Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç günde adet oluyorsun canımKizlar ilk kez bu ay ovulasyon testi yapiyorum ayda bir duzenli adet olurum bugun 17. Gun ve testler hala silik cikiyor benim gibi ciftcizgi gec cikanlar var mi ve yumurtlama gec olursa adet tarihide ona gore mi olur yani gecikir mi
canım bu ovulason testlerini ya biz kullanmayı beceremiyoruz yada bunlar para tuzagı en iyisi dr gidip hormonlarına baktırman ve yumurtlama takibi yaptırmanKizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu akintimda oldu
Benim 21. Gün çift koyu çizgi çıktı. Yapmaya devam et. Yaparken sıvı alımına dikkat et. Geç yumurtluyor olabilirsin. Her kadının bünyesi farklıKizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu akintimda oldu
adetlerin kaç günde bir oluyor belki geç yumurtluyorsun ben ovulasyon testlerine güvenmiyorumIki gundir sayfaya girememistim dun cift cizgiyi gordum aksam degerlendirsik ama bugun 21. Gundu ve doktor bana 21 gun progesteron baktirmami soylemisti 1.3 cikti galiba cok dusuk
Daha yok canım devam etmelisinKıxlar bnde yaptm ovulasyon tam yumurtlama gunum bı bakarmısınız yumurtlam varmı
MerhabaDaha yok canım devam etmelisin
İlk ve son olur inşallah canım hayırlısıyla hemen gelir bebiş 3 ay takip yapınca biraz çözmeye başladım :)Merhaba
Bu işlerden anlıyorsunuz sanırım :)
Bende ilk bu ay deniyorum
:) aminİlk ve son olur inşallah canım hayırlısıyla hemen gelir bebiş 3 ay takip yapınca biraz çözmeye başladım :)
Evet canım ikinciyi istiyoruz testlerle takip yaptım ama bir kimyasal bir düşük yaşadım bu ay bekliyorum batı bakalım tuttu mu bebiş:) amin
Yok o kadar da diil
Birkaç ay denerim
Sizin ikinci mi olacak
İnşallah hayırlı haberlerini alırızEvet canım ikinciyi istiyoruz testlerle takip yaptım ama bir kimyasal bir düşük yaşadım bu ay bekliyorum batı bakalım tuttu mu bebiş
Canım ben de bu ay ovulasyon testiyle takip ettim ve 20. Gün yumurtladım moral bozmak yok koyu cizgiyi görene kadar devamMerhaba kızlar bu ovülasyon testi yapıyorum ama nolur nolmaz die bir gün arayla ilşkiye giriyoruz kaçırmamak için bugün ovülasyon testinde 18.gün ve hala yumurtlama yok bu yüzden biraz moralim düşüyor ama bi taraftan adete yakın yumurtlayanlar okuyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız umudumu kaybetmeyim dimi kızlar
İnşallah canım ay böle okudukça moralim düzeliyor valla sağolasınCanım ben de bu ay ovulasyon testiyle takip ettim ve 20. Gün yumurtladım moral bozmak yok koyu cizgiyi görene kadar devam