Kızlar bende sizinle basımdan geçen ella muhabbetini anlatayım.Benim gibi olup canını sıkan ve pimpiriklenenler var ise okusun ve rahatlasın
Tam yumurtlamamın en yüksek olduğu dönem de eşimle korunmalı ilişki yaşadık ( güyya) hop bi baktık ki prrzervatif bomm
İçimde kalması da cabası ..
hemen çıkardım elbette içimden ama o peçeteyle gelen meniler aman Allahhhh yani
Minik bir kuzum var ve suan için ikinci çocuk çok erken diye gidip ertesi gün eczaneden ella aldık 11 saat gibi bir süre de içtim. İçtim içtim ama ne stres ne stres girmediğim site okumadıgım yazı kalmadı kafam karmakarışık oldu işte korumuyor koruyor ama az işte yok vakti yok saati
Kullanıp jamile kalanlar oyy dedim daha neler
Resmen psikolojim bozuldu adetime 14 gün vardı ilişkim oldugunda
O süreçte bekle babam bekle neyse 9 gün kala 7 gün kala 6 5 4 derken sürekli elimde bir erken gebelik testi dolaşıp durdum. Hepsinde negatif sonucc ama tabi emin olamıyorum çünkü adete dair hiçbir belirtim yok. Normalin dr reglim yaklasırken göğüs hassasiyeti bacak agrıwı bel ağrısı neler cekerdim ki hiç biri yok
Bu beni daha da telaslandırdı reglime iki gün kala bir test daha yaptım ve sonuç yine negatif
Dedim kesin ya gecikicem ya hamileyim .
Soğan suyu kürünü duymayanınız yoktur diye düşünüyorum ama duymayanda olabilir elbette
Hop aksamına kaynattım bir bardak ılık şekilde içtim sabahına mutlu son baktım ki kırmızılar gelmiişşş:) insanda regliye artık bu kadar mutlu olacagını tahmin bile etmez:)))
Ama ki soğan suyunu yapmasaydım bilmem gelirmiydi.. uzun yazdım ki içiniz rahatlasın diye
Ella koruyuculugu gerçekten çok yüksek bir ilaç korkmayın. Not: regli olduktan sonra da elbette test yaptım:) neden çünkü pimpirikkkk:) garanticilik .. hepinize gecmiş oldun Canlar var