Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ahahaha evet öyleyse eğer haklısın ama senin profil altında doğum olduğu yazıyor.... yaranı deşmek istemem ama bir kaybın mı oldu? Olduysa çok üzüldüm
Evet canım 12 eylülde 20 haftalık erken doğum yaptım kaybettim oğlumu

29 ocaktan beri hiç ilişki olmadı mı :O

Evet canım 12 eylülde 20 haftalık erken doğum yaptım kaybettim oğlumu
Canım benim kocaman sarılıyorum o acı nedir iyi bilirim, 30 Mayısta da ben 21 haftalık kızımı doğurarak kaybettim. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız.

Kafam çok karıştı bu iş beni devlet bahçeliye çevirdi sanırım

Valla pek öşle bilgili degilim sadece yumurtladığınız zamanı biliyorsanız ondan 14 iya 17 gün sonra adet görülüyor dişe biliyorum Ben genelde klasik adetin 11 ve 16 günleri arası ilişkiye giriyorum Evanora

Merhaba beni etiketlemişsiniz evet genelde %90 lutealfaz 14 gün
Canım günaydın bugün belin nasıl? Bir de sana ateş ölçümünü sorucaktım gebelik takibi için nasıl yapıyorsun? Ben dün akşam ölçtüm 37.3 geldi çok yüksek değil mi ne zaman ölçmeliyim?

Bende de kasık ağrısı var ve sanki regl olurken kan akma hissi olur ya öyle bir his geliyor bakıyorum bişey yok.
Hadi bakalım iyiye yoralım. Ay inşallah bu kadar beklememize değer ya, her ay böyle heyecan sorgu sual yedi bitirdi beni

Hadi bakalım iyiye yoralım. Ay inşallah bu kadar beklememize değer ya, her ay böyle heyecan sorgu sual yedi bitirdi beni
Benim ilk ayım aslında geçen ay korunmayı bıraktık ama rahim filmiydi antibiyotiklerdi derken zaten hamile kalma gibi bir düşüncem yoktu. Aslında daha erken diye düşünüyordum ama amh düşük çıkınca doktor zaman kaybetmeyin dedi. İnşallah bu ay hamile kalmışımdır ilk aydan bile o kadar çok kendimi dinliyorum ki sonunda deliricem az kaldı

Amin kuzum çok zorlu süreçlerdi hala da üzülüyorum ama bir bebeğim olsunda istiyorum inşallah bundna sonra ki bebişleirimiz sağlıklı uzun ömürlü olurlar biraz korkuyorum tabi yine aynı şeyleri yaşamaktan ama dua ediyorum inşallah bu sefer zamanında sağlıkla kucağımıza alacağız. Seninde başın sağolsun rabbim cennette kavuşmayı nasip etsin ikimize de evlatlarımıza
Canım benim kocaman sarılıyorum o acı nedir iyi bilirim, 30 Mayısta da ben 21 haftalık kızımı doğurarak kaybettim. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…