- Konu Sahibi ankarali28
-
Reglinin 13-18 deniyor ama tam olarak nasil.hesaplicaz özellikle regli gunleri 3-4gun kayanlar icin :/ ayrica reglinin hemen bitiminde hamile kalan olduğunu da duydum böyle örnek taniyan varmi arkadaşlar ...
Reglinin 13-18 deniyor ama tam olarak nasil.hesaplicaz özellikle regli gunleri 3-4gun kayanlar icin :/ ayrica reglinin hemen bitiminde hamile kalan olduğunu da duydum böyle örnek taniyan varmi arkadaşlar ...
cnm ovulasyon testini hiç denemedim henüz regli her ay oluyorm ama bebek istedigimzden beri pskolojik olarak mi bilmiyorum bi ay 33 gun sürerken diğer ay30 sonra 32 en son 27 gun sonra oldum bu sebeple tam yumurtlama günümu sanırım tutturamiyorm :///
valla canım hiiiçççççççç kendini sitrese sokma ovulasyonla gayette rahat olur . Sen tam gününü bilmiosan eger 30 dan da kısa süreli olmuosan ama sen genede garantie al 28 günde bi oluyormuş gibi yap yani ,11. Günden testi yapmaya başla taki 2.çizgi koyu çıkana kadar teste devam et.. Ama bununla birlikte 1 gün ilişkiye gir 1 gün girme gün aşırı yani garantile yaniiyi şanslar :):):):) rabbim yardımcn olsun herdaim .. Ve bu işin asıl işi dua rabbine yönelmek
Benimde adetim bitti beşinci gun beraber olduk simdi bekliyorum test yapmaya korkuyorum ya negative çıkarsa diye... iliskiden sonra kaçıncı gun test yaptın acaba. ..slm kızlar ben adet bitti ertesi gunu beraber olduk hamileyim şimdi
Benimde adetim bitti beşinci gun beraber olduk simdi bekliyorum test yapmaya korkuyorum ya negative çıkarsa diye... iliskiden sonra kaçıncı gun test yaptın acaba. ..
Ben pkoluyum adet gunum coook dengesiz bazen 60 bazen 45 onu hesaplama yapamıyorum
slm kızlar ben adet bitti ertesi gunu beraber olduk hamileyim şimdi
Benimde adetim bitti beşinci gun beraber olduk simdi bekliyorum test yapmaya korkuyorum ya negative çıkarsa diye... iliskiden sonra kaçıncı gun test yaptın acaba. ..
Ben pkoluyum adet gunum coook dengesiz bazen 60 bazen 45 onu hesaplama yapamıyorum
ama senin sağlam tedaviye ihtiyacın var 60 gün çok uzun zaman kadın için ..en düzelmeden önce 3 ayda olduğum oluodu amaan canım seni çok ii anlıorum .. sitresli oluosun daralıosun sıcak basıo çok zor bişi ya allah yardımcın olsun canım ii bi doktor lazım
Cnm süper ya iste bende bunu merak ediyordum illa bi 14-15 yumurtlama catlama o aralar deniyo ama sen hemen ertesi gun olmussun bi önceki ay kalipta hamile üstüne görmüş olmayasn yumurtan ne ara büyüsün yoksa ... bilmiyorum ya cok karisik bu işlerslm kızlar ben adet bitti ertesi gunu beraber olduk hamileyim şimdi
Hayırlı olsunnnn:))ee nasil oldu simdi bu iş. ..biz de yumurtlama donemimi arıyoruz ama bu soru da aklima takılıyor...senin adetin duzenli miydi canimmmslm kızlar ben adet bitti ertesi gunu beraber olduk hamileyim şimdi
Hayırlı olsunnnn:))ee nasil oldu simdi bu iş. ..biz de yumurtlama donemimi arıyoruz ama bu soru da aklima takılıyor...senin adetin duzenli miydi canimmm
Hayırlı olsunnnn:))ee nasil oldu simdi bu iş. ..biz de yumurtlama donemimi arıyoruz ama bu soru da aklima takılıyor...senin adetin duzenli miydi canimmm
slm kızlar ben adet bitti ertesi gunu beraber olduk hamileyim şimdi
Yumurtlama dönemı her kadında farklı oluyo,reglı olduğunda yumurtlayan ama bilmeyen okadar ınsan varki.En güzeli ovülasyon testi al tatlım nette çok ucuz ve çoklu satılıyor gün aşırı yap ve hangi gün yumurtladığını bul daha sağlıklı.Internetten hesaplama her zaman tutmuyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?