- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
Selam kizlar bi sorum olucakti yardimci olursaniz sevinirim. Yumurtlama gunlerim cok agrili geciyor, benim gibi bu sorunu yasayan varmi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay olmuyor bendede, bazi aylar fena agrilarim oluyorKeske yumurtlasamda agrili gecse :) 2. Ayda bir belki yumurtluom :) dr. Basvursaydin bi canimm
Her ay olmuyor bendede, bazi aylar fena agrilarim oluyor
Gittim, yumutlama agrisiymis, normal dediDr.a gittin mi peki
Gittim, yumutlama agrisiymis, normal dedi
3 gundur boyle bakalim kac gun surecek, bebek varmi? Neden sende yumurtlama gec oluyor?Anladm cnm benimde nadir hissedersem brnimde agrim oluyo ama sddetli degil oyle
3 gundur boyle bakalim kac gun surecek, bebek varmi? Neden sende yumurtlama gec oluyor?
Gecmis olsun, tedavı gerekırYok canim istyruz ama tutturamadik malesef dr. Sagda solda kistler olfugunu soyledi 1 ay yumurtlarsan 3 ay yumurtlaman olmaz dedi gercekdende ole bi hissediom bidada 3 aya anca
Bende korunuyorumYok canim istyruz ama tutturamadik malesef dr. Sagda solda kistler olfugunu soyledi 1 ay yumurtlarsan 3 ay yumurtlaman olmaz dedi gercekdende ole bi hissediom bidada 3 aya anca
Ne kadarlik evlsniz ki yasnzda genc sanrimBende korunuyorum
1 yıllık evlıyım, kendım ıstedıgımden degıl bebegım gelışımden kaldıgı ıcın kurtaj olundu, 6 ay korunmam gereklıymışNe kadarlik evlsniz ki yasnzda genc sanrim
Siz kaç yıllık evlısınız?Ne kadarlik evlsniz ki yasnzda genc sanrim
1 yıllık evlıyım, kendım ıstedıgımden degıl bebegım gelışımden kaldıgı ıcın kurtaj olundu, 6 ay korunmam gereklıymış
Siz kaç yıllık evlısınız?
İnşallah olur canım Allah sevindirsin tüm bebek isteyenleri2.5 canm
İnşallah olur canım Allah sevindirsin tüm bebek isteyenleri
25 sizin?Amiiinn insALLAH :) rabbm herkesin gonlune gore nasib etsin sizin yas kac ?
23 :)25 sizin?