Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dönemi kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysebasar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
1.450
975
323
Arkadaşlar merhaba dün muhtemel yumurtlama günümdü, degerlendirdim de bugün ise kanli akıntı geldi, biraz araştırdım yumurta çatlarken bazen olabiliyormuş daha once başıma gelmeyince ilk başta korktum ama başına böyle bir şey gelen var mi ayrıca yumurta catlama belirtisi ise bugünü de mi değerlendirmek gerekir

Canım bahsettiğin durum 6 7 aydır bende de oluyordu. Çok çok az pembemsi akıntı geliyordu döngümün 11.günü. Ben o günü ve sonrasını değerlendiriyordum. Ama henüz bişey yok. Bu ayda yine bekliyordum fakat hiç leke gelmedi. Çok üzülüyorum inş bir an önce beklediğimiz haberleri alırız

Canim peki doktora gittin mi hic bu durum için ben ilk defa yasayinca acikcasi korktum da ama bira arastirdim yumurtlama dönemi oluyormus galiba

Hayır canım gitmedim ama geçen ay tam lekenin geldiği gün ovulasyon testi yaptım yumurtlama olmuş gösterdi kopkoyuydu.Ertesi gün yaptığımda silikti test . Yani bir anlamda yumurtlama lekesi olduğunu kesinleştirmiş oldum. Önümüzdeki günlerde doktor randevum var ozaman belirteceğim bu durumu da. Yazarım burdan inş

Anladim Anladim canim bende yumurtlama ile alakalı düşünüyorum çünkü tam ayni güne denk geldi ve 3 gündür kasık ağrimda var ama yine de duramadim persembeye randevu aldım çünkü enfeksiyonda var galiba akıntı ve hafif koku var gibi o yüzden içim rahat etsin dedim gebelik olursa enfeksiyon riskli ya o yüzden. Senin randevu ne amaçlıydı tedavin mi vardi

Anladım canım. Benim 1 yıl oldu denemelerden sonuç alamadım. Hormon değerlerimde sorun yoktu ama yumurtalık rezervi tespiti için çağırmıştı doktor adetin 2. günü.

Ocak ayında aynı şey başıma geldi. Doktora gittim, hesapladığında, yumurtlamadan olabilir dedi hatta ultrasound da yumurtayı da gördük ama kanama bununla alakalı görünmüyor dedi. Vajinal muayene de yaptı, bu kanama idrarla alakalı olacaktır dedi. Nitekim idrar tahlili verdim hemen 10 dk. içinde çıktı sonucum. Idrar yollarımı üşütmüsüm.. hemen gittiğim için enfeksiyona dönüsmeden tedavisini yaptık bitti.
Benim de ilk kez yaşadığım birşeydi ve endişelendim. Ve yumurtlamayla aynı zamana denk gelince, doktor bile muayeneden önce, onunla alakalı olabileceğini düşündü.

Devam ediyorsa kanama bir bakının derim..

Anladım canım. Benim 1 yıl oldu denemelerden sonuç alamadım. Hormon değerlerimde sorun yoktu ama yumurtalık rezervi tespiti için çağırmıştı doktor adetin 2. günü.
Anladim canim benimde ikinci gebeligimde 1 sene gecti olmadi sorun da yoktu 15. Ayda olmuştu seninde yakin zamanda olur ins

Kanama devam etmiyor aslında o günlük birşey oldu diğer gün görmedim tekrar ama alt karin ağrısı sari akinti ve hafif koku var galiba dediğiniz gibi enfeksiyon zaten 3 ay öncede idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim yine antibiyotik kullanmistim ama lekelenme olmamisti hiç. Yarin randevu aldim bakalim ne diyecek

Geçmiş olsun. Erken gitmekte fayda var. Benimki enfeksiyona dönüşmeden, antipyotiksiz çözümledik. Suya atılan bir toz ilaç vermişti. Kanamam anında durmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…