Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dönemi kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mrvogrtmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
12
4
1
34
İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eşimle çocuk dusundugumuz için iki aydır korunmuyoruz ve iki aydır ovulasyon günü ilişki yaşadık. İliskİsonrasi kasıklarımda ağrı oluyor. Geçen ay bişey çıkmadı ama bu ay olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Önceden hiç ağrım olmazdı. Bu ay ağrıyla birlikte mide bulantısı da yasiyorum .hemen belli olmayacağını biliyorum ama biseyler oluyor mu diye merak ediyorum. Bunu yaşayan var mı? teşekkürler

Hoşgeldin canım.

Korunmayı yeni bıraktığınız için olur o ağrı canım bende de oluyor. Hatta âdetim ileri atılıyor korunmayınca. Normal bunlar, vücut daha alışkın değil çünkü.

L

Bekleyip göreceğiz o zaman. Ne kadar heyecanlı bir dönemmis. Sonrasını düşünemiyorum

L

Bekleyip göreceğiz o zaman. Ne kadar heyecanlı bir dönemmis. Sonrasını düşünemiyorum
Öyle maalesef. En iyisi âdet tarihinden önce hiç belirti aramamak ve evde test yapmamak. Stres yaptıkça psikolojik gebelik belirtileri oluyor ve âdet gecikiyor.

Benim mesajın altındaki cevapla yazısına bas öyle yaz canım yoksa bana senin mesaj yazdığının bildirimi gelmiyor :)

Merhaba hanimlar
Bende birkac aydir korunmuyorum bu agrilari yogun hissediyorum birde birsey merak ediyorum yumurtlama gunleri bittiginde ne kadar daha duzenli iliski gerekir bebek icin aslinda 2. Bebegim olacak ama simdi biraz daha bilincli olunca hersey aklima geliyor benim mesela yumurtlamam 13. Gun bitti muhtemelen testle takip yapiyorum cunku bundan sonra gebelik olmuyormu yoksa denemeye devam etmek gerekirmi ben devam edilir diye biliyorum ama yumurta catladiktan sonra gebe kalinmiyor diye okuyorum bosami ugrasmis oluyor ozaman diye merak ettim

yumurtalama gününden sonraki 2 gün de ovulasyon dönemi içinde görünüyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…