız?Ne kadarlik evlsniz ki yasnzda genc sanrim
1 yıllık evlıyım, kendım ıstedıgımden degıl bebegım gelışımden kaldıgı ıcın kurtaj olundu, 6 ay korunmam gereklıymış
Siz kaç yıllık evlısınız?
İnşallah olur canım Allah sevindirsin tüm bebek isteyenleri2.5 canm
İnşallah olur canım Allah sevindirsin tüm bebek isteyenleri
25 sizin?Amiiinn insALLAH :) rabbm herkesin gonlune gore nasib etsin sizin yas kac ?
23 :)25 sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?