Yumurtlama döneminde kasık ağrısı ile ilgili bilginiz varmı?

ofpufya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
97
Puanlar
118
Yer
Antalya
Kızlar Merhaba,

Tamda şu an tam 14. günümde kasık ağrım başladı hemen hemen her ay bunu yaşıyorum.Konuyla ilgili bilgisi olan veya doktora danışan varmı ?

Bi aydınlatıverseniz beni nooluur :):16:

evet canım yumurtlama döneminde kasık ağrısı,göğüslerde de sızlama oluyor ben her ay yaşıyorum.hamile kalmak istiyorsan tam zamanı:)

evet canım yumurtlama döneminde kasık ağrısı,göğüslerde de sızlama oluyor ben her ay yaşıyorum.hamile kalmak istiyorsan tam zamanı:)

Henüz değil ama yakında bu zamanları değerlendireceğim :)) Canım peki hiç bi doktora falan sormuşmuydun ağrıları ? Ya bi yerde okumuştum neresi olduğunu tam hatırlayamıyorum yumurtan kaliteliyse ağrı olurmuş gibi birşey yazıyordu bu konuda bilgisi olan varmı :) Yaa ben doktora gittim yakın zamanda ama hiç aklıma gelmedi bu ağrımla ilgili birşey sormadım çok pişmanım :)

kalitesi hakkında bi bilgim yok ben ağrım olduğu gün muayene oldum doktorum bugün hamile kalabilirsin demişti.bende zaten kadınlar kulübü sayesinde öğrendim yumurta çatlatmayı az emek vermedim de hamile kalmaya..ağrıların normal ama için rahat olsun..

kalitesi hakkında bi bilgim yok ben ağrım olduğu gün muayene oldum doktorum bugün hamile kalabilirsin demişti.bende zaten kadınlar kulübü sayesinde öğrendim yumurta çatlatmayı az emek vermedim de hamile kalmaya..ağrıların normal ama için rahat olsun..

Teşekkür ederim canımm :)

Back