Merhaba aynı durumu yaşıyorum adet oldunuz mumerhabalar ,
yumurtlama dönemımde ıken korunmasız cınsel ılıskı yasadık esımle . tam 12 saat sonra ella aldım .
ilacı kullandıktan sonra ara kanamam olmadı
bırkac gundur kasık agrılarım hafıf hafıf oluyor ama adetım 4 gun gecıktı
sızce ertesı gun hapları yumurtlama donemınde etkı eder mı ?
hayır üstünden 9 gun gectı olmadım hala .kasık agrılarım oluyor adet olcakmısım gıbı ama hıcbısı yok test yapıcamMerhaba aynı durumu yaşıyorum adet oldunuz mu
sızın kac gun gecıktıMerhaba aynı durumu yaşıyorum adet oldunuz mu
internette eger catlamanız olmussa o zaman hap ıse yaramaz yazıodu korkuom bayaMerhaba aynı durumu yaşıyorum adet oldunuz mu
Bende bilmiyorum üstüne adet gördüm 4 gün sürdü ama çok az 2. Ayımda 4 gün gecikti. Hala olmadım test yaptım negatif ama testi bekledim 5 saat sonra kuruma çizgisi mi bilmiyorum hafif bekli oluyor ama 5 saat sonra geçerli olmaz diyorlarinternette eger catlamanız olmussa o zaman hap ıse yaramaz yazıodu korkuom baya
sızınde yumurtlama donemınde mı oldu ılacı kac saat snra aldınızBende bilmiyorum üstüne adet gördüm 4 gün sürdü ama çok az 2. Ayımda 4 gün gecikti. Hala olmadım test yaptım negatif ama testi bekledim 5 saat sonra kuruma çizgisi mi bilmiyorum hafif bekli oluyor ama 5 saat sonra geçerli olmaz diyorlar
Evet 5 saat sonra aldım bizde prezarvarif içimde kaldısızınde yumurtlama donemınde mı oldu ılacı kac saat snra aldınız
aslında hamılelık testlerı ılk 15 dk gecerlı sonrasını dıkkate almayın ama bıraz daha bekleyın belkı gelırEvet 5 saat sonra aldım bizde prezarvarif içimde kaldı
Yani İnsallh öyledir. Papatya çayı içeceğim iyi geliyormuş ama çatlatma olsa da o hap onu korumak için zatenaslında hamılelık testlerı ılk 15 dk gecerlı sonrasını dıkkate almayın ama bıraz daha bekleyın belkı gelır
adet oldunuz muaslında hamılelık testlerı ılk 15 dk gecerlı sonrasını dıkkate almayın ama bıraz daha bekleyın belkı gelır
Adet oldunuz musızınde yumurtlama donemınde mı oldu ılacı kac saat snra aldınız
hayır olmadım hala 14 gun gectı , test yaptım 9 gunluk gecıkmede ama negatıf cıktı . yoktur sanırım bısıadet oldunuz mu
olmadım 14 gun gectı ,9 gunluk gecıkmede test yapmıstım ama negatıf cıktı ıns bısı yokturAdet oldunuz mu
Ben de 44 saat sonra ella almıştım reglim her ay düzenli olur üstünden üç gün geçti regl olacak gibi kasık ağrım ve şişliğim varolmadım 14 gun gectı ,9 gunluk gecıkmede test yapmıstım ama negatıf cıktı ıns bısı yoktur
ella adet dongusunde gecıkme yapıomus zaten o yuzden ben cok ustunde durmadım ama testı tekrarlamakta fayda var tabı garantı olsunBen de 44 saat sonra ella almıştım reglim her ay düzenli olur üstünden üç gün geçti regl olacak gibi kasık ağrım ve şişliğim var
Regl tarihinden iki gün önce, ilişkiden 14 gün sonra test yapmıştım negatif
Tekrardan test yapmaya korkuyorum
Siz de şişlik ya da kasık ağrısı var mıella adet dongusunde gecıkme yapıomus zaten o yuzden ben cok ustunde durmadım ama testı tekrarlamakta fayda var tabı garantı olsun
oluyor ara ara kasık agrısı . sankı regl olcakmısım gıbı ama gelen gıden bısı de yokSiz de şişlik ya da kasık ağrısı var mı
merhaba son durum nedirmerhabalar ,
yumurtlama dönemımde ıken korunmasız cınsel ılıskı yasadık esımle . tam 12 saat sonra ella aldım .
ilacı kullandıktan sonra ara kanamam olmadı
bırkac gundur kasık agrılarım hafıf hafıf oluyor ama adetım 4 gun gecıktı
sızce ertesı gun hapları yumurtlama donemınde etkı eder mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?