- 6 Mayıs 2024
- 4.065
- 4.313
- 48
- 29
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Bende de aynısı varBende de kasık ağrısı var ve sanki regl olurken kan akma hissi olur ya öyle bir his geliyor bakıyorum bişey yok.
Benim de göğüs ağrım hiç yoktu ama bu sabah dokunamıyorum bile felaket gazım var sürekli tuvalet ihtiyacı Of günler de geçmiyor yaBenim ilk ayım aslında geçen ay korunmayı bıraktık ama rahim filmiydi antibiyotiklerdi derken zaten hamile kalma gibi bir düşüncem yoktu. Aslında daha erken diye düşünüyordum ama amh düşük çıkınca doktor zaman kaybetmeyin dedi. İnşallah bu ay hamile kalmışımdır ilk aydan bile o kadar çok kendimi dinliyorum ki sonunda deliricem az kaldı
Ayy belki yerleşme kanamasıdırİki gün önce kasıkta nefesimi kesen bi sancı anı oldu bi daha yok bide o sancının bir gece öncesi şeffaf pembe akıntı gibi bişey gördüm şuan sarı akıntı devam başka hiçbişey yok
İlk Aydanda kalınabilir neden olmasın önemli olan yumurta çatlamasına denk getirebilmekBenim ilk ayım aslında geçen ay korunmayı bıraktık ama rahim filmiydi antibiyotiklerdi derken zaten hamile kalma gibi bir düşüncem yoktu. Aslında daha erken diye düşünüyordum ama amh düşük çıkınca doktor zaman kaybetmeyin dedi. İnşallah bu ay hamile kalmışımdır ilk aydan bile o kadar çok kendimi dinliyorum ki sonunda deliricem az kaldı
Ay estağfurullah hepimiz göre göre öğreniyoruzBana sormuşlarda dedim ben bilmem ama o arkadaş bilgili
Sabahları ölçüyorum canım aynı saatte bu sabah ölçmeyi unuttum bak benim adete 2 gün kala yavaşça düşmeye başlıyor bazen bir gün kala genelde adet günü ve sonraki iki gün düşmezse gebelik var demektir Ama biz ısıdan önce testlerle merak edip öğrenmeye çalışıyoruz sabırsızı Z yumurtlama sonrası vücut ısısı dediğin gibi yüksek oluyor benim de dün gece 37.1'di hatta kol altm ble 36.9 du şok oldumCanım günaydın bugün belin nasıl? Bir de sana ateş ölçümünü sorucaktım gebelik takibi için nasıl yapıyorsun? Ben dün akşam ölçtüm 37.3 geldi çok yüksek değil mi ne zaman ölçmeliyim?
Vallahi akıl işi değil bu beklemek olayı. Umarım ilk aydan bebeğin yetişir de çok beklemezsinBenim ilk ayım aslında geçen ay korunmayı bıraktık ama rahim filmiydi antibiyotiklerdi derken zaten hamile kalma gibi bir düşüncem yoktu. Aslında daha erken diye düşünüyordum ama amh düşük çıkınca doktor zaman kaybetmeyin dedi. İnşallah bu ay hamile kalmışımdır ilk aydan bile o kadar çok kendimi dinliyorum ki sonunda deliricem az kaldı
GöremiyorumMerhabalar benim ovulyasyon 29 ocaktı bu gün dayanamayıp test yaptım
Of evet çok erken ben de zor duruyorum ama 11. Gün yapıcammmmmÇok hafif pembemsi çizgi var ama biliyorum çok erken
Amin canım. Seni çok iyi anlıyorum. Bende korkuyorum, elde değil çünkü. Geçen yıl hamile kaldığımda o kadar emindim ki ekim ayında anne olacağıma, hatta kızıma defter bile yazmıştım, 21 yaşı dolduğunda kendisine vereceğim diye ne hayaller kurmuştum. Normal doğum hazırlıkları yapıyordum, ilk kucağıma alacağım anı hergün hayal edip gözlerim doluyordu. Garantilemiştim yani doğacağını. Aksi bir durum olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.Amin kuzum çok zorlu süreçlerdi hala da üzülüyorum ama bir bebeğim olsunda istiyorum inşallah bundna sonra ki bebişleirimiz sağlıklı uzun ömürlü olurlarbiraz korkuyorum tabi yine aynı şeyleri yaşamaktan ama dua ediyorum inşallah bu sefer zamanında sağlıkla kucağımıza alacağız. Seninde başın sağolsun rabbim cennette kavuşmayı nasip etsin ikimize de evlatlarımıza
Bekle bakalım yine tekrarlarsınbenim döngü 26 gün o yüzden erken yaptım ama bilemiyorum yok gibi bence belirtim filan yok
Genelde anlıyorum akıntı dan ama bu sefer hiç kesilmedi akıntı çok yoğundu suandada var ama yoğun deil fazla beyaz kaygan eğer günümde adet olursam 13 subat adet tarihim şuan çok kötü salgına yakalandım kendimde belirti arayamıyorum her yerim ağrıyo zaten bekleyecm galibaValla pek öşle bilgili degilim sadece yumurtladığınız zamanı biliyorsanız ondan 14 iya 17 gün sonra adet görülüyor dişe biliyorum Ben genelde klasik adetin 11 ve 16 günleri arası ilişkiye giriyorumEvanora
Yaa hayal kurabilmiş miydinAmin canım. Seni çok iyi anlıyorum. Bende korkuyorum, elde değil çünkü. Geçen yıl hamile kaldığımda o kadar emindim ki ekim ayında anne olacağıma, hatta kızıma defter bile yazmıştım, 21 yaşı dolduğunda kendisine vereceğim diye ne hayaller kurmuştum. Normal doğum hazırlıkları yapıyordum, ilk kucağıma aldığım anı hergün hayal edip gözlerim doluyordu. Garantilemiştim yani doğacağını. Aksi bir durum olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.
O yüzden paramparça oldum, milyon tane parçalara ayrıldım. Mahvoldum, gururum incindi, haysiyetime, hisslerime dokundu, hayat tokatladı beni. Cesaretim kırıldı artık.
Şimdi hamile kalsam artık bir daha eşime "baba olacaksın" diyemem. "Anne olacağım" diyemem. Çünkü emin değilim artık... Çok korkunç geliyor. Aslına bakarsan, yeni bir hamileliğe hazır olup olmadığımı bile bilmiyorum.
Geçen sene tam da bu günlerde oğrenmiştim bebeğimi. 2024 Ekim annelerinde idim. Şimdi 2025 Ekim anneleri grubuna girmekte benim için tetikleyici bir durum açıkcası. Çok zor, çok.
Bende de çok yoğun beyaz akıntı geliyor ya inşallah gebeliktedirGenelde anlıyorum akıntı dan ama bu sefer hiç kesilmedi akıntı çok yoğundu suandada var ama yoğun deil fazla beyaz kaygan eğer günümde adet olursam 13 subat adet tarihim şuan çok kötü salgına yakalandım kendimde belirti arayamıyorum her yerim ağrıyo zaten bekleyecm galiba
Ben sormuştum soruyu genelde adetm 26 gunde bir olur ama 2.3 aydır 24 günde oluyodum geçen ayda 2 gün geç oldum 28 güne çıktı bu yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor bilmiyorum takvim ne derse ben onu yapıyorumAy estağfurullah hepimiz göre göre öğreniyoruzbakayım ben o soruya
Allah bekleyen herkesn gönlüne göre versin bende ilk defa bu kadar uzun sürdü akıntı hatta konu açtım ama istedim cevabı da alamadım açıkçası ondan sorayım sizlerede dedmBende de çok yoğun beyaz akıntı geliyor ya inşallah gebeliktedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?