Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az c kadar koyu olacak canım akşam ve yarın yine aynı saatlerde tekrar yap. Daha koyu olursa koyu oldugu an yunurtlama ama siliklesmeye baslarsa bu yaptigin yumurtlama sayilabilirMerhaba, 28gunde döngüm, bugun sat 17.gunum ilk defa testle takipteyim iyice belırgınlestı sizce nasıl arkadaşlar
Teşekkür ederimEn az c kadar koyu olacak canım akşam ve yarın yine aynı saatlerde tekrar yap. Daha koyu olursa koyu oldugu an yunurtlama ama siliklesmeye baslarsa bu yaptigin yumurtlama sayilabilir
tekrar pazartesi akşam ve salı sabah yaptım evet silikleşti..artık testi bırakayam değilmiEn az c kadar koyu olacak canım akşam ve yarın yine aynı saatlerde tekrar yap. Daha koyu olursa koyu oldugu an yunurtlama ama siliklesmeye baslarsa bu yaptigin yumurtlama sayilabilir
Evet silikleştiyse gerek yok. En koyu cikan zaman yumurtlamaydı canimtekrar pazartesi akşam ve salı sabah yaptım evet silikleşti..artık testi bırakayam değilmi
özür dilerim ilişki falan olsunmu bilemedimEvet silikleştiyse gerek yok. En koyu cikan zaman yumurtlamaydı canim
Koyu cizgiden sonraki 48 saat onemli canim. Eger 48 saat dolmamissa neden olmasin ?özür dilerim ilişki falan olsunmu bilemedim
Su alımına dikkat ederek yap canım demekki geç yumurtlucan bu ay yumurta catladıktan 14 gün sonra adetin gelirKizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu akintimda oldu