Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cellinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
168
101
103
31
Kizlar ilk kez bu ay ovulasyon testi yapiyorum ayda bir duzenli adet olurum bugun 17. Gun ve testler hala silik cikiyor benim gibi ciftcizgi gec cikanlar var mi ve yumurtlama gec olursa adet tarihide ona gore mi olur yani gecikir mi

Kizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu akintimda oldu

Kizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu akintimda oldu
canım bu ovulason testlerini ya biz kullanmayı beceremiyoruz yada bunlar para tuzagı en iyisi dr gidip hormonlarına baktırman ve yumurtlama takibi yaptırman

Iki gundir sayfaya girememistim dun cift cizgiyi gordum aksam degerlendirsik ama bugun 21. Gundu ve doktor bana 21 gun progesteron baktirmami soylemisti 1.3 cikti galiba cok dusuk

Iki gundir sayfaya girememistim dun cift cizgiyi gordum aksam degerlendirsik ama bugun 21. Gundu ve doktor bana 21 gun progesteron baktirmami soylemisti 1.3 cikti galiba cok dusuk
adetlerin kaç günde bir oluyor belki geç yumurtluyorsun ben ovulasyon testlerine güvenmiyorum

Kıxlar bnde yaptm ovulasyon tam yumurtlama gunum bı bakarmısınız yumurtlam varmı

Eklentiler

• 527F61C1-C857-447A-99B0-2D20D964F29F.jpeg
    527F61C1-C857-447A-99B0-2D20D964F29F.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba kızlar :) Yumurtlama gününü ovulasyon testi ile tespit ettikten kac gun sonra adet oldunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorum

Merhaba kızlar bu ovülasyon testi yapıyorum ama nolur nolmaz die bir gün arayla ilşkiye giriyoruz kaçırmamak için bugün ovülasyon testinde 18.gün ve hala yumurtlama yok bu yüzden biraz moralim düşüyor ama bi taraftan adete yakın yumurtlayanlar okuyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız umudumu kaybetmeyim dimi kızlar

Merhaba kızlar bu ovülasyon testi yapıyorum ama nolur nolmaz die bir gün arayla ilşkiye giriyoruz kaçırmamak için bugün ovülasyon testinde 18.gün ve hala yumurtlama yok bu yüzden biraz moralim düşüyor ama bi taraftan adete yakın yumurtlayanlar okuyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız umudumu kaybetmeyim dimi kızlar
Canım ben de bu ay ovulasyon testiyle takip ettim ve 20. Gün yumurtladım moral bozmak yok koyu cizgiyi görene kadar devam

Back