- 6 Mayıs 2024
- 4.067
- 4.316
- 48
- 29
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Evet canım 12 eylülde 20 haftalık erken doğum yaptım kaybettim oğlumuAhahaha evet öyleyse eğer haklısınama senin profil altında doğum olduğu yazıyor.... yaranı deşmek istemem ama bir kaybın mı oldu? Olduysa çok üzüldüm
29 ocaktan beri hiç ilişki olmadı mı :ONeyi hesapladın şu an anlamadım aşkommm19 Ocak son adet tarihim 7 gün sürüyor 26 sında bitti, 9-10 yumurtladım 11. Günde çatladı, yani ayın 29 unda son ilişki de o zaman oldu :) şimdi 12 günüm kalmış baktım da
Canım benim kocaman sarılıyorumEvet canım 12 eylülde 20 haftalık erken doğum yaptım kaybettim oğlumu
Hayır ne olur ne olmaz diye ilişkiye devam etmedim29 ocaktan beri hiç ilişki olmadı mı :O
Kafam çok karıştı bu iş beni devlet bahçeliye çevirdi sanırımNeyi hesapladın şu an anlamadım aşkommm19 Ocak son adet tarihim 7 gün sürüyor 26 sında bitti, 9-10 yumurtladım 11. Günde çatladı, yani ayın 29 unda son ilişki de o zaman oldu :) şimdi 12 günüm kalmış baktım da
Valla pek öşle bilgili degilim sadece yumurtladığınız zamanı biliyorsanız ondan 14 iya 17 gün sonra adet görülüyor dişe biliyorum Ben genelde klasik adetin 11 ve 16 günleri arası ilişkiye giriyorumİYİ geceler galiba bu yumurtlama konusunda bilgilisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim ben genelde çok duzenli adet olurum en fazla 2 gün erken olurdum ama geçen ay 2 gün geç oldum ve ben yumurtlama hesaplayamiyorum adet bittikten 2 gün sonra ilişkimiz oldu bi kaç defa korunmasız ve o günden beri akintim var ilk defa başıma geldi takvime göre 30 unda yumurtlama günü diyo ama genelde yumurtlama zamanı çok az akintim olur 1.2 gün içinde geçerdi nasıl hesaplayım uzun oldu özür dilerim
Bende hafif kasık ağrıları var adet olacakmışım gibi. Sende birşeyler varmı?Kızlar ne durumdasınız? Belirti var mı?
Diye arkadaş var belki o yardımcı olur size bence benden daha bilgiliValla pek öşle bilgili degilim sadece yumurtladığınız zamanı biliyorsanız ondan 14 iya 17 gün sonra adet görülüyor dişe biliyorum Ben genelde klasik adetin 11 ve 16 günleri arası ilişkiye giriyorumEvanora
Bende de kasık ağrısı var ve sanki regl olurken kan akma hissi olur ya öyle bir his geliyor bakıyorum bişey yok.Bende hafif kasık ağrıları var adet olacakmışım gibi. Sende birşeyler varmı?
Merhaba beni etiketlemişsinizValla pek öşle bilgili degilim sadece yumurtladığınız zamanı biliyorsanız ondan 14 iya 17 gün sonra adet görülüyor dişe biliyorum Ben genelde klasik adetin 11 ve 16 günleri arası ilişkiye giriyorumEvanora
Ben hiç dikkat etmedim valla pat kütHayır ne olur ne olmaz diye ilişkiye devam etmedim
İki gün önce kasıkta nefesimi kesen bi sancı anı oldu bi daha yok bide o sancının bir gece öncesi şeffaf pembe akıntı gibi bişey gördüm şuan sarı akıntı devam başka hiçbişey yokKızlar ne durumdasınız? Belirti var mı?
Canım günaydın bugün belin nasıl? Bir de sana ateş ölçümünü sorucaktım gebelik takibi için nasıl yapıyorsun? Ben dün akşam ölçtüm 37.3 geldi çok yüksek değil mi ne zaman ölçmeliyim?Merhaba beni etiketlemişsinizevet genelde %90 lutealfaz 14 gün
Ay inşallah yerleşme kanamasıdırİki gün önce kasıkta nefesimi kesen bi sancı anı oldu bi daha yok bide o sancının bir gece öncesi şeffaf pembe akıntı gibi bişey gördüm şuan sarı akıntı devam başka hiçbişey yok
Bana sormuşlarda dedim ben bilmem ama o arkadaş bilgiliMerhaba beni etiketlemişsinizevet genelde %90 lutealfaz 14 gün
Hadi bakalım iyiye yoralım. Ay inşallah bu kadar beklememize değer ya, her ay böyle heyecan sorgu sual yedi bitirdi beniBende de kasık ağrısı var ve sanki regl olurken kan akma hissi olur ya öyle bir his geliyor bakıyorum bişey yok.
Benim ilk ayım aslında geçen ay korunmayı bıraktık ama rahim filmiydi antibiyotiklerdi derken zaten hamile kalma gibi bir düşüncem yoktu. Aslında daha erken diye düşünüyordum ama amh düşük çıkınca doktor zaman kaybetmeyin dedi. İnşallah bu ay hamile kalmışımdır ilk aydan bile o kadar çok kendimi dinliyorum ki sonunda deliricem az kaldıHadi bakalım iyiye yoralım. Ay inşallah bu kadar beklememize değer ya, her ay böyle heyecan sorgu sual yedi bitirdi beni
Hahahaahahahahahaha ay biz napıcazzzzzzzzKafam çok karıştı bu iş beni devlet bahçeliye çevirdi sanırım
Canım benim kocaman sarılıyorumo acı nedir iyi bilirim, 30 Mayısta da ben 21 haftalık kızımı doğurarak kaybettim. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?