- 14 Ocak 2024
- 126
- 31
- 24
-
- Konu Sahibi ssssssaaaaa
Evet regl sonrası artış oluyor ama yumurtlamada da sanırım östrojenin artmasıyla da artabiliyormuş tabi yediklerimiz de etkili sanırım şekeri fast foodu fazla kaçırdım ve hemen tepki verdigenelde regl döneminde artması beklenir çünkü vajina doğal akıntısını istediği gibi yapamıyor. yumurtlama döneminde vajinal akıntı fazla olur. en rahat dönem yumurtlama dönemi olmalı mantıken. ama yumurtlama döneminde salgılanan hormonlar da etkiliyor olabilir.
olabilir. bol bol su tüketim valla. bende de vajinal enfeksiyon çok oluyor evde damacanayla geziyorum mecburEvet regl sonrası artış oluyor ama yumurtlamada da sanırım östrojenin artmasıyla da artabiliyormuş tabi yediklerimiz de etkili sanırım şekeri fast foodu fazla kaçırdım ve hemen tepki verdi
Keşke sadece su içmeyle geçse ya 4 ay oldu halen uğraşıyorumolabilir. bol bol su tüketim valla. bende de vajinal enfeksiyon çok oluyor evde damacanayla geziyorum mecbur
insallah bir an önce kurtulursunuz valla cok zor cidden. Allah sağlık versinKeşke sadece su içmeyle geçse ya 4 ay oldu halen uğraşıyorum
Amiin hepimize inşallahinsallah bir an önce kurtulursunuz valla cok zor cidden. Allah sağlık versin
Doktorum bana da verdi o vajinal duşu nasıl yapıyorsunuz cok cok gecmıs olsunHanımlar merhaba bir süredir vajinal mantarla uğraşıyorum. En son doktora gittiğimde flora bozukluğundan kaynaklandığını ve mantarımın az olduğu söyledi. 2 aylık bi tedavi uygulayacağım reglde mantar ilacı ve reglden sonra borik asitle vajinal duş yapacağım, bir aydır falan hiç kaşıntım yoktu sadece ilişkide ağrı oluyordu fakat regl bitti duşu yaptım ve vagi flora kullanıyorum 5.günümdeyim ve ovülasyondayım uzun zamandır gelmeyen kaşıntı tekrar geldi. Yumurtlama döneminde bu şekilde mantarda artış olur mu??
Merhaba teşekkürler size de geçmiş olsun vajinaya fitil uygular gibi yapıyorsunuz tüm şişeyi yavaş yavaş boşaltıyosunuz belirli bi süre ayağı kalkmamanız lazım gece yatmadan yaparsanız daha iyi olur zaten belirli süre sonra kendisi akıp gidiyorDoktorum bana da verdi o vajinal duşu nasıl yapıyorsunuz cok cok gecmıs olsun
Çok teşekkür ederim bir şişeyi o şekilde yapıp hiç kalkmayacagım o zamanMerhaba teşekkürler size de geçmiş olsun vajinaya fitil uygular gibi yapıyorsunuz tüm şişeyi yavaş yavaş boşaltıyosunuz belirli bi süre ayağı kalkmamanız lazım gece yatmadan yaparsanız daha iyi olur zaten belirli süre sonra kendisi akıp gidiyor
Şikayetiniz neydi sizin geçtimiolabilir. bol bol su tüketim valla. bende de vajinal enfeksiyon çok oluyor evde damacanayla geziyorum mecbur
ben doktora gittim. ilişki kaynaklı vajina içinde kücük bir yara varmış. antibiyotik hap ve fitil vermisti. 5 gün kullandım gecti.Şikayetiniz neydi sizin geçtimi
Bende klitoriste yanma var bide beyazlık vajına iyi mamtar olabiliyor mu acaba klitoriste bir bilgin varmı deli ediyor beniben doktora gittim. ilişki kaynaklı vajina içinde kücük bir yara varmış. antibiyotik hap ve fitil vermisti. 5 gün kullandım gecti.
evet. arkadasimda kaşıntı, akıntı ve yanma vardı. mantar varmış meğerBende klitoriste yanma var bide beyazlık vajına iyi mamtar olabiliyor mu acaba klitoriste bir bilgin varmı deli ediyor beni