• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminde lekelenmek

Konepone

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
219
223
23
30
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda gerek burada gerek başka yerlerden görüp duyduğum kadarıyla yumurtlama döneminde lekenme yaşayan kadınlar varmış ? Ya da regl olmadan bi kaç gün önce lekelenme görenler. Ben hiç lekelenme ve ara kanama yaşamıyorum ilk kez duydum. Bunun yumurtlama ile ilgili olduğunu söyleyenler var acaba ben yumurtlamamda sorun mu yaşıyorum ? Herkes lekelenmek zorunda mı ? Yumurtlama zamanı ya da adetten bi kaç gün önce lekelenmeyeler var mı ?

Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda gerek burada gerek başka yerlerden görüp duyduğum kadarıyla yumurtlama döneminde lekenme yaşayan kadınlar varmış ? Ya da regl olmadan bi kaç gün önce lekelenme görenler. Ben hiç lekelenme ve ara kanama yaşamıyorum ilk kez duydum. Bunun yumurtlama ile ilgili olduğunu söyleyenler var acaba ben yumurtlamamda sorun mu yaşıyorum ? Herkes lekelenmek zorunda mı ? Yumurtlama zamanı ya da adetten bi kaç gün önce lekelenmeyeler var mı ?
Hayır tabiki herkeste regl öncesi ya da yumurtlama döneminde lekelenme olmak zorunda değil, ama yumurtlama yakını şeffaf uzayan akıntı olur genelde, o bile herkeste olmayabiliyor ya da herkes fark etmeyebiliyor, yani bu sizin yumurtlamanızda problem olduğunu göstermez, yumurtlama zamanı lekelenme şeklinde bende de olmuyor mesela.

Herkeste olmuyor bence o durum. Bende de olmaz çok. Sadece bu ay açık kahverengi sütlü kahve renginde baya yoğun akıntım oldu..jel kıvamındaydı. Yumurtlamadan bir kaç gün sonra az miktarda normal kıvamda yine aynı renk akıntı geldi mesela. Kokusuz olduğu için önemsemedim

Ben de yakın zamanda bebek sahibi olmaya karar verdim araştırırken sık sık gördüğüm bir şeydi o yüzden sormuştum. Yanıtınız için çok teşekkür ederim ikinize de 🥰

Back
X