Yumurtlama dönemi

gzmyce

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
230
28
27
Merhaba kızlar benim programa göre yumurtlama günüm 17. Gün olarak gözüküyor
Ama normal de 14 ve 16.gun olarak olması gerekmiyor mu adet ilk günüm 7 Aralık 🙏

Normal dongusu olan kadinlarin 14. Gün 28- 29 gunde bir oluyorsanz yumurtlama gununuz genelde 14. Gün olur ama malesef herkeste bir olmuyor mesela bn 45 gunde bir adet oluyorum yumurtlamam 30.gune denk geliyor yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum o şekilde

Normal dongusu olan kadinlarin 14. Gün 28- 29 gunde bir oluyorsanz yumurtlama gununuz genelde 14. Gün olur ama malesef herkeste bir olmuyor mesela bn 45 gunde bir adet oluyorum yumurtlamam 30.gune denk geliyor yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum o şekilde
Teşekkür ederim

Merhaba kızlar benim programa göre yumurtlama günüm 17. Gün olarak gözüküyor
Ama normal de 14 ve 16.gun olarak olması gerekmiyor mu adet ilk günüm 7 Aralık 🙏
Asla beli olmuyor bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor uygulamalarda tahmin sadece

Büyük ihtimalle 15. Gun yumurtlama oluyordur sende , 14-15-17-18. gunlerini degerlendir cnm olur allahin izniyle🙏😍
Yaaa evet bugünleri değerlendirmeye çalışıyorum 13 ve 15. Günleri değerlendirdik bakalım bugün 17. Gün inş bu ay olur Allah’ın izniyle 🙏 her yerde ayrı birşeyler söylüyor sanki geç gösteriyor gibi geldi takvim o yüzden kafam karıştı

30 günde bir oluyorum ama uygulamaya güven yokmuş geçen ay 11.gun yumurtlama gördüm. Bu ay da 16.gun yumurtlama gördüm yani uygulamaya takılma ovulasyon testi dene derim
Yaa denedim ilk ay ovulasyon testi ama çok strese sokıyor beni bu sefer yüksek olduğu günler ilişki olmadığın da strese giriyorum kesin bu ay olmadı diye o yüzden akışına bıraktım

Yaa denedim ilk ay ovulasyon testi ama çok strese sokıyor beni bu sefer yüksek olduğu günler ilişki olmadığın da strese giriyorum kesin bu ay olmadı diye o yüzden akışına bıraktım
1.5 sene bende oluruna bıraktım ama.olmadi bu ay değerlendirdik bakalım hayırlısı olsun hakkimizda

Akışına birak , hos birakmasan ne dualarimz bi anda kabl olmuyor hayrli bi zamanda oluyor rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur vardir allahin bir bildiği 🥰

Merhaba yumurtlama gününden sonra kaç gün daha ilişkiye devam etmek gerekiyor
Sperm icerde 3gun canli kalabiliyor ilişki boş ilişki seklinde olabilir , ard arda yapmak spermin kalitesini düşürebilir, oz yzden mutlaka bir gun arayla iliski olmali canim

Sperm icerde 3gun canli kalabiliyor ilişki boş ilişki seklinde olabilir , ard arda yapmak spermin kalitesini düşürebilir, oz yzden mutlaka bir gun arayla iliski olmali canim
Yani mesala bugün yumurtlama günü sonra devam etmek gerekiyor mu ilişkiye onu anlayamadım ben 😢

Yani mesala bugün yumurtlama günü sonra devam etmek gerekiyor mu ilişkiye onu anlayamadım ben 😢
Evet bugünu değerlendir ertesi gunu boş birak bir sonraki gün tekrar ilişki diye okumustum biyerde benimxe pek bilgim yok açıkçası bnde yebi konu actim aylar sonra ilk defa piki gordum yumurta tembelligim vardi catlamiyodu bi yontem buldum ve oldu sanrmmm hayrlisi bakalmm

Canim esinde sperm sorunu yoksa 3 gunu degerlendirmen lzimmis, bugun yumurtlama gunule birlkte iki gunu degerlendir , sperm sorunu vrsa bir iliski bir bos seklinde degerlendir

Merhaba kızlar ovulasyon testi yaptım benim yumurtlama günü bugün mü bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_5734.jpeg
    IMG_5734.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba benim adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım bu şekilde belli belirsiz silik bir çizgi çıktı bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_6239.jpeg
    IMG_6239.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 47
X