yumurtlama döneminde ağrısı olan varmı?

K

kucukkedicik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kucukkedicik
kızlar bişi sorcam.. önceden böyle olmazdı ama hapı bıraktığımdan beri sanırım tam yumurtlama dönemimde başlayan ve regl olana kadar devam eden sanki regl olacakmışım belirtilerim oluyor.

karnım şişiyo göğüslerim şişiyo ve ağrıyo karnıma dokunamıyorum karnımda bi gerginlik bazen kasıklarda ağrı.. :bbo:

böyle olan varmı :uhm:

hesaplamaya göre 17si tam yumurtlama günüm. sıcaklık ölçerek de kesin günü bulmaya çalışıyorum. 36-36.4 lerde seyrederken bugun 37.5.

bu kadar ağrı normal mi sizce.. bende küçük bi miyom var. o neden olur mu bu ağrıya.:sm_confused:

canm benimde yumurtlama günüm klomen le büyüyo benim evet bende de ağrı oluyo yumurtalıklr büyüdüğü için dedi dr um benm ama doğru yani öyle anlıyom ben büyüdüklerini

sağol canım evet olabilir.. doğru söylüyosun. bakalım inşallah buay tuttururuz artık. çok ümitlenmek de istemiyorum. hayırlısı.:eek:

:teytey::teytey::teytey: artık görsek şu çift çizgiyi silik de olsa razıyım :eek:

kızlar bişi sorcam.. önceden böyle olmazdı ama hapı bıraktığımdan beri sanırım tam yumurtlama dönemimde başlayan ve regl olana kadar devam eden sanki regl olacakmışım belirtilerim oluyor.

karnım şişiyo göğüslerim şişiyo ve ağrıyo karnıma dokunamıyorum karnımda bi gerginlik bazen kasıklarda ağrı.. :bbo:

böyle olan varmı :uhm:

hesaplamaya göre 17si tam yumurtlama günüm. sıcaklık ölçerek de kesin günü bulmaya çalışıyorum. 36-36.4 lerde seyrederken bugun 37.5.

bu kadar ağrı normal mi sizce.. bende küçük bi miyom var. o neden olur mu bu ağrıya.:sm_confused:

Benim de yumurtlama günlerimde ağrım olur ama sadece ağrı değil akıntılarım da artış ve farklılık olur.37,5 'e yükseldiyse yumurtlamışsın diye biliyorum ve bebk istiyorsan 37,5 gördüğün günü kaçırma ama bunun yanında akıntına da bak yumurta beyzı kıvamında ve en an 6-10 cm sünüyor mu diye...

sağol canım evet olabilir.. doğru söylüyosun. bakalım inşallah buay tuttururuz artık. çok ümitlenmek de istemiyorum. hayırlısı.:eek:

:teytey::teytey::teytey: artık görsek şu çift çizgiyi silik de olsa razıyım :eek:

Canım ovülasyon testinden mi bahsediyorsun çift çizgi derken şayet öyleyse hangi ovülasyon testini kullanıyorsun??

Benim de yumurtlama günlerimde ağrım olur ama sadece ağrı değil akıntılarım da artış ve farklılık olur.37,5 'e yükseldiyse yumurtlamışsın diye biliyorum ve bebk istiyorsan 37,5 gördüğün günü kaçırma ama bunun yanında akıntına da bak yumurta beyzı kıvamında ve en an 6-10 cm sünüyor mu diye...

canım evet onu dün kontrol ettim dediğin gibiydi akıntı. bende yakın diye düşünmüştüm. ama eğer bugunse dünü kaçırmadık sırnaşık şey belki tutar o zaman. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ya arkadaşlar benimde adetimin ilk günü çok kötü oluyorum. sancıdan hastaneye kaldırıldığım bile oldu. artık hastaneye gitmemek için ilk gün 1 adet ağrı kesici içiyorum. yoksa işe falan gidemem. bunun bitkisel bir çözümü yok mu acaba ? bitkisel çaylar falan.?

canım evet onu dün kontrol ettim dediğin gibiydi akıntı. bende yakın diye düşünmüştüm. ama eğer bugunse dünü kaçırmadık sırnaşık şey belki tutar o zaman. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

bugünde mi aynı akıntın aynıysa bence ovülasyonun ya dün dü ya da buğün ovülasyonun tam saati ve günü bilinmiyor ancak yumurta takibinde anlaşılıyormuş inşallah olur ....Allah gönlüne göre versin

ya arkadaşlar benimde adetimin ilk günü çok kötü oluyorum. sancıdan hastaneye kaldırıldığım bile oldu. artık hastaneye gitmemek için ilk gün 1 adet ağrı kesici içiyorum. yoksa işe falan gidemem. bunun bitkisel bir çözümü yok mu acaba ? bitkisel çaylar falan.?

canım nane kaynatıp iç çok rahatlatır. nanenin ağrı kesici etkisi vardır.

ama galiba gebelikte düşük riskini arttırıyo nane. bebek çalışması varsa içme. a.s.

bugünde mi aynı akıntın aynıysa bence ovülasyonun ya dün dü ya da buğün ovülasyonun tam saati ve günü bilinmiyor ancak yumurta takibinde anlaşılıyormuş inşallah olur ....Allah gönlüne göre versin

inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. a.s.

benimde yumurtlama günlerimde kasığımda ağrılar oluşuyor ve 2-3 gün ağrıyor ama bir gün çok şiddetli oluyor ağrı .hatta bazen gün boyu yatmak zorunda kalıyorum ve akıntımda yumurta akı kıvamında ve çoğalıyor doktorum çok normal olduğunu hatta çok şanslı olduğumu söyledi :))

• Beğen
Reactions: Jou
benim yumurtlama dönemimde beyaz bi akıntı geliyor ve hafif bir ağrım oluyor

benimde yumurtlama günlerimde ksık sancım oluyor.. ve yumurta beyazı kıvamında bir şefafa akıntım oluyor..birde ateş artıyor.. ayak ve ellerimde avuç içinde yanmalar oluyor..sıkıntı basıyor..

kızlar vücudunuzu tanımanız çok önemli. yumurtlama gününüzü bulmak için ovülasyon testinden yararlanabilirsiniz. ama yumurtlama gününüz her ay aynı zamanda olmuyor. mesala ben şubat ayında 17 gün yumurtlarken bu ay 12 gün yumurtladım.( ayyyy biraz tavukmuşum gibi konuştum yahu)
benim bu ay yumurtlama günümü doktorum takip ediyordu ve aşılama olacaktım. doktora gideceğim günün öncesi sağ tarafımda gece oluşan bir ağrı oldu ve eşime benim yumurta çatlıyo dedim. nitekim ertesi gün dr gittik ve yumurtam çatlamıştı.yani bu ay aşılama için geç kaldık.
inşallah kendiliğinden tutmuştur.
Ayrıca darkinlife diye bir arkadaşımız yumurtasının çatladığını,emriyonun tutunduğunu ve hamile olduğunu hissetmiş.Şimdi maşallah hamile.
inşallah bizde hissederiz. dediğim gibi takip etmeniz güzel ama fazlasına kaçıp kafayıda yemiyelim dimi şekerlerrrrr.
bebek bebek derken giyecez beyaz önlüğü gibi geliyor bana.Önden ben gidecem galiba

Son düzenleme:
peki yumurtlamada tamam kasıklar ağrır akıntı yoğunlaşır ateş basar .peki göğüs uçlarıda ağrırmı yani acırmı kıslarr

benim bu ayın tam 17sinde göğüs uçlerım acımaya başladı 3 gün felan ep acıdı yanık gibi..sonra geçti bir kaç gün sonra bu kez uçları değil tamamen çevresi ağrımaya başladı ama nasıl..

benim bu ayın tam 17sinde göğüs uçlerım acımaya başladı 3 gün felan ep acıdı yanık gibi..sonra geçti bir kaç gün sonra bu kez uçları değil tamamen çevresi ağrımaya başladı ama nasıl..

benim zaten yumurtlama döneminde en çok yakındığım şeydir. Çok üzgünüm çoook o kadar çok acırki bişey sürtünse bağırırım ağlayasım gelir :bbo: gene gıdaklıyorum. bugün sağ tarafımda ağrım var :bbo: hep solda olurdu bu defa sağda ağrı oluyor. ağlayasım geliyor yahuuu

Çok ilginç ya daha önceden de bu ağrılar olurdu ama ben üşüttüm falan heralde derdim bilmezdim yumurtlamada ağrı olduğunu , insan başına gelince her şeyi öğreniyor heralde :))

Ya Arkadaslar Bugun Benim 16. Gunum Ve Sol Yumurtalik Tarafim Acayip Agriyyoo. Bi Kacgundur Boyel. Acaba Yumurtlama Oldugundanmidir. Isi Takibi De Yapiyorum. Ama Isimda Bi Yuksalma Olmadi. Anlamadimm

benim adetime 15 gün kala başlıyor sancılar çok çekiyorum çokkkkk dr normal olduğunu söyledi ve adet olduğumda da ağrı çok oluyor onun için de ağrı kesici içiyorum sonrada kanama kesiliyor bir daha ki ay a daha şiddetli oluyor hiççççç ilaç içmeden çekmem lasım o sancıyı :KK43:((

X