Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama takibi yaptınız mi ?Kizlar yumurtlama günleri dışında hamile kalmak mümkün mü bunu yasayan var mi varsa bilgilerini aktarabilir mi?
Yumurtlama takibi yaptınız mi ?
Bildiğim kadarıyla hayır.
Cok tesekkur ederim takip etmedigim icin bilemiyorumda ama muhtemelen oyle oldu cunku adetlerim asla sekmezdi. En ufak adet belirtisi yok normalde bacaklarim agridan kopar gogus hassasiyetim az ve sadece belimin sol tarafi agriyor baska hicbisey yok. BekleyecegimGeç yumurtlama muhtemeldir. Ne zaman yumurtlarsan 14 gün sonra regl olursun çünkü
Mümkün mümkünde konudan bağımsız o profil fotosu ne bacım çok güldüm hakkını helal etKizlar yumurtlama günleri dışında hamile kalmak mümkün mü bunu yasayan var mi varsa bilgilerini aktarabilir mi?
Valla biraz da gulumseyelim ya hem negatifleri konusuyorum benMümkün mümkünde konudan bağımsız o profil fotosu ne bacım çok güldüm hakkını helal et
Şu an farkettim hahxhshx hakkaten yav ponçik bişi koy bu müptezel ne hahchsnMümkün mümkünde konudan bağımsız o profil fotosu ne bacım çok güldüm hakkını helal et
Ahahahhaah çok yaşaValla biraz da gulumseyelim ya hem negatifleri konusuyorum ben
Şu an farkettim hahxhshx hakkaten yav ponçik bişi koy bu müptezel ne hahchsn
Bende foto odaklandım gorunceMümkün mümkünde konudan bağımsız o profil fotosu ne bacım çok güldüm hakkını helal et
Bende foto odaklandım gorunce
Size bir sey daha danisabilir miyim? Eger gec yumurtladiysam ve tutmadiysa adet olmam gerekmez miydi? Yani suan hamile olma ihtimalim var midir?Geç yumurtlama muhtemeldir. Ne zaman yumurtlarsan 14 gün sonra regl olursun çünkü
Tutunmadıysa 14 . Gün regl olursun cnmSize bir sey daha danisabilir miyim? Eger gec yumurtladiysam ve tutmadiysa adet olmam gerekmez miydi? Yani suan hamile olma ihtimalim var midir?
Adet gunum dundu ama olmadim en son iliski 7-9 kasimdi test yapiyorum cok ince cizgi varla yok arasi cikiyorTutunmadıysa 14 . Gün regl olursun cnm
Adet günün ne zaman senin bi test yapıver günün geçtiyse
Geç yumurtlamada da aynıdır atıyorum her zaman adetten 14 gün sonra yumurtlama yaşadınız ama bu sefer 21. Güne sarkma yaşadıysanız üstüne 14 gün saymanız gerekir adet gününü hesaplamak için. Yumurtlama sonrası 14. Gün regl şaşmazSize bir sey daha danisabilir miyim? Eger gec yumurtladiysam ve tutmadiysa adet olmam gerekmez miydi? Yani suan hamile olma ihtimalim var midir?
Gebelikte testini cok ince gösteriyor at bakalım resm biAdet gunum dundu ama olmadim en son iliski 7-9 kasimdi test yapiyorum cok ince cizgi varla yok arasi cikiyor
Hamile olma ihtimaliniz vardır tabii ki yumurtlama gününden 12 gün sonra net çıkar belki de hamilesinizdirAdet gunum dundu ama olmadim en son iliski 7-9 kasimdi test yapiyorum cok ince cizgi varla yok arasi cikiyor