Bende hep psikolojik oluyor ama bu sefer farklı gibi özellikle yumırtlama gününe dikkat ettim. Daha önceden hiç dikkat etmezdimCanım bende senlen aynı durumdayım vücudumu dinleyip duruyorum sağ kasığım da ağırlık var gibi hareketler var gibi ağrıda oluyor reglim düzensiz yumurtlama mı gebelikmi yoksa psikolojik mi daha da 20 gün var Rabbim hayırlı olanı nasip etsin iyice bekleyip testi öyle yapacam ben bu sefer her ay iki üç test harcayıp boşa ümitlenmekten yoruldum
3 gün var diyor uygulama. Düzensiz olduğum için tam da bilemiyorum belki geçti bile veya dha gelmediİnşallah vardır canımne kadar var regl gününe benim daha çok o yüzden psikolojik gibi geliyor benimki
Anladım canım inşallah vardır bi kaç gün daha bekle tekrar bi test yap belki geç döllenme olmuştur hakkımızda hayırlı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versin3 gün var diyor uygulama. Düzensiz olduğum için tam da bilemiyorum belki geçti bile veya dha gelmedi
Amiiin inşallah. Bugün normal test yaptım negatifAnladım canım inşallah vardır bi kaç gün daha bekle tekrar bi test yap belki geç döllenme olmuştur hakkımızda hayırlı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versin
Canım ovulasyon testi denedin mi hiç denemeni tavsiye ederim benimde reglim düzensiz en iyi ben anlarım senin haliniSon 3 aylık döngüm eylül de 43.gün olmuşum sonraki adetim 29.günde en sonuncusu 26.günde... Böyle olunca yumurtlamayı nasıl hesaplayabilirim ki
Bence hamilesiniz benim de aynı oldu şuan. HamileyimMerhabalar,Bir şey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara.ben takvime göre olan yumurtlama gününü değerlendirdim yaklaşık 2 hafta önce. adet günüme 3 gün var affedersiniz şeffaf akıntı geliyor yoğun bi şekilde acaba yumurtlama günümde olabilir miyim. Gebelik belirtisi olabilir mi.? Klasik adet öncesi kasık ağrısı meme hassasiyeti vs. 2haftadır var ama onun dışında birde karnımın alt kısımlarında yanma mı desem batma mı desem karnımı aşağı çekiyorlar sanki öyle birşey arada balık yüzüyormuş hissi pıtpıt atmalar.. Sizce bu günü değerlendirmeli miyimsevgiler bu arada 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ama o testlere de güven olmuyormuş
Ya o testlerden yeni haberdar oldum desemCanım ovulasyon testi denedin mi hiç denemeni tavsiye ederim benimde reglim düzensiz en iyi ben anlarım senin halini
Bugün normal test yaptım negatif çıktı.. Hala bir şansım var mı dersin.. Hayırlı olsunn canım çok sevindim rabbim sağlıkşa kucağına almayo nasip etsinBence hamilesiniz benim de aynı oldu şuan. Hamileyimhatta bugün öğrendim
O uygulamalar doğru sonuç vermiyor. Ovulasyon testi kullanınYa o testlerden yeni haberdar oldum desemnasıl kullanılcağını pek bilmiyorum.. Telefondaki regl takvimleri olur ya ondan kullanıyorum ona göre hreket ediyorum
O uygulamalar doğru sonuç vermiyor. Ovulasyon testi kullanın
Evet denemem lazım sanırımO uygulamalar doğru sonuç vermiyor. Ovulasyon testi kullanın
İnşaALLAH hamilelik haberini alırsınızEvet denemem lazım sanırım
Amiiinn.. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahİnşaALLAH hamilelik haberini alırsınız
Şöyle canım ben geçen ay regli tarihimde yumurtladım o derece yani kurulu bi düzen değil anlıcan tak diye 14 günde yumurtlayacak İnstagram hesabın varsa orda satış yapanlar ve takibini yapanlar var aynı gebelik testi işlevinde idrar testi adetinin 10. Günü başlıyorsun yumurtlama gününde iki çizgide aynı koyulukta oluyo kullan bide onu dene faydasını görürsün inşallahYa o testlerden yeni haberdar oldum desemnasıl kullanılcağını pek bilmiyorum.. Telefondaki regl takvimleri olur ya ondan kullanıyorum ona göre hreket ediyorum
Bildiğin bir hesap var mı instagramdan bakayım? Günü gününe adet olanlarda bile yumurtlama günü değişiyordur ki böyle adet düzensizliği olanlarda zaten hiç belli değildir. 4 yıldır tutturamadım meselaŞöyle canım ben geçen ay regli tarihimde yumurtladım o derece yani kurulu bi düzen değil anlıcan tak diye 14 günde yumurtlayacak İnstagram hesabın varsa orda satış yapanlar ve takibini yapanlar var aynı gebelik testi işlevinde idrar testi adetinin 10. Günü başlıyorsun yumurtlama gününde iki çizgide aynı koyulukta oluyo kullan bide onu dene faydasını görürsün inşallah
ovulasyontakiplisayfa buna bak canım hamile kalan arkadaşları da paylasıyorlar bana çok iyi geliyor biz gibi olan çok arkadaş var şimdi hamileBildiğin bir hesap var mı instagramdan bakayım? Günü gününe adet olanlarda bile yumurtlama günü değişiyordur ki böyle adet düzensizliği olanlarda zaten hiç belli değildir. 4 yıldır tutturamadım meseladeneyeceğim bu testleri adet olursam eğer. Teşekkürler kuzum
Önce kanda sonra idrarda çıkar bekle biraz benceBugün normal test yaptım negatif çıktı.. Hala bir şansım var mı dersin.. Hayırlı olsunn canım çok sevindim rabbim sağlıkşa kucağına almayo nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?