• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama günleri

ankarali28

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
98
1
6
34
Ankara
Reglinin 13-18 deniyor ama tam olarak nasil.hesaplicaz özellikle regli gunleri 3-4gun kayanlar icin :/ ayrica reglinin hemen bitiminde hamile kalan olduğunu da duydum böyle örnek taniyan varmi arkadaşlar ...

Reglinin 13-18 deniyor ama tam olarak nasil.hesaplicaz özellikle regli gunleri 3-4gun kayanlar icin :/ ayrica reglinin hemen bitiminde hamile kalan olduğunu da duydum böyle örnek taniyan varmi arkadaşlar ...

yumurtlama günleri tam bilinemiyo. bu yüzden gebelikler 40 hafta olarak tanımlanır 40 hafta normalde 10 ay yapar. bu yüzden son adet tarihinden itibaren hesaplama yapılır. bide ben anlamadım doktorlar bile ne zaman hamile kalınmış yumurtlama ne zaman döllenmiş diye anlayamazken. biz bile anlayamayız ki bu yüzden o duyduğun şeye pek inanma ama şöylede olabiliyo bazen geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olabiliyo böyle olunca da üstüne görme oluyo

canım en iyi takip olarak ovulasyon testini öneriorum ordan net öğrenebilirsin.. ben de bu ay denicem ve ilkinden sonuç alan çok fazla kadın var..sonuç alamayanlarda da adet düzensizliği var gününü ayarlayamıyo çünkü adet tarihi değişio ara farkı çok oluo .. kaç ğünde bi adet oluon ve düzenli mi oluosun nasıl adet sistemin ? onu bi söle canım.. ben inanılmaz araştırıorum herşei :) yardımcı olmak isterim ..

Cnm ovulasyon testini hiç denemedim henüz regli her ay oluyorm ama bebek istedigimzden beri pskolojik olarak mi bilmiyorum bi ay 33 gun sürerken diğer ay30 sonra 32 en son 27 gun sonra oldum bu sebeple tam yumurtlama günümu sanırım tutturamiyorm :///

cnm ovulasyon testini hiç denemedim henüz regli her ay oluyorm ama bebek istedigimzden beri pskolojik olarak mi bilmiyorum bi ay 33 gun sürerken diğer ay30 sonra 32 en son 27 gun sonra oldum bu sebeple tam yumurtlama günümu sanırım tutturamiyorm :///

valla canım hiiiçççççççç kendini sitrese sokma ovulasyonla gayette rahat olur . Sen tam gününü bilmiosan eger 30 dan da kısa süreli olmuosan ama sen genede garantie al 28 günde bi oluyormuş gibi yap yani ,11. Günden testi yapmaya başla taki 2.çizgi koyu çıkana kadar teste devam et.. Ama bununla birlikte 1 gün ilişkiye gir 1 gün girme gün aşırı yani garantile yani ;) iyi şanslar :):):):) rabbim yardımcn olsun herdaim .. Ve bu işin asıl işi dua rabbine yönelmek ;););)

Aminnn cnmm inşallah hepimizin yardımcisi olsun RAbbim ..senin varmi bebis bu arada ..teşekkür ediyorum denicem ovulasyon testini ..yanlz doktor bana 14 unde gel yumurtana bakalım dedi gunlerinde yardmci olurm dedi ama anliyorlr demekki yumurtlama zamanlarini henuz gitmedm gidicem bakalım

valla canım hiiiçççççççç kendini sitrese sokma ovulasyonla gayette rahat olur . Sen tam gününü bilmiosan eger 30 dan da kısa süreli olmuosan ama sen genede garantie al 28 günde bi oluyormuş gibi yap yani ,11. Günden testi yapmaya başla taki 2.çizgi koyu çıkana kadar teste devam et.. Ama bununla birlikte 1 gün ilişkiye gir 1 gün girme gün aşırı yani garantile yani ;) iyi şanslar :):):):) rabbim yardımcn olsun herdaim .. Ve bu işin asıl işi dua rabbine yönelmek ;););)

slm kızlar ben adet bitti ertesi gunu beraber olduk hamileyim şimdi

Benimde adetim bitti beşinci gun beraber olduk simdi bekliyorum test yapmaya korkuyorum ya negative çıkarsa diye... iliskiden sonra kaçıncı gun test yaptın acaba. ..
Ben pkoluyum adet gunum coook dengesiz bazen 60 bazen 45 onu hesaplama yapamıyorum

Benimde adetim bitti beşinci gun beraber olduk simdi bekliyorum test yapmaya korkuyorum ya negative çıkarsa diye... iliskiden sonra kaçıncı gun test yaptın acaba. ..
Ben pkoluyum adet gunum coook dengesiz bazen 60 bazen 45 onu hesaplama yapamıyorum

ama senin sağlam tedaviye ihtiyacın var 60 gün çok uzun zaman kadın için ..en düzelmeden önce 3 ayda olduğum oluodu amaan canım seni çok ii anlıorum .. sitresli oluosun daralıosun sıcak basıo çok zor bişi ya allah yardımcın olsun canım ii bi doktor lazım

hesaplama yapamıosan canım ovulasyon testi al ;)

ama senin sağlam tedaviye ihtiyacın var 60 gün çok uzun zaman kadın için ..en düzelmeden önce 3 ayda olduğum oluodu amaan canım seni çok ii anlıorum .. sitresli oluosun daralıosun sıcak basıo çok zor bişi ya allah yardımcın olsun canım ii bi doktor lazım

Doktorumun tavsiyesi ile yaklaşık altı aydır folik asit kullanıyorum.. baskada ilac başlamadı.. adetim gecikince tarlusalle oluyorum zaten :((( senin tedavin nasildi sureci

Cnm süper ya iste bende bunu merak ediyordum illa bi 14-15 yumurtlama catlama o aralar deniyo ama sen hemen ertesi gun olmussun bi önceki ay kalipta hamile üstüne görmüş olmayasn yumurtan ne ara büyüsün yoksa ... bilmiyorum ya cok karisik bu işler ;) sanirim Allah istedikten sonra verir gerisi teferruat :)

Merhaba kızlar bu ay yani kasım ayında yumurtlama günü hesabına göre 16. 19.güne denk geliyordu denedik olmadı dr cıktım adetin 3. Günü ovulasyon var 26 kasımda, pazartesi tekrar gel dedi ve 2sinde gittim birlikte olun 2 gün cuma günu yani yarın tekrar gel dedi 28 güne göre yumurtlama günü evet ama benim ortalama 33 34 bazen 30 gün sürüyor ovulasyon başladığına göre hamile kalma olasılığım ne kadar acaba..... :(( rabbim gönlümüze göre versin kim istiyorsa sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Benim bildiğim adet gününden itibaren 10-12-14-16.cı günleri

Benim bildiğim ilk adet gününden itibaren 10-12-14-16.günler die biliyorum

Hayırlı olsunnnn:))ee nasil oldu simdi bu iş. ..biz de yumurtlama donemimi arıyoruz ama bu soru da aklima takılıyor...senin adetin duzenli miydi canimmm

Yumurtlama dönemı her kadında farklı oluyo,reglı olduğunda yumurtlayan ama bilmeyen okadar ınsan varki.En güzeli ovülasyon testi al tatlım nette çok ucuz ve çoklu satılıyor gün aşırı yap ve hangi gün yumurtladığını bul daha sağlıklı.Internetten hesaplama her zaman tutmuyor malesef.

Hayırlı olsunnnn:))ee nasil oldu simdi bu iş. ..biz de yumurtlama donemimi arıyoruz ama bu soru da aklima takılıyor...senin adetin duzenli miydi canimmm

Yumurtlama dönemı her kadında farklı oluyo,reglı olduğunda yumurtlayan ama bilmeyen okadar ınsan varki.En güzeli ovülasyon testi al tatlım nette çok ucuz ve çoklu satılıyor gün aşırı yap ve hangi gün yumurtladığını bul daha sağlıklı.Internetten hesaplama her zaman tutmuyor malesef.

Kesinlikle tatlim.bu ay hesaplama ile arıyoruz bakalım bugun 17. Günüm. 9 undan itibaren bazen hergun bazen bir gün arayla bazen 2 gün arayla çalıştık;) ♥ ama baktik olmadi ovulsyon testiyle yumurtlama günümü belirlemeye çalışacağım. .hadi hayirlisi. .Allah sana da bebeğini sapasağlam kucağına alırsın:)))(amin

Back