Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Benim de göğüs ağrım hiç yoktu ama bu sabah dokunamıyorum bile felaket gazım var sürekli tuvalet ihtiyacı Of günler de geçmiyor ya

İki gün önce kasıkta nefesimi kesen bi sancı anı oldu bi daha yok bide o sancının bir gece öncesi şeffaf pembe akıntı gibi bişey gördüm şuan sarı akıntı devam başka hiçbişey yok
Ayy belki yerleşme kanamasıdır kaç gün kalmıştı regliye?

İlk Aydanda kalınabilir neden olmasın önemli olan yumurta çatlamasına denk getirebilmek

Sabahları ölçüyorum canım aynı saatte bu sabah ölçmeyi unuttum bak benim adete 2 gün kala yavaşça düşmeye başlıyor bazen bir gün kala genelde adet günü ve sonraki iki gün düşmezse gebelik var demektir Ama biz ısıdan önce testlerle merak edip öğrenmeye çalışıyoruz sabırsızı Z yumurtlama sonrası vücut ısısı dediğin gibi yüksek oluyor benim de dün gece 37.1'di hatta kol altm ble 36.9 du şok oldum

Vallahi akıl işi değil bu beklemek olayı. Umarım ilk aydan bebeğin yetişir de çok beklemezsin

Merhabalar benim ovulyasyon 29 ocaktı bu gün dayanamayıp test yaptım

Eklentiler

• IMG_7706.jpeg
    350,1 KB · Görüntüleme: 62
Amin canım. Seni çok iyi anlıyorum. Bende korkuyorum, elde değil çünkü. Geçen yıl hamile kaldığımda o kadar emindim ki ekim ayında anne olacağıma, hatta kızıma defter bile yazmıştım, 21 yaşı dolduğunda kendisine vereceğim diye ne hayaller kurmuştum. Normal doğum hazırlıkları yapıyordum, ilk kucağıma alacağım anı hergün hayal edip gözlerim doluyordu. Garantilemiştim yani doğacağını. Aksi bir durum olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.
O yüzden paramparça oldum, milyon tane parçalara ayrıldım. Mahvoldum, gururum incindi, haysiyetime, hisslerime dokundu, hayat tokatladı beni. Cesaretim kırıldı artık.

Şimdi hamile kalsam artık bir daha eşime "baba olacaksın" diyemem. "Anne olacağım" diyemem. Çünkü emin değilim artık... Çok korkunç geliyor. Aslına bakarsan, yeni bir hamileliğe hazır olup olmadığımı bile bilmiyorum.

Geçen sene tam da bu günlerde oğrenmiştim bebeğimi. 2024 Ekim annelerinde idim. Şimdi 2025 Ekim anneleri grubuna girmekte benim için tetikleyici bir durum açıkcası. Çok zor, çok.

Genelde anlıyorum akıntı dan ama bu sefer hiç kesilmedi akıntı çok yoğundu suandada var ama yoğun deil fazla beyaz kaygan eğer günümde adet olursam 13 subat adet tarihim şuan çok kötü salgına yakalandım kendimde belirti arayamıyorum her yerim ağrıyo zaten bekleyecm galiba

Yaa hayal kurabilmiş miydin biliyor musun ben oğlumu kucağıma alacağıma doğacağına inanamıyorduk hayal kuramıyorum sanki hissetmiştim kaybedeceğimi.
Öyle düşünme bak eğer pozitif olursa kızın sana kardeşini hediye göndermiş olacak. Artık üzülme anne kardeşim geliyor sana yarenlik etmeye cennette hep beraber kavuşana kadar dünya da anneliği kardeşimde yaşayacaksın diyecek. Ve evet anne oluyorum de. Her çocuğun yolu ayrıdır her çocukta farklı bir anne olur insan. O çocuğunla yolun öyleydi kim bilir bu çocuğunla nasıl olacak. İnşalalh çiçeklerle dolu uzun bir yol olur

Benimde yumurtlamamdan beri beyaz akıntım hala devam ediyor az önce akıntı bugünde geldi. Birde göğüs uçlarım koyu kahve oldu o garip geldi arada çok hafif ağrı giriyor

Bende de çok yoğun beyaz akıntı geliyor ya inşallah gebeliktedir

Ay estağfurullah hepimiz göre göre öğreniyoruz bakayım ben o soruya
Ben sormuştum soruyu genelde adetm 26 gunde bir olur ama 2.3 aydır 24 günde oluyodum geçen ayda 2 gün geç oldum 28 güne çıktı bu yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor bilmiyorum takvim ne derse ben onu yapıyorum ama adetim bitti ertesi gün yumurtlama gününe girdiğimi gösterdi ve o gün başlayıp hâlâ devam eden bi akıntım var şimdi 2 gün geç olunca yumurtlama tarihim hangi gün oluyo tahminen adet oldugum tarih 18ocak 23 Ocak'ta bitti uzun oldu çok özür dilerim umarım anlata bilmişimdr

Bende de çok yoğun beyaz akıntı geliyor ya inşallah gebeliktedir
Allah bekleyen herkesn gönlüne göre versin bende ilk defa bu kadar uzun sürdü akıntı hatta konu açtım ama istedim cevabı da alamadım açıkçası ondan sorayım sizlerede dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…