- 2 Aralık 2024
- 1.868
- 768
- 38
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Seninle aynıyız resmen yaş evlilikOlurr balımm neden olmasın ki daha yeni demiyorsun zaten bak benimde yaşım gidiyor 29 oldum 5 sene oldu evleneli promlem yok ama olmuyor iştedemekki bekletmeyi seviyor bebişler
Seninle aynıyız resmen yaş evlilik
Hadi bu grup hayırlı gelsin bu ay hamile kalalımİyi denk gelmişiz ozaman kız
Üç yıldır çocuk için uğraşıyoruz bakalım nolcak
Ayy inşaAllah okadar çok ihtiyacım var ki artık bu mucizeyeHadi bu grup hayırlı gelsin bu ay hamile kalalım
İnşallahAyy inşaAllah okadar çok ihtiyacım var ki artık bu mucizeye
17 Şubat ama benim bir iki gün erken yada geç olma durumu oluyorİnşallahbat ne zamandı
aa siz yine biraz daha devam edin bence değerlendirmeye vakit varmış epeyi17 Şubat ama benim bir iki gün erken yada geç olma durumu oluyor
9 gün var ama yumurtlama geçti benim olur mu acaba öyle bir ihtimal halaaa siz yine biraz daha devam edin bence değerlendirmeye vakit varmış epeyi
Belli olmaz yine devam edin riske atmayın9 gün var ama yumurtlama geçti benim olur mu acaba öyle bir ihtimal hala
Tamam canım denerim bu ay artık saldım kendimi akışına bıraktım çok dikkat etmedim gün aşırı olmasınaBelli olmaz yine devam edin riske atmayın
Öyle salınca oluyor genelde zaten inşallah bu ay pozitif olurTamam canım denerim bu ay artık saldım kendimi akışına bıraktım çok dikkat etmedim gün aşırı olmasına
İnşaAllah canım nasip artık tüp bebekten sonra düşük olunca artık akışına bıraktımÖyle salınca oluyor genelde zaten inşallah bu ay pozitif olur
Yok aşkım neden yanlış anlıyım ya haklısın aslında ama şöyle bir durum var ben bunları zaten regl zamanı da yaşıyorum ama ne zaman yaşıyorum regliden 2 gün önce falan. Şimdi yumurtlama gününden beri bunlar var benim için ilk. Daha önce hiç ağrı yaşamadığıma eminim bu zamanlar. Akıntı vardı evet ama ağrım ve uyku durumum yoktu o yüzden bana belirti gibi geldi. Bilmiyorum ya gün yaklaştıkça umudum da azalıyor nedenseVignette Canım beni yanlış anlama sakın bak bizim yaşadıklarımız bu sitede %95 kadının yaşadığı bütün belirtisedikleri maalesef şu hormon yüzünden asıl gebelik belirtisi minimum 5 haftada başlıyor kızımı hamileliğimde bakıyorum diğer önceki aylarla hep aynıydı. Yerleşme kanaması yaşayan çok şanslı bu konuda o ayrı bir belirti ya da HCG vücuda girdiği gibi meme ucunu etkilermiş onu yaşayan da ayrı bir de tansiyon olayı var hcg'nin tansiyonu etkilediği de belli araştırmalarda yani kasık ağrısı akıntı bel ağrısı rahim ağrısı uyku hali baş dönmesi bunlar progesteron yüzünden işte ben bunu kabullendiğim için 0 beklentii içindeym
Merhaba birsey soracağım benim son regl tarihim 18 Ocak idi yumurtlama 2 Şubat ama 3 Şubat devam etti 4 Şubat çatlama oldu test günü ne zaman oluyor bide psikolojik mi bilmiyorum bugün göğüs hafif ağrı başladı ve sol kaşığımda sabit batma hissi var normalde regl öncesi batma hissim hiç olmazdı gün öncesi sancım olurdu sadece ilk defa kontrollü ilerledim ne olacak bilmiyorumBizim senle günlerimiz aynıydı zaten :)
Bende şimdi yaptım kaset testo negatifoBu sabahki awox erken gebelikte negatiiiiif. Gerci ovulasyon sonrası 9. Gün baya erken . 10. Güne bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?