Yumurtlama döneminde uzayan akıntı çatlamadan önce mi olur sonra mı?

mrvmstf2017

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
51
10
35
Merhaba hanımlar,
Pazar günü uzayan şeffaf akıntım oldu. Pazartesi gününden beri de akıntım yok denecek kadar az. Pazar,salı ve dünü değerlendirdik. Ancak 2 gündür sağ kasığım çok ağrıyor. Acaba yumurtlama daha yeni mi oluyor? Tecrübelerinize ihtiyacım var

Canım merhaba sürecin nasıl ilerledi acaba

Ay benim de hep merak ettiğim konu bu , yani çoğu yerde catlamadan önce olduğu yazıyor ama net bilgi mi bilmiyorum tabi

Ay benim de hep merak ettiğim konu bu , yani çoğu yerde catlamadan önce olduğu yazıyor ama net bilgi mi bilmiyorum tabi
Ben o uzayan akıntıdan yumurtalama zamanımın geldiğini anlıyordum
Çatlamadan önce oluyo ovülasyon testide kullanıp görmüştüm bu durumu çatladıktan sonra akıntı olmuyordu

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Benim 2 gündür akıntım var akıntım olduğunda yumurtlama dönemine girdiğimi anlıyorum ancak bu 4 gün falan sürüyor acaba ne zaman çatlıyor nasıl ayırt edebilirim

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Benim 2 gündür akıntım var akıntım olduğunda yumurtlama dönemine girdiğimi anlıyorum ancak bu 4 gün falan sürüyor acaba ne zaman çatlıyor nasıl ayırt edebilirim
Genel itibariyle akıntı opak bi hale gelmeye başlayinca çatlamis oluyor. Ben takip ettim işte bikac aydır o akıntıdan 3-4 gün sonra çatlama oluyor

Genel itibariyle akıntı opak bi hale gelmeye başlayinca çatlamis oluyor. Ben takip ettim işte bikac aydır o akıntıdan 3-4 gün sonra çatlama oluyor
Benim çatlayacağı gün şeffaf akıntı geliyor bende ovülasyon testiyle takip ediyorum o ay hangi yumurtam çatlayacaksa önce bi o tarafım ağrıyor sonra akıntı geliyor heh diyorum çatlayacak bugün

Benim çatlayacağı gün şeffaf akıntı geliyor bende ovülasyon testiyle takip ediyorum o ay hangi yumurtam çatlayacaksa önce bi o tarafım ağrıyor sonra akıntı geliyor heh diyorum çatlayacak bugün
İşte o yüzden herkesin vücudunu dinlemesi ve tanıması çok önemli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…