• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminden sonra devam eden kasık ağrısı

daisy2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
7
0
1
30
Merhaba kızlar. Benim yumurtlamam 9 martta oldu ovülasyon testide yapmıştım ama zaten o gün belirgin bir şekilde kasık ağrımda oldu. Ama yumurtlamadan sonra o gün kadar olmasada kasık ağrılarım devam ediyor. Sizce kist bişey mi var, nedeni bilen yada aranızda böyle bir durum yaşayan var mı. 3 ay önce muayene olduğumda kist benzeri bişey çıkmadı

Benimde yumurtlamam 10 Mart o günden beri sadece sağ kasığımda ağrı var sebebini bende anlamadım ama bende pcos var hafif bir ağrı inşallah gebeliktir

Benimde yumurtlamam 10 Mart o günden beri sadece sağ kasığımda ağrı var sebebini bende anlamadım ama bende pcos var hafif bir ağrı inşallah gebeliktir
İnşallah dediğin gibi gebeliktir , ama bu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi peki. Yumurtlamadan beri var sonuçta. Öyle aşırı rahatsız etmiyor yumurtlamadaki gibi ama benim normalde yumurtlama dönemi olur 1-2 gün sonra geçer adete 5-6 gün varken yeniden başlar

Benimde hep öyle olurdu rahatsız edici bir ağrı değil hafif hafif yanıyor gibi sağ tarafım bazılarında oluyormuş okudum burda ama benim geçen ay da hemen yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim felan oldu çok ümitlenmek de istemiyorum açıkçası

Benimde yumurtlama 9-10 du yumurtlama değerlendirildigi için ağrı sancı olabiliyor bu çok normal.. ama olmaması da normal panik yapmamak stres olmamak gerek

İnşallah dediğin gibi gebeliktir , ama abu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi peki. Yumurtlamadan beri var sonuçta. Öyle aşırı rahatsız etmiyor yumurtlamadaki gibi ama benim normalde yumurtlama dönemi olur 1-2 gün sonra geçer adete 5-6 gün varken yeniden başlar
Benimde hep öyle olurdu rahatsız edici bir ağrı değil hafif hafif yanıyor gibi sağ tarafım bazılarında oluyormuş okudum burda ama benim geçen ay da hemen yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim felan oldu çok ümitlenmek de istemiyorum açıkçası
benim dünden beri ara ara göğüs ağrımda var ama sürekli değil, çok tuhaf geldi sadece. Artık psikolojik mi onuda bilmiyorum her ay sanki bütün belirtileri yaşayıp sonunda adet olmak. Umarım en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur sağlıklı bir gebelik

Back
X