Gebeliğe Hazırlık yumurtlama günü hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asrindeniz123

asrın denizin annesiyim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
156
44
98
32
merhaba annelr anne adaylari uzun yillardir uyeyim ve burda 1 oglum oldu yorumlasip dualar aldim sukur olsun oglum 1.5 yasinda . konuya hemen gireyim☺ bugun benim yumurtlama günümdü dün gece saat 2 gibi esimle birlestik korunma denmez ama geri cekerek korunyorduk ki dun gece kacti kacan yaramazlarin bi kismi sadcee. hamile kalirmiyim olasilik nedir tecrube ve bilgu sahibi herkesden yorum bekliyorum. rabbim hayirlisini versin oglum kucuk ama rabbim ne verirse basimin ustunde yeri vardir oyuzden uzgun korkulu degilim sdece saskinim yorum bekliyorum lutfen esirgemeyin

Eğer şu an yeni bir hamilelik ve doğuma hazır degilseniz önlem olarak ertesi gün hapı kullanin bir kereliğine. Onu kullanarak olursa da yapacak birşey yok tabi ki.

Eğer şu an yeni bir hamilelik ve doğuma hazır degilseniz önlem olarak ertesi gün hapı kullanin bir kereliğine. Onu kullanarak olursa da yapacak birşey yok tabi ki.
yoo hazirim problem degil bilincli degildi ama olacaksada basimin ustunde yeri var saglikli olsun yeter . o hapdan kullanmistim da dengemi bozdu biraz suan icin ihtiyac duymuyorim yorum icin tesekkur ederim

Hamile kalmak için 1adet sperm yeterli ...tecrübem bu 1sperm ile bir kız evladım var ...olasılık ise rabbim ol der ve olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…