• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama döneminden 3 gün sonra hamile kalınır mı

ecosumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
7
1
1
16
merhaba pepapp uygulamasına göre 4 mart 2025 yumurtlamamın son günüydü kesin mi bilmiyorum döngümde bazen kayma oluyor 7 martta ilişkiye girdim korunmadık içime 5 kez tam bosaldı ilişkiden önce akıntım vardı ilişkiye girdikten sonra akıntı kesildi hamilelik riski var mı gelecek adet tarihim 15 mart son adet tarihim 14 şubat döngüm ortalama 29 gün tam net değil ama

Tabiki riski var bu dönemlerde her zaman risk vardır, tam 5 kez diye vurgulamanız 🙈😅

Açtığın konuda gayet yazılmıştı herşey tanımadığın insanlarla birlikte olman ayrı beş kez korunmasız yapman apayrı cahillik

merhaba pepapp uygulamasına göre 4 mart 2025 yumurtlamamın son günüydü kesin mi bilmiyorum döngümde bazen kayma oluyor 7 martta ilişkiye girdim korunmadık içime 5 kez tam bosaldı ilişkiden önce akıntım vardı ilişkiye girdikten sonra akıntı kesildi hamilelik riski var mı gelecek adet tarihim 15 mart son adet tarihim 14 şubat döngüm ortalama 29 gün tam net değil ama
İlişkiden önceki akıntın muhtemelen yumurtlama akıntısıydı daha önceki konunda da söylemiştik hamile olma ihtimalin yüksek ama kesin olmuştur da diyemeyiz.
Elinde videoların da olduğunu söylemiştin eğer hamilelik çıkmasa bile bu noktadan sonra hayat tarzını değiştirmen gerektiğini fark etmişsindir umarım, günlerdir burda hamile miyim kaygısı yaşadığına göre.

Back
X