Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Vignette Canım beni yanlış anlama sakın bak bizim yaşadıklarımız bu sitede %95 kadının yaşadığı bütün belirtisedikleri maalesef şu hormon yüzünden asıl gebelik belirtisi minimum 5 haftada başlıyor kızımı hamileliğimde bakıyorum diğer önceki aylarla hep aynıydı. Yerleşme kanaması yaşayan çok şanslı bu konuda o ayrı bir belirti ya da HCG vücuda girdiği gibi meme ucunu etkilermiş onu yaşayan da ayrı bir de tansiyon olayı var hcg'nin tansiyonu etkilediği de belli araştırmalarda yani kasık ağrısı akıntı bel ağrısı rahim ağrısı uyku hali baş dönmesi bunlar progesteron yüzünden işte ben bunu kabullendiğim için 0 beklentii içindeym

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-08-00-57-18-108_com.android.chrome.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 17
Ayy ne çok mesaj birikmiş oku oku bitmedi :) kızlar erkenden test yapmayın yanıltıcı oluyor sonuçlar. 1 gün bile çok fark ediyor. Azıcık sabredelim ve hemencecik bu hafta geçsin hepimiz pozitif haberini alalım

Olurr balımm neden olmasın ki daha yeni demiyorsun zaten bak benimde yaşım gidiyor 29 oldum 5 sene oldu evleneli promlem yok ama olmuyor işte demekki bekletmeyi seviyor bebişler
Seninle aynıyız resmen yaş evlilik

Yok aşkım neden yanlış anlıyım ya haklısın aslında ama şöyle bir durum var ben bunları zaten regl zamanı da yaşıyorum ama ne zaman yaşıyorum regliden 2 gün önce falan. Şimdi yumurtlama gününden beri bunlar var benim için ilk. Daha önce hiç ağrı yaşamadığıma eminim bu zamanlar. Akıntı vardı evet ama ağrım ve uyku durumum yoktu o yüzden bana belirti gibi geldi. Bilmiyorum ya gün yaklaştıkça umudum da azalıyor nedense

Bizim senle günlerimiz aynıydı zaten :)
Merhaba birsey soracağım benim son regl tarihim 18 Ocak idi yumurtlama 2 Şubat ama 3 Şubat devam etti 4 Şubat çatlama oldu test günü ne zaman oluyor bide psikolojik mi bilmiyorum bugün göğüs hafif ağrı başladı ve sol kaşığımda sabit batma hissi var normalde regl öncesi batma hissim hiç olmazdı gün öncesi sancım olurdu sadece ilk defa kontrollü ilerledim ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…