YUMURTLAMA DÖNEMİ KANAMASI, ESKİ EEGL DÖNEMİNDEN KALAN KANAMA NEDİR BİLEN VAR MI???

moonpiece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
14
0
27
Merhaba 15-16 gün önce korunarak ilişki yaşadık ve ilişki sonrasında reglim normal zamandan erken oldu 5 gün kadar. Yeni regl dönemime 14 gün var. Dün de kahverengi sümüksü akıntım oldu ara ara 3-5 kere bugün yine kahverengi çok az miktar akıntı oldu ve wcde biraz zorlandım kırmızı çok hafif bi kanama geldi. Bu akıntı büyük tuvaletimi yaparken zorladığım için mi yoksa akıntıyla alakalı mı? Eski dönemden kalan regl akıntısı diyen var yumurtlama döneminde olabilir diyen var sizce neden bilgisi olan var mı? Hamile kalmak istemiyorum, daha önceden de bazı dönemlerde bu tarz akıntılarım oluyordu ama ilişki sonrası olunca biraz korkutucu oluyor. Ne yapmalıyım? Bu akıntı neden olmuştur? Daha önce yaşayan oldu mu?

Ben sık sık yaşarım yumurtlama kanamasını. O dönemde en güvenilir şekilde korunun o zaman. Ha ilk defa karşılıyorsunuz çok tedirgin olduysanız doktora da gidebilirsiniz kist vs muayenesi için

Ben sık sık yaşarım yumurtlama kanamasını. O dönemde en güvenilir şekilde korunun o zaman. Ha ilk defa karşılıyorsunuz çok tedirgin olduysanız doktora da gidebilirsiniz kist vs muayenesi için
Ay teşekkür ederim en yakın zamanda doktora gideceğim kontrol için böyle şeylerden çok tedirgin oluyorum maalesef. Yaşayan çok insan varmış okudum da. Hatta bazıları bunun sağlıklı olduğunu söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum

Yani güçlü yumurtlaması olan kadınlarda olur diye araştırmıştım bende. Gittiğim doktorlar da sıkıntı yapmamam gerektiğini söylüyordu. Hamile kalmakta sıkıntı çekmedim.

Ben sık sık yaşarım yumurtlama kanamasını. O dönemde en güvenilir şekilde korunun o zaman. Ha ilk defa karşılıyorsunuz çok tedirgin olduysanız doktora da gidebilirsiniz kist vs muayenesi içi
Merhaba nasil bir lekelenmem yaşıyorsunuz yumurtlama olarak bende aynı şekilde sütlü kahveli gibi uzayan akıntı oldu sonra şeffaf beyqza dönüştü de bu akıntı gördüm zaman ilişki için geçmiş kalmiş oluyorum çatlamış ni oluyor

Yok o günler tam da günleri olabiliyor. Yumurtlama kitleri var onlardan alın görürsünüz zaten hangi gün yumurtlamanız olduğunu.

Merhaba bende son adetten 10 gün önce pembe damla şeklinde akıntı oldu,ama 10 gün sonra regl oldum,yumurtlama kanamasımı oluyor reglden 10 gün önce gelen pembe leke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…