yumurtlama günleri harici birliktelik

manolyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
98
0
kızlar yumurtlama günleri harici birliktelikle hamile kalan varmı.böyle hamile kalınabilirmi?

açıkçası bende bilmiyom benimde merak ettiğim bi şey var ben internetten yumurtlama gunumu hesapladım verılen tarihler ayın 11 ile yumurtlama gunum olan ayın 16 sı imiş acaba yumurtlama gunu de cinsel ilişkiye girilicekmi ben onu merak ediyorum yoksa sadece yumurtlama gunune kadarmı bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim...

canım tabikide yumurtlama gunu ilişkiye gırıceksin genelde 12. 14. 16. günler olur.bu günlerde şansınız daha çok artıyor.

öylemi canım çok teşekkürler ben sadece o gune kadar bılıyodum bide benim eşim vardiyeli çalışıyo o yüzden her akşam evde olmuyo bılıyonmu o yuzden daha cok merak ettım

edda canım adetinin ilk gününden saymaya başlıyon 12. 14.16. gunler hamile kalmanın en avantajlı gunlerı yanı bende benım bıldıgım kadar anlattım canım

cnm o şekilde de kalınır yani ayda 1 kere bile olsa şansın var günü farketmiyor bide şöylekiii 30 günse 15. gün 28. güse 14. gün dene ama en az 3 gün ara vermek lazımmış sperm kalitesi açısından

edda cım regl 1.gününden başlıyosun 15 saymaya atıyorum regl in 1. günü ayın 6 sı 6 dan başlıyosun üzerine 15 koyup sayıyosunelde ettiğn sayı 20 şimdi bu sayıdan 4 çıkarıp 4 topluyosun yani 20-4=16 20+4=24 ayın 16 sı ile 21 günleri arasında hamile kalacağın günler var umarım anlatabilmişimdir

size kısacası şunu söyleyeyımm yumurtlamadan önce bir sıvı geliyor sümüksü bişi işde o olduğunda ilşkiye girdiğinizde 6 gün boyunca spermelrin içerde yaşamasını sağlıyormuşşşşş.....

korunma yöntemi olarak sakın takvim yöntemini uyguklamayın.....

kızlar yumurtlama günleri harici birliktelikle hamile kalan varmı.böyle hamile kalınabilirmi?

yumurtlama olmadan hamile kalınabileceğini zannetmiyorum
ama şu da bir gerçek ki yumurtlama günlerini tam olarak bilemiyoruz
yani korunmadığı takdirde her durumda bir kadının hamile kalma olasılığı vardır bence
gününü tespit etmek zor....

Canım Evet Ben Suanda 3 haftaLık hamıLeyım Ve Adetıme 12 gun kaLa ogrendık hamıLe oLdugumu RegLımın bıttıgı 2.ci kalmısım ve bu sekıLde kaLan arkadasımda cok benım cok sevdıgım bı dostum adetıne 6 gun varken hamıle kaLdı HERSeY ALLAHtaninş istyen herkese rabbım sağlıklı ve hayırlılı bırer bebıs versın aminnnn

slm kızlar ya bende çok merak ediyom
yumurtlama günleriş bende gebe kalamıyom ya ne zamna yumurtlayabilir yasüprizzzzz

kizlar ben de bisi sorcam bilen var mi acaba?yada yasayan/kizlar benim her iliski sonrasi su yumurtlama gununde gelen akintidan geliyo.sizde de oluyo mu?bu yuzden ayirt edemiyorum ya kizlar??

merhaba yeni üyeyim allah hepimize sağlıklı evlatlar versin insallah. yumurtlama günü hesaplama adet oldugun günden başlayıp 14 gün sayıyosun ve o gün ilişkiye giriyosun 6 gün sürüyor yumurtalık ozaman acılırmıs sansın daha cokmus. bide yumurtlama gününde kalınmıyo sadece hamile herzaman kalabilirsin sorun yoksa sadece bu günler daha basarılı oluyor

ya canim ck sagol cevap verdigin icn ama bilmiyorum artik neden oluyo ben bu yonteme guvenip hamile kalamicam anlasilan of off

kizlar sizde de boyle oluyo mu yani iliski sonrasi akinti uzayan seffaf bi akinti gibi oluyo mu

bence tek çözüm düzenli ilişki tabi onuda başarabilene. ben artık üzerine gitmemeye karar verdim sürekli bir şeyler okumaktan iyice kafam karıştı :uhm: her yöntem başka sonuç veriyor hangisine güveneceğimi şaşırdım. ne zmaan yumurtluyoruz biz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…