Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimNormal dongusu olan kadinlarin 14. Gün 28- 29 gunde bir oluyorsanz yumurtlama gununuz genelde 14. Gün olur ama malesef herkeste bir olmuyor mesela bn 45 gunde bir adet oluyorum yumurtlamam 30.gune denk geliyor yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum o şekilde
30 günde oluyorumKaç günde bir regli oluyorsun canım?
Büyük ihtimalle 15. Gun yumurtlama oluyordur sende , 14-15-17-18. gunlerini degerlendir cnm olur allahin izniyle30 günde oluyorum
Asla beli olmuyor bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor uygulamalarda tahmin sadeceMerhaba kızlar benim programa göre yumurtlama günüm 17. Gün olarak gözüküyor
Ama normal de 14 ve 16.gun olarak olması gerekmiyor mu adet ilk günüm 7 Aralık
30 günde bir oluyorum ama uygulamaya güven yokmuş geçen ay 11.gun yumurtlama gördüm. Bu ay da 16.gun yumurtlama gördüm yani uygulamaya takılma ovulasyon testi dene derim30 günde oluyorum
Yaaa evet bugünleri değerlendirmeye çalışıyorum 13 ve 15. Günleri değerlendirdik bakalım bugün 17. Gün inş bu ay olur Allah’ın izniyle her yerde ayrı birşeyler söylüyor sanki geç gösteriyor gibi geldi takvim o yüzden kafam karıştıBüyük ihtimalle 15. Gun yumurtlama oluyordur sende , 14-15-17-18. gunlerini degerlendir cnm olur allahin izniyle
Yaa denedim ilk ay ovulasyon testi ama çok strese sokıyor beni bu sefer yüksek olduğu günler ilişki olmadığın da strese giriyorum kesin bu ay olmadı diye o yüzden akışına bıraktım30 günde bir oluyorum ama uygulamaya güven yokmuş geçen ay 11.gun yumurtlama gördüm. Bu ay da 16.gun yumurtlama gördüm yani uygulamaya takılma ovulasyon testi dene derim
1.5 sene bende oluruna bıraktım ama.olmadi bu ay değerlendirdik bakalım hayırlısı olsun hakkimizdaYaa denedim ilk ay ovulasyon testi ama çok strese sokıyor beni bu sefer yüksek olduğu günler ilişki olmadığın da strese giriyorum kesin bu ay olmadı diye o yüzden akışına bıraktım
Akışına birak , hos birakmasan ne dualarimz bi anda kabl olmuyor hayrli bi zamanda oluyor rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur vardir allahin bir bildiğiYaa denedim ilk ay ovulasyon testi ama çok strese sokıyor beni bu sefer yüksek olduğu günler ilişki olmadığın da strese giriyorum kesin bu ay olmadı diye o yüzden akışına bıraktım
Merhaba yumurtlama gününden sonra kaç gün daha ilişkiye devam etmek gerekiyorBüyük ihtimalle 15. Gun yumurtlama oluyordur sende , 14-15-17-18. gunlerini degerlendir cnm olur allahin izniyle
Sperm icerde 3gun canli kalabiliyor ilişki boş ilişki seklinde olabilir , ard arda yapmak spermin kalitesini düşürebilir, oz yzden mutlaka bir gun arayla iliski olmali canimMerhaba yumurtlama gününden sonra kaç gün daha ilişkiye devam etmek gerekiyor
Yani mesala bugün yumurtlama günü sonra devam etmek gerekiyor mu ilişkiye onu anlayamadım benSperm icerde 3gun canli kalabiliyor ilişki boş ilişki seklinde olabilir , ard arda yapmak spermin kalitesini düşürebilir, oz yzden mutlaka bir gun arayla iliski olmali canim
Evet bugünu değerlendir ertesi gunu boş birak bir sonraki gün tekrar ilişki diye okumustum biyerde benimxe pek bilgim yok açıkçası bnde yebi konu actim aylar sonra ilk defa piki gordum yumurta tembelligim vardi catlamiyodu bi yontem buldum ve oldu sanrmmm hayrlisi bakalmmYani mesala bugün yumurtlama günü sonra devam etmek gerekiyor mu ilişkiye onu anlayamadım ben
Canim esinde sperm sorunu yoksa 3 gunu degerlendirmen lzimmis, bugun yumurtlama gunule birlkte iki gunu degerlendir , sperm sorunu vrsa bir iliski bir bos seklinde degerlendirYani mesala bugün yumurtlama günü sonra devam etmek gerekiyor mu ilişkiye onu anlayamadım ben
Peki adet günü karışık olanlar hangi günü değerlendirecek iş ovulation testıne mi kalıyorBüyük ihtimalle 15. Gun yumurtlama oluyordur sende , 14-15-17-18. gunlerini degerlendir cnm olur allahin izniyle