Öncelikle içinizi ferah tutun. Kan acıma hissiyle birlikte mi geliyor?Evet kızlarım yumurtlama dönemimdeyim şeffaf akıntım felanda geliyor muhtemelen bugün en doğurgan günümdeyim ama vücudumu dinlendirmeye aldığım için korunuyoruz. Dünden beri de bağırsağımdan kan geliyor kolonoskopi yaptıracağım inşallah temiz çıkar. O yüzden çocuk düşünmem mümkün değil ama kalbim çok acıyor. Yakın bir arkadaşımda pazar günü cinsiyet partisi yapacak. Hepsi üst üste sanki bir daha asla anne olamayacak gibi hissediyorum. Çok moralim bozuk
Biraz içimi dökmek istedim işte öyle…
Yok hayır ağrım yok büyük tuvaletimle birlikte geliyor peçeteyeÖncelikle içinizi ferah tutun. Kan acıma hissiyle birlikte mi geliyor?
Korkmayın inşallah kötü bir şey yoktur. Benim babam da aynıydı kolonoskopi oldu şükürler olsun sadece polip çıktı, doktor onları çıkarıp patolojiye gönderdi. Şükür onun sonucu da temiz geldi.Yok hayır ağrım yok büyük tuvaletimle birlikte geliyor peçeteye
Süreci nasıl oldu bir anda mı başladı? Başka ne gibi belirtisi vardı?Korkmayın inşallah kötü bir şey yoktur. Benim babam da aynıydı kolonoskopi oldu şükürler olsun sadece polip çıktı, doktor onları çıkarıp patolojiye gönderdi. Şükür onun sonucu da temiz geldi.
Şöyle babamın ayağı kırıldı bir ay boyunca yatmak zorunda kaldı. Benim babam çok hareketli biridir. Hareketsizlikten ötürü polip oluşmuş, kanamaları ayağı kırıldığı zaman oldu. Kan değerleriniz normal mi peki?Süreci nasıl oldu bir anda mı başladı? Başka ne gibi belirtisi vardı?
Aslında kan değerlerim düşük demir takviyesi alıyorum o mu yaptı diye de şüphelendim ama bilemedimŞöyle babamın ayağı kırıldı bir ay boyunca yatmak zorunda kaldı. Benim babam çok hareketli biridir. Hareketsizlikten ötürü polip oluşmuş, kanamaları ayağı kırıldığı zaman oldu. Kan değerleriniz normal mi peki?