Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, 28gunde döngüm, bugun sat 17.gunum ilk defa testle takipteyim iyice belırgınlestı sizce nasıl arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_20181202_134844.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba, 28gunde döngüm, bugun sat 17.gunum ilk defa testle takipteyim iyice belırgınlestı sizce nasıl arkadaşlar
En az c kadar koyu olacak canım akşam ve yarın yine aynı saatlerde tekrar yap. Daha koyu olursa koyu oldugu an yunurtlama ama siliklesmeye baslarsa bu yaptigin yumurtlama sayilabilir

En az c kadar koyu olacak canım akşam ve yarın yine aynı saatlerde tekrar yap. Daha koyu olursa koyu oldugu an yunurtlama ama siliklesmeye baslarsa bu yaptigin yumurtlama sayilabilir
Teşekkür ederim

tekrar pazartesi akşam ve salı sabah yaptım evet silikleşti..artık testi bırakayam değilmi

Kızlar merhaba aklıma bisey takıldı çizgiler çok koyuyken mi tutar gebelik yoksa koyu kırmızıyı görüp silikleşmeye baslayıncamı

Kızlar bir sorum olucak smdi ben 19.gün kırmızı çift çizgiyi gördüm ya 19.20.21.22 değerlendirdim 23 boş geçti 24 yani akşam değerlendirdim sizce bu akşamı da değerlendirsem bi.zararı olurmu içerdeki spermlere yoksa daha mı garanti olur

Kizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu akintimda oldu
Su alımına dikkat ederek yap canım demekki geç yumurtlucan bu ay yumurta catladıktan 14 gün sonra adetin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…