G Gayen Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 123 49 18 31 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gayen #1 Yumurtlama pik oldugnda degerlendırdım hıc bole olmazdım zor yuruyorum ssol kasık agrıyo acıyo yasayan oldumu
Yumurtlama pik oldugnda degerlendırdım hıc bole olmazdım zor yuruyorum ssol kasık agrıyo acıyo yasayan oldumu
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü 6 Mart 2012 17.767 28.150 798 49 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gayen #2 Gayen .!.: Yumurtlama pik oldugnda degerlendırdım hıc bole olmazdım zor yuruyorum ssol kasık agrıyo acıyo yasayan oldumu Genişletmek için tıkla... Yumurtlama döneminde yumurta gelişip,büyürken ya da yoğun olarak yumurta çatlarken olan bir durum. Endişelenmenize gerek yok...
Gayen .!.: Yumurtlama pik oldugnda degerlendırdım hıc bole olmazdım zor yuruyorum ssol kasık agrıyo acıyo yasayan oldumu Genişletmek için tıkla... Yumurtlama döneminde yumurta gelişip,büyürken ya da yoğun olarak yumurta çatlarken olan bir durum. Endişelenmenize gerek yok...