• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi kafa karısıklığı

Caondu80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2
0
1
33
merhaba 3 aylık evliyim 28 günde adet olan bi insandım 7 gn vya 6 gn sürerdi adetim fakat gecen ay nerdeyse 20 gün gecikti hapla falan korunmuyorduk gerı cekılme yöntemiyle korunuyordum doktora gittim hamılemıyum acaba dıye kist oldugu söyledı adet sökurucu verdı bı adetinle yok olur dedı hamılelık dusununcede folık asıt vıtamın verdı adet oldum 26 temmuzda 1 aguststa bttı sımdı yumurtalama dönemımı hesaplayamadm sonucta döngum degisti cunku bundan once hazıranın 12 sınde olmustum kafam karıstı ne zaman yumurtlama dönemım bebekde ıstıyoruz ona göre ayarlıyım diyorum hesabım bile karıstı bide Adet bitince hemen ilişkiye girersek hamile kalınırmı ??

Cnm interten geetirtebilecegin ovulasyon testleri var onlari kullanip yumurtlamani bilebilirsin. Birde adetinin 10.gunu doktora gidip yumurta takibi yaptirabilirsin. Daha kolay hamile kalmani saglayabilir. Onun haricinde sumuksu bir saydam akintin oldugu zaman iliskiye girebilirsin. Ben zaten ondan anliyorum cogu zaman

merhaba 3 aylık evliyim 28 günde adet olan bi insandım 7 gn vya 6 gn sürerdi adetim fakat gecen ay nerdeyse 20 gün gecikti hapla falan korunmuyorduk gerı cekılme yöntemiyle korunuyordum doktora gittim hamılemıyum acaba dıye kist oldugu söyledı adet sökurucu verdı bı adetinle yok olur dedı hamılelık dusununcede folık asıt vıtamın verdı adet oldum 26 temmuzda 1 aguststa bttı sımdı yumurtalama dönemımı hesaplayamadm sonucta döngum degisti cunku bundan once hazıranın 12 sınde olmustum kafam karıstı ne zaman yumurtlama dönemım bebekde ıstıyoruz ona göre ayarlıyım diyorum hesabım bile karıstı bide Adet bitince hemen ilişkiye girersek hamile kalınırmı ??
Senin durumun benimkine cok benziyo ben nisan ayinin sonunda 1 hafta aralikla 2 kere regl oldm dr a gittim basit kist var sökturucu kullanma kistler patlar gider dedi.mayis ayinda hic regl olmadim haziranda tekrar dr a gittim regl olmadim diye kist yok dedi adet söktürücu verdi bir gün sonra yumurtlama belirtilerini yaşadim kasik agrisi akinti filan ovulasyon testi yaptim oda pozitif cikti söktürcüyüde kullanmadim 2 3 hafta sonrada 1 aylik hamile oldgumu ögrendim.ovulasyon sandgmda hamileymisim sanrim.çok zor bu durumda yumurta takibi yapman ovulasyon testi kullan yada duzene girmeyi bekle kistten sonra hamile kalman daha kolay demislerdi bana kaldm hemen zaten.yada vucudunu takip et adetten sonra ovulasyon belirtileri basladigi anda gün aşıri iliskide bulun.

Back