- Konu Sahibi istanbullugelinnn
-
Tek seferde hamile kalmak mümkün tabi ama eşiniz de sizin kadar sağlıklı mı ? İkiniz de sağlıklı olsanız dahi tutmama şansı olabiliyor. Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla doldursun kucağınızı inşallahMerhaba bu ay ilk kez gebe kalmaya çalışacağım yumurtlama günüm 30 Temmuz o gün olduğunda eğer bir sorunum da yoksa kesin hamile kalır mıyım tek sefer de hormonlarım iyi yumurtalarım iyi adetlerim düzenli 26 yaşındayım sağlıklı besleniyorum kilom da iyi tek seferde hamile kalan var mı
ne kadar saglıklı olursanız olun ıkınız de bı kac ay denemeden sonra tutunadabılır 1 yılda oladabılır . ılk ılskıde kaladablırsın :) ne zaman gelcekse o zaman tutuyo:))Merhaba bu ay ilk kez gebe kalmaya çalışacağım yumurtlama günüm 30 Temmuz o gün olduğunda eğer bir sorunum da yoksa kesin hamile kalır mıyım tek sefer de hormonlarım iyi yumurtalarım iyi adetlerim düzenli 26 yaşındayım sağlıklı besleniyorum kilom da iyi tek seferde hamile kalan var mı
Anlamadığım şey şu hiçbir sorun yokken neden olmaz ilk seferde çoğu kişi sorunum yok olmuyor yazmışne kadar saglıklı olursanız olun ıkınız de bı kac ay denemeden sonra tutunadabılır 1 yılda oladabılır . ılk ılskıde kaladablırsın :) ne zaman gelcekse o zaman tutuyo:))
ilahı mevzular:)Anlamadığım şey şu hiçbir sorun yokken neden olmaz ilk seferde çoğu kişi sorunum yok olmuyor yazmış
Evet ovülasyon da denicez inşallah en hayırlısı olsunHer ay hamile kalma sansi yuzde 20-25 civari deniyor..ovu doneminde deneyin..ilk 6 ay olur esnzde de skntı yoksa insallah.. ilk aydan ziyade en hayırlı zamnda olsun insallah
InsallahEvet ovülasyon da denicez inşallah en hayırlısı olsun
bu takvime göre 29 yumurtlama 30 u çatlama mı oluyor kızlar bin iki gün mü ilişki olması lazım
Ayy gerçekten mi ovülasyon testi aldım 12 13 14 gün yapacaktım Adetiniz kaç günde bir oluyor benim 28 günde birBu takvimler kesin değil ama herkesin vücudu farklı oluyor. Bu ortalama bir değer veriyor size bugün şu gün diye. Örneğin ben ocakta hamilelik düşünüyordum aralık ayında ovulasyon testi aldım denedim yumurtlama gününü yakalayacak miyim diye ve evet yakaladım 12.gün yumurtlama oldu ocak ayında şehir dışındaydım ve 12 gün şehir dışında denk geliyordu dedim neyse bu ay geçti artık 2 gün sonra eve geldim beraber olduk ve yinede bir yapayım ovulasyon testi yumurtlamıyorsamda görürüm hem dedim ama o da ne 14 ve 15.günler yumurtladım yani geldiğim 2 günde çift çizgiydi ve 2 günüde değerlendirdik zaten yani aralıkta 12.gün olan yumurtlama ocakta 14 ve 15te oldu ve 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Başka bir örnek daha vereyim arkadaşımla adet tarihimiz aynıydı ben hamile olduğumu öğrendim ama onda hala birşey yoktu ve meğer o 2 hafta kadar geç yumurtlamış benden 2 hafta sonrada o hamile olduğunu öğrendi ama bakacak olursanız ikimizde aynı tarihte adet olduk ama benim bebeğim 2 hafta önce oldu. Size tavsiyem ovulasyon testi edinin ve yumurtlamayı o şekilde bulun daha güvenilir sonuç veriyor emin olun. İlk aydan kalıp kalmamakta vücudunuza ve kaderinize kalmış bir durum .
Benimde genelde 28 bazen 26 27 bazen 29 30 ama ortalama 28 oluyor 12 gün çok geç adet bitince başlayın yapmaya her vücut farklı çünkü biter bitmezde yumurtlama olabilir adet olmaya yakında olabilir.Ayy gerçekten mi ovülasyon testi aldım 12 13 14 gün yapacaktım Adetiniz kaç günde bir oluyor benim 28 günde bir
Bir paket daha alayım o zaman ovülasyon testi sizin ilk deneme de mi oldu gebelikBenimde genelde 28 bazen 26 27 bazen 29 30 ama ortalama 28 oluyor 12 gün çok geç adet bitince başlayın yapmaya her vücut farklı çünkü biter bitmezde yumurtlama olabilir adet olmaya yakında olabilir.
Laboquick 30 lü olandan aldım ben aralıkta ilişki olmadan denedim testi ocakta da şans eseri yumurtladım sanarken direk eve geldiğim gün yumurtlamışım ve yumurtlama gününde tuttu çok şükür ama bunda yaş faktörü var mıdır bilmiyroum 21 yaşında hamile kaldım ilk denemede ama tiroidim de var meselaBir paket daha alayım o zaman ovülasyon testi sizin ilk deneme de mi oldu gebelik
Bu bilgiyi öğrendiğim çok iyi oldu çok sağolun ben 3 tane aldım test 12 13 14 te yapacaktım kaçıracaktım belki de iyi yazdınız yaş faktörü de mutlaka vardır benim tek umudum bildiğim bir sorunumuzun olmaması yumurta sayımın iyi olması elimden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakacağımLaboquick 30 lü olandan aldım ben aralıkta ilişki olmadan denedim testi ocakta da şans eseri yumurtladım sanarken direk eve geldiğim gün yumurtlamışım ve yumurtlama gününde tuttu çok şükür ama bunda yaş faktörü var mıdır bilmiyroum 21 yaşında hamile kaldım ilk denemede ama tiroidim de var mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?