• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü ilişki

stella3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
169
60
48
Merhaba Hanımlar,
Yumurtlama gününde ilişkiye girdik yarım saat uzandım ve lavobaya gittim peçeteye sildiğimde pembe bir akıntı geldi ama devamı falan yok.
İlk kez böyle bir durum yaşıyorum, yumurtlama günü ilişkiden sonra gelen bu pembe akıntı neden olur acaba? Fikri , bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Canım bazen yumurtlama veya çatlama zamanlarında hafif pembe akıntılar gelebilir diye biliyorum

Evet yumurtlama kanamsi olabilir ya da zorlanma olmussa

Yumurtlama döneminde olabiliyor pembe akıntı. Bende de olmuştu. Herhangi bir soruna işaret değil, endişelenmeyin.

Eger o ilskiden once korunmasız iliskiniz oldusa hamilelik olarak bilir o uzden bende ogluumda bilmiyordum ama 2kez ilişkiden sonra pecetede oyle oldu devamida yok yerlesmeymis uzerine iliskide geldikce oyle oluyo hayirlisi insallaj

Eger o ilskiden once korunmasız iliskiniz oldusa hamilelik olarak bilir o uzden bende ogluumda bilmiyordum ama 2kez ilişkiden sonra pecetede oyle oldu devamida yok yerlesmeymis uzerine iliskide geldikce oyle oluyo hayirlisi insallaj
Oldu ama yumurtlama gününden 3 gün önce oldu o kadar kısa sürede yerleşme kanaması olur mu ki?

Back