Yumurtlama döneminde sancısı olup hamile kalan var mı?

bnckozge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2023
40
5
29
Merhaba... Benim 6 şubat yumurtlama tarihimdi eşimle gün aşırı birliktelik yaşadık. Ama yumurtlama döneminde hiç belirtti hissetmiyorken dünden beri kasık ge bel ağrısı yorgunluk uyku hali mevcut. Acaba bu şekilde hiç belirti yasamazken ilişki sonrası belirti yaşayıp hamile kalan var mı? Bir de adetime suan 3 4 gun kaldi vajinal kasinti kasik agrisi ve bel agrisi var goguslerimdede hassaslik var. Baska bir soruda okudum bunlari yasayip hamile olduğunu ogrenenler olmus bu mumkun mu ?

Son düzenleme:
Merhaba
Benim de yumurtlama 31 ocaktı 1 şubatta çatlama oldu, sağ kasığıma ağrışar geliyor, belimde de ağrı var sanki adet olacakmış gibi, beklenen adet günüm 15 şubat, bakalım ne bekliyor bizi Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız

Valla çok gerginim canım bende bir ümitle bekliyorum normalde hic yumurtlama zamanında sancim falan olmaz belirtim olmaz ama bu sefer belirti yaşadım inşallah hayırlı haberler alırız dualarım sizinleee

Sonuç nedir?

Belirtileriniz elbetteki hamile olabilirsiniz ama bu belirtiler bazen çok aldatıcı oluyor inan hamile değilken butun belirtileri yaşayıp sadece yorgunlukla hamile olduğumu öğrendim kasik ağrıları bazen tutanma ağrısı diyorlar adetinize kaç gün var

Adetime son 3 gün kaldı bakalım olmazsam gecikmeyi bekleyip test yapicam insaallah

Valla çok gerginim canım bende bir ümitle bekliyorum normalde hic yumurtlama zamanında sancim falan olmaz belirtim olmaz ama bu sefer belirti yaşadım inşallah hayırlı haberler alırız dualarım sizinleee
Hic duydunuz mu peki yumurtlama zamanında sancı yaşayıp hamile kalan varmiymis

Adet oldunuzmu acaba yoksa bebis varmi

Kızlar merhaba. Benim 3 yaşında bir kızım var. Birkaç aydır kardeşim olsun diyor. Kuzenlerinin kardeşi olduğu için özeniyor. Aslında biraz daha ara verecektim ama bu ay dayanamadım. Yumurtlama döneminde bir denememiz oldu. İki gündür kasıklarımda ağrı var. Kızımda hiç böyle şeyler hissetmiyordum. Çok heyecanlıyım. İnşallah bu ay olur. İlişkiden sonra kaçıncı gün kan testinde belli olmuştu sizin?

ben de adet gununu bekliyorum test icin

Merhaba cnm bu şikayetlerinin üstüne sonuç alabildinmi,

Merhaba cnm bu şikayetlerinin üstüne sonuç alabildinmi,
malesef kuzucum yine negatifti
artık hamile kalmak istemiyorum, kendimi bu şekilde şartlandırmaktan vazgeçtim
Allah bilir deyip geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…