- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Normalde bende seffaf akıntı olurdu hep, dünse adet olur gibi akıntı geldi bugünse hic bisy yok. Bat 29 temmuz , sizce iliskiye girmeli miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde bende seffaf akıntı olurdu hep, dünse adet olur gibi akıntı geldi bugünse hic bisy yok. Bat 29 temmuz , sizce iliskiye girmeli miyim?
Pembemsi filan hic olmadi bende 25 yasindayim.hic yasamadim boyle seyler, seffaf akıntı sadece ki dünkü de kirmizi kahve biseydi pembe de değildi ben regl oldum sandim belkide oldum bilmiyorumOvülasyon döneminde de pembemsi akıntı olabiliyor.
Pembemsi filan hic olmadi bende 25 yasindayim.hic yasamadim boyle seyler, seffaf akıntı sadece ki dünkü de kirmizi kahve biseydi pembe de değildi ben regl oldum sandim belkide oldum bilmiyorum
Normalde düzenli olurdum 1 2 gün şaşardi belki, son 2 aydir degisti ilk ay 3 4 gün gec oldum 8 gun filan sürdü gecen ayda 4 5 gün gecikti 3 4 gün sürdü bu ayda nerdeyse 2 hafta erken oldum o da 1 gün bile surmediDüzenli regli oluyorsanız bat 29 temmuz olduğuna göre dün çatlama gerçeklemiş olabilir.
Direkt kirmizi kahve aktiysa ve 1 gun bile surmediyseAdet tarihinizi de baz alarak . 14 16 bazen 18 günlere denk gelir. Koyu akinti sarimtirak ise adetiniz yakin demektir
Adet ile kacinci gun onu say .Direkt kirmizi kahve aktiysa ve 1 gun bile surmediyse
Sat 29 haziran aslinda dsha fazla surmesi gerekiyordu o ay 3 gun adet gordum, bat 29 temmuz yani 20. Gun dünkü akıntıAdet ile kacinci gun onu say .
Yani adet degildir bu , ilkdefa a basima geliyor kac gun değerlendirmem gerek18. Gun evet olabilir. Degerlendirin
Normalde düzenli olurdum 1 2 gün şaşardi belki, son 2 aydir degisti ilk ay 3 4 gün gec oldum 8 gun filan sürdü gecen ayda 4 5 gün gecikti 3 4 gün sürdü bu ayda nerdeyse 2 hafta erken oldum o da 1 gün bile surmedi
3gunu degerlendir 24 ila 36 saat sürüyorYani adet degildir bu , ilkdefa a basima geliyor kac gun değerlendirmem gerek
Ay tek oyle olsun ya artik ha oldu ha olacak derken bunaldim iyice suan sol.kasigimda batiyor bacagima vuruyor sızlıyor sislik var sankiDiğerleri normal ancak 2 hafta önce olup 1 gün bile sürmedi dediğiniz ara dönem bir kanama olabilir. Yine de siz değerlendirin çünkü bahsettiğiniz şeyler hep yumurtlama gibi görünüyor
Tamamdir bugünden itibaren değerlendirmeye başlayim ama yarin kan da veriyim akljmda kalmasin3gunu degerlendir 24 ila 36 saat sürüyor
Ver kalmasınTamamdir bugünden itibaren değerlendirmeye başlayim ama yarin kan da veriyim akljmda kalmasin
Teşekkür ederimVer kalmasın